Gå til innhold

jeg som ble lurt

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

jeg som ble lurt sine prestasjoner

19

Nettsamfunnsomdømme

  1. Forsikring ringte NBT som sa at de ordner det og skal se hvor feilen var. Plutselig uten at de informerer oss sendt bilen i løpet av 3 dager til oss. Selgeren sier at de blandet farge på bilen og NBT at bilen ble ikke levert. De dekker hverandre og vet ikke hva er sant og hvor bilen var egentlig.
  2. Jeg vil takke dere for alle råd jeg fikk. Bilen er kommet etter forsikring og advokat innblandet seg .
  3. Ok ,beklager ,jeg vet ikke helt hvordan fungerer alt her. Ville bare finne flere alternativer som jeg kan bruke. Og takker alle sammen som brukte sin tid å svare meg. Fikk mange gode råd og er veldig takknemlig. Beklager igjen ,nå forstår jeg hva du mente. De 2 tråd er stengt.
  4. Du kan stenge det her også, jeg fikk ganske mange råd som skal jeg prøve å bruke. Ser at jeg er plagsom, men det var fordi jeg er desperat. Takk en gang til alle sammen .
  5. Du trenger ikke å skrive eller lese hvis du er ikke interessert. Jeg bare prøver å finne noe svar . Og det er helt mitt problem hvor mange tråder jeg har. Ikke les hvis du er ikke interessert. Jeg blåser i det som jeg vil ikke ,gjør det samme du.
  6. Selgeren vil ikke samarbeid. Og transporten sa at det er ikke dems sak siden bilen er ikke der. Nå svarer han ikke i det heletatt.
  7. Ja ,den er kjøpt av norsk firma , som er aksjeselskap. Er det viktig?
  8. Hei , skal prøve her å finne noe svar. Kjøpt bilen som skal leveres til meg gjennom et firma som driver med transport , ble lurt i nesten en måned at bilen ble levert der ,til og med at firma bekreftet at bilen er på terminalen. En dag fikk bare beskjed at bilen er ikke på terminalen i det heletatt. Ringt forhandler som sa at bilen er levert der lenge siden. Da melder jeg stjålet bil. Politi har bare henlagt sak og ingen ting videre . Siden selgeren nekter at den kan være stjålet og at han er sikkert på det at bilen er levert begynner jeg å lure at han bare lurt meg og aldri levert bilen til terminalen. Firma som skal frakte bil er en seriøs firma,men firma hvor vi har kjøpt er ikke det sannsynligvis. Fant mye rart på nett om dem.(dessverre for sent). Snakket med politi ,forklarte alt og de sa at vi skal prøve å snakke med ham for å få enten bil eller penger. Det var dessverre uten lykke. En venn som er advokat sendte mail til til firma om å betale pengene tilbake ,men de svarer ikke. Forsikring ringte og det ble alt forklart til dem , de sa at de skal se at det ligner på svindel ikke tyveri, da de har ikke noe med det, men venter på svar av dem. Hva kan jeg gjøre for å få enten bil eller penger fra ham? Hva er riktig vei? Veldig takknemlig hvis noe kan hjelpe.
  9. Den bilen står som etterlyst og saken er henlagt i politi.
  10. Da er det bare å vente hva sier forsikring og politi . Redd å trekke anmeldelse vet ikke hva kan han gjøre med den og blir det mitt ansvar. Tenker at det er bedre at den står stjålet og at jeg mister penger enn å ha problemer. Kan gjøre noe kriminalitet, jeg kjenner ikke hva de kan komme på. Og de er ikke norske.
  11. Og hva skal jeg gjøre da ? Trekke anmeldelse og gå gjennom retten? Alt er veldig forvirrende. Hvor jeg kan melde meg for å se om denne bilen kjører gjennom bom stasjoner? Betyr det at politi er ikke interessert i det i det hele tatt? Jeg tolker det sånn. At de som stjeler er beskyttet og vi som jobber betaler skatt skal etterforske alene.
  12. Ja jeg ga dem nummere fra Politi, men det som jeg forklarte hele situasjonen til dem og de sa at det ligner på svindel og at de må se. Det har jeg snakket med dem på morningen ,sa at de skal ringe tilbake. Ikke ringt enda. Er redd at de nekter at den er stjålet , sannsynligvis er ikke den stjålet men det er han(selgeren) som beholder bilen. Og at jeg må gå gjennom retten ,advokat koster mye og firma er veldig dårlig spørsmål om jeg får noe av dem i det heletatt . I mellom tiden hvis jeg aksepterer at bilen er ikkke stjålet må jeg trekke anmeldelse og han får en legal bil å kjøre hvor han vil . Jeg betaler bompenger ,parkering bot alt. Alt det fordi Politi har ikke gjørt noe som helst , ser hva forsikring svarer.
  13. Det har jeg gjørt, men tror ikke at det er så lett. Venter på at forsikringen svarer om de aksepterer det eller det er svindel og da må jeg til retten for å bevise det. Politi bare henlagt anmeldelsen ikke noe de skal gjøre . Jeg er utlendinger som kan veldig lite erfaring med norske lover og regler . Så....venter.... Takk for støtten.
×
×
  • Opprett ny...