Gå til innhold

Mizzie

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mizzie sine prestasjoner

55

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her står det at 15 av 199 ekstrakter ble re-analysert. Hva skjedde med resten? Det er jo også urovekkende at klær ble destruert, at flasken jentene hadde med seg ikke ble analysert, at stedet posen ble funnet ikke ble undersøkt godt nok, og at prøvene var i så dårlig forfatning. (Kilde: Gjenopptakelsesjommisjonen 2021)
  2. Jeg tror ikke hovedproblemet her at folk flest tror på JHA, men at man tviler på VK uavhengig av det JHA sier. Jeg tenker VK ikke fremstår ærlig, og det er det flere grunner til.
  3. Tidslinje: https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/i/eM18Ka/her-er-politiets-tidslinje-dette-skjedde-i-baneheia-19-mai-2000
  4. VK fikk vite av sine foreldre at disse jentenes var savnet denne kvelden. Det ble iverksatt en massiv leteaksjon utenfor døra hans samme kveld. Noe må han ha tenkt og reflektert over. Alt annet fremstår som merkelig. Han hadde like før dette sittet med JHA på trappa og sett han komme ut av dette området. Det som gjør det mer interessant er at han husker nøyaktig hva han hadde på seg den dagen. Arbeidsklær og tresko. Han syklet med tresko. Lurer på om vitner som observerte han ble spurt om dette. Andre vitner har beskrevet at han gikk bestandig kledd med militær (camo/cargo) bukse.
  5. VK hadde fotballkamp for en bedriftslag kvelden før hendelsene for en bedrift han ikke jobbet i. Dette er dokumentert. Kampen startet kl 19.30. Han kunne vært på Baneheia både før og etter uten at man vet dette. Sykkelen var ikke eksepsjonell stor, og heller ikke rød. Det var en sort heldempet offroad med rød støtdemper i front og gul bakdel. Antatt verdi var 12-13000 kroner ble det sagt i går i retten. Det ble forøvrig funnet blodspor på sykkevesken til VK.
  6. En ting er i hvertfall sikkert, og det er at politiet den gang hadde dårlig formidlingskompetanse og ikke var særlig akademiske i sine formuleringer. Når jeg hører reklamefolder ser jeg helt klart at der kan ha inneholdt bilder som skal selge, uten å vite det sikkert. Nå har vi jo heldigvis litt andre typer form for dokumentasjonsikring. Vi har tross alt kommet langt på noen år, selv om det helt klart er forbedringspotensiale innad i politietaten.
  7. Har prøvd å finne kilder på dette, og fant ikke noen sted der det ikke er beskrevet med annet enn dette:
  8. Synes du fremstår nokså bastant i dine påstander i denne tråden. I mine øyne er reklamefoldere som inneholder overgrep mot barn like mye overgrepsmateriale rettet mot barn. Kall det myte så mye du vil, men du tar feil.
  9. Jeg synes det er bemerkelsesverdig at året før (2000) hendelsene i Baneheia satt kompisene JHA og VK sammen på Baneheia og VK sa til et forbigående vitne at de skulle voldta to jenter. VK var i besittelse av materiale som inneholdt overgrepsmateriale rettet mot barn. VK og JHA brukte mye tid sammen, så mye tid at de delte bua og nøkler og til og med ga hverandre mobiler. De delte samme horrible tankegang, og humor. Så skjer dette selve drapskvelden. De møtes tilfeldigvis noen timer før hendelsene og tilfeldigvis rett etter. Men her sitter VK og vet altså ingenting om disse bestialske hendelsene?
  10. Likevel så var det flere vitner som hørte og så noe etter kl 20 den kvelden. Raslelyder, skrik, hund som reagerte osv.. Denne jenta var jo en bekjent av den ene drepte jenta, Lena. Så det var derfor hun hadde kjent henne igjen. Jeg er enig at tiden er meget knapp. Litt mer her: https://www.vg.no/spesial/2021/baneheia/
  11. Det ble gjort et vitneobservasjon av en 12 år gammel jente som kjente igjen jentene på brygga, kl 19:30. Dette ble desverre ikke vektlagt, men passer andre vitneobservasjoner med lyden av skrik rundt klokken 20, og folk som skal ha sett en mann og to jenter sammen.
  12. Det er dette som gjør det helt vanvittig og vanskelig å forestille for oss som ikke tenker som disse eller denne gjerningspersonen. Politiet mener dette må være en planlagt handling da området fremstod svært ryddig uten antydning til kamp. Kvistene som lå over jentene var finkuttet og ville tatt tid å kutte, og jentene var godt kamuflert i terrenget. De fant flasken jentene hadde liggende nedenfor åstedet, og bare dette er jo rart synes jeg. Det virker som de har blitt skremt og slengt denne fra seg. Burde vært andre tegn der også? De fleste ville ropt og løpt for livet, men man vet jo ikke når man står i en slik situasjon og de må ha vært vanvittig redde. Samtidig har drapene skjedd med kniv og tilnærmet like stikk, noe som kanskje indikerer at gjerningsmannen har tatt seg god tid. Det ble vel også funnet kjemiske stoffer på jentene som ikke kunne identifiseres, eller som har blitt identifisert, mener jeg å huske.
  13. Kilder på hva da nøyaktig? Jahr gikk selv ut med info vedrørende den muntlige beskjeden politiet hadde fått muntlig vedrørende dekningen ved åstedet. Men som sagt var dette ikke ikke skriftlig dokumentert. Husker forklaringen til begge partene, hva tenker du spesifikt på her?
  14. Han ble ikke matet. Politiet uttalte seg feil, og dette ble i ettertid mistolket og konspirert til at politiet hadde en agenda. Jeg tror ikke dette var bevist, men rett og slett ugjennomtenkt av politiet. Hvorfor ellers skulle de dokumentert dette? I ettertid har jo flere, med Jahr vært opptatt av at dette har vært en bevisst handling av politiet. En unødvendig forsnakkelse, ja. Men ærlig talt.. Ren konspiratorisk, tenker jeg. Har noen først tent den ilden med at noen vil ta en person, så blir alt konspirasjoner. Politiet fikk på et tidspunkt bekreftelse på at denne masten rakk frem til åstedet. De fikk denne beskjeden muntlig. En feil som ikke kunne dokumenteres i ettertid påstås det. Jeg tror heller ikke VK hadde vært så dum at han hadde låst sykkelen til bommen. Han syklet tross alt inn til Svartjønna (selvom området var forbudt for syklister) selve drapsdagen for å møte JHA. VK var i besittelse av utallige krigsfilmer, kniver og hadde stor interesse for den slags. Ergo hadde han også kunnskap om å kunne skjule både seg og spor. Han var petimeter og la vekt på detaljer. Sykkelen kunne fort blitt gjemt bak noen busker.
  15. Nettopp dette mange glemmer. De fleste jeg leser som har diskutert denne saken har valgt å ta parti. Men veldig få er objektive og klarer å se saken fra begge sider. Enkelte som snakker i Kristiansens favør virker helt besatt, og har mistet gangsynet for lengst i andre forum på nett. Senest i går i rettssaken ble det nevnt at selv om det ikke finnes bevis for Kristiansens deltakelse i drapene, betyr det ikke herved ikke at han hverken visste noe eller deltok i dette. Det er bare ikke håndfaste bevis til å dømme han.
×
×
  • Opprett ny...