Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Ikke fått bilen som har betalt for


Anbefalte innlegg

Hei , skal prøve her å finne noe svar. Kjøpt bilen som skal leveres til meg gjennom et firma som driver med transport , ble lurt i nesten en måned at bilen ble levert der ,til og med at firma bekreftet at bilen er på terminalen. En dag fikk bare beskjed at bilen er ikke på terminalen i det heletatt.  Ringt forhandler som sa at bilen er levert der lenge siden. Da melder jeg stjålet bil. Politi har bare henlagt sak og ingen ting videre . Siden selgeren nekter at den kan være stjålet og at han er sikkert på det at bilen er levert begynner jeg å lure  at han bare lurt meg og aldri levert bilen til terminalen. Firma som skal frakte bil er en seriøs firma,men firma hvor vi har kjøpt er ikke det sannsynligvis.  Fant mye rart på nett om dem.(dessverre for sent). Snakket med politi ,forklarte alt og de sa at vi skal prøve å snakke med ham for å få enten bil eller penger. Det var dessverre uten lykke.  En venn som er advokat sendte mail til til firma om å betale pengene tilbake ,men de svarer ikke. Forsikring ringte og det ble alt forklart til dem , de sa at de skal se at det ligner på svindel ikke tyveri,  da de har ikke noe med det, men venter på svar av dem. 

Hva kan jeg gjøre for å få enten bil eller penger fra ham? Hva er riktig vei? Veldig takknemlig hvis noe kan hjelpe. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
RRhoads skrev (9 minutter siden):

Kort fortalt:

Dette er en sak mellom selger og terminal. Han må kontakte terminalen og finne ut hva som har skjedd. Hvis bilen er borte, må de gjøre opp seg i mellom, og selger må gjøre opp med deg. 

Selgeren vil ikke samarbeid. Og transporten sa at det er ikke dems sak siden bilen er ikke der. 

Nå svarer han ikke i det heletatt.  

Lenke til kommentar
zanta skrev (1 time siden):

Hvor mange tråder trenger du om dette? Du har opprettet tre hittil.

Du trenger ikke å skrive eller lese hvis du er ikke interessert.  Jeg bare prøver å finne noe svar . Og det er helt mitt problem hvor mange tråder jeg har. Ikke les hvis du er ikke interessert.  Jeg blåser i det som jeg vil ikke ,gjør det samme du. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
jeg som ble lurt skrev (14 minutter siden):

Du trenger ikke å skrive eller lese hvis du er ikke interessert.

Det har ikke noe med min interesse å gjøre, men det blir uoversiktlig for både deg og alle som forsøker å hjelpe ved at det er mange tråder om samme sak.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ok ,beklager ,jeg vet ikke helt hvordan fungerer alt her. Ville bare finne flere alternativer som jeg kan bruke. Og takker alle sammen som brukte sin tid å svare meg. 

Fikk mange gode råd og er veldig takknemlig.  

Beklager igjen ,nå forstår jeg hva du mente. De 2 tråd er stengt. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
jeg som ble lurt skrev (11 minutter siden):

Du kan stenge det her også, jeg fikk ganske mange råd som skal jeg prøve å bruke. Ser at jeg er plagsom, men det var fordi jeg er desperat.  

Takk en gang til alle sammen . 

Det er ikke det at du er plagsom, men det strider med forum reglene og lage flere tråder om samme tema. 

 

 

Det letteste for deg her og kontakte konflikt rådet og ta saken gjennom de, du har kjøpt en vare og den er ikke levert, resten er urelevant for deg som kunde. 

Konfliktrådet kan ta litt tid, men de har makt til og dømme firma til og betale det tilbake og, i saker mot privat personer kan de til og med kjøre trekk fra lønn for og hente inn penger. 

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Mizzie skrev (12 minutter siden):

Skjønner ikke helt konteksten, men er det nyere bil bør den ha mulighet for å spore med gps? Prøv svindel- siden på FB, der er det mange som får hjelp. 

Bilen er hos ny eier hvis du leser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...