Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er det flere som ikke har hatt sex på mange år?


Gjest 6660b...50f

Anbefalte innlegg

Gjest 0eb22...804
Theo343 skrev (8 minutter siden):

Jeg skal ikke bagatellisere dine opplevelser og følelser. Jeg vet det er mye dritt der ute og det kan være prøvende for alle og enhver av oss. Så mye at man kan ha stunder hvor man får lyst til å gi helt opp. Men jeg håper virkelig du finner noen så du  ikke blir  helt alene i alderdommen for det unner jeg ingen. Dessverre er det en del av det nå og jeg skulle ønske flere meldte seg til frivillighet for å være besøksvenn til eldre ensomme.

Ellers ønsker jeg deg en videre god romjul selv om det ble litt hett til tider. Så krysser jeg fingrene for at du likevel finner din bauta.

Jeg har jobbet med eldre i 15 år.. sikkert mange her som tenker nå huff for en empatiløs drittkjerring stakkars eldre. Men både damene og mennene kommer jeg godt overens med og de får raskt tillit til meg. Jeg elsker jobben min. Alderdommen kan være vanskelig uansett, men å gå den i møte med noen sammen med deg hadde jo vært fint.. 

Takk for det, men jeg har dessverre gitt opp tror jeg. Jeg jobber heller med å forberede meg på et ensomt liv. Jeg er for ødelagt i hodet og sjela. 

Anonymous poster hash: 0eb22...804

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 6660b...50f
Theo343 skrev (1 time siden):

Først og fremst. hold ut, det skjer bedre ting lenger ned i svaret mitt.

Jeg kritiserte generaliseringen. Hvorfor skal ikke det være lov? Ble det viktigere å avfeie dine innlegg eller svarte jeg på dem etter beste evne med mine erfaringer og inntrykk? Hvis vi diskuterer og ikke er enige, hvorfor er det da jeg som skal ha "jeg vet best" holdningen og ikke du? Er dette kanskje noe du tillegger meg uten at det nødvendigvis er noe jeg sitter å tenker? Jeg leser alt og hører på det du har å si men hvis jeg har et annet syn på det så må det være lov å komme med det.

Og tro det eller ei, for meg er det ikke viktig å "vinne en diskusjon", men kanskje tilføre et noe mer balansert med egne erfaringer. Det betyr ikke at jeg ikke vektlegger andres erfaringer men jeg forstår også at mine erfaringer ikke kan brukes til å generalisere alle menn eller kvinner. Når jeg lærer noe nytt eller får et perspektiv som gir meg en aha opplevelse så takker jeg for det selv om det kanskje har vært en heftig diskuisjon på veien. Er det noe som er sikkert så er det at man lærer hele livet.

Men for å si det slik. Hadde du ikke vært oppegående, utfordrende og interessant å diskutere med så hadde jeg heller ikke brukt så mye tid på det. Jeg hadde heller ikke tatt meg bryet å bruke tid på klippiing og å være presis i mine svar. Jeg har vel skrevet mer her nå siste 2 dager enn på mange måneder og kanskje året til sammen.

Men jeg skal også gi deg rett i en ting. Jeg kan alltid bli bedre til å lytte fremfor å mene. Det er fort gjort å glemme det i et chat forum.
 

Alder er ikke så viktig for meg. Moren til min datter er 2 år eldre enn meg. Jeg har selv hatt en periode når jeg rundet 40 hvor kvinner i alderen 25-30 begynte å vise meg mye mer oppmerksomhet og jeg hadde da noen flings men det virket ikke å være noe for meg. Ikke fordi man ikke passet så godt sammen men fordi jeg var ærlig på at jeg ikke ville ha en runde 2 med nye barn og bli en "gammel far" for unge barn. Samtidig visste jeg også at jeg ønsket å ha en partner hvor vi begge kunne ta vare på hverandre fremfor at den ene ble hjelpepleier til den andre pga. alder. Jeg hadde ikke mange slike forhold. Ei var 25 og ei var 30. Det var spesielt vanskelig å gjøre det slutt med henne på 25 fordi hun var sårbar og vi falt veldig for hverandre. Men jeg visste hun ville komme til å ha ønske om å få barn. På en annen side kunne man sagt "men du kan jo bare nyte det noen år og bo sammen til hun er 30+". Men det er ikke sånn jeg fungerer, andres tid er like viktig som min egen. Ja det var 15 års aldersforskjell på oss men det var hun som gikk etter meg, ikke motsatt. Samt ikke alle 25 åringer er like.

Jeg ønsker ikke å hvitvaske men det er ganske så drøye påstander at 1/4 av menn kunne tenke seg å ha sex med én 14 åring. Og er det noe jeg har lært i livet så er det å be om kilder til såpass alvorlig informasjon. Og stemmer det så er det skremmende men igjen så er altså all statistikk preget av mange faktorer som jeg nevnte (også kulturforskjeller). 
Jeg avfeier ikke selv om jeg har vanskelig for å tro at det er representativt for hele den mannlige befolkningen i eks. Norge. Men jeg kan jo ta feil. (håper det er feil om du forstår).

Godt når man er enig om noe. Det er jo en seier i seg selv :)

Dette vet du helt klart bedre enn meg og da vet jeg å holde munn og lytte. Det er ikke nødvendigvis representativt for meg og min omgangskrets men selvsagt kan det være mye utenfor min omgangskrets jeg ikke er klar over - noe jeg ikke fornekter. Og joda jeg har kjent noen "rundbrennere" med forkastelig kvinnesyn men jeg velger mine venner med omhu så det blir korte bekjentskaper. Derfor ingen argumentasjon på dette. Det gir god mening det du skriver.

Helt enig her også. 

Helt enig her igjen. Forøvrig kan jeg nevne at moren til min datter fikk hjerneblødning første året vi var sammen. For oss gjorde det forholdet sterkere. Men jeg følte også et ansvar for å hjelpe henne gjennom en vanskelig periode da hun ikke hadde mange andre å lene seg på. Det betyr ikke at vi ikke har hatt perioder hvor vi har slitt og også gått fra hverandre i perioder mye senere i forholdet. Dette er ikke for å utlever personer i min nære omkrets, her kommer nick anonymiteten til nytte, men for å vise til mine opplevelser.

Jeg blir alltid glad når uenighet gjennom en diskusjon fører til enighet. 
Her igjen er jeg veldig enig med deg og jeg forstår at du har god innsikt i dette og nok bedre enn meg på flere områder.
Det du skriver her resonnerer ihvertfall veldig bra.
 

Haha :D Takk for en god latter der.
 

Jeg er enig i at jeg nok ville vært mer bekymret for min datter fremfor om jeg hadde også hadde en sønn. Kvinner er selvfølgelig mye mer utsatt enn menn noe drapstatistikk også viser. Derfor er jeg veldig lettet når jeg ser hva slags kjæreste datteren min finner og hva hun verdsetter i en mann.
 

Nei når du vinkler det slik så er det ikke et nedsettende syn på menn generelt sett. Jeg er ikke uenig i at det er menn som i størst grad kjøper seksuelle tjenester. Jeg synes selv det er ganske trist og tragisk når man ser menn plukke opp prostituerte på gata med et barnesete i baksete. Det kan godt være deres liv er jævelig og har noe som driver dem til det (i hodet eller utenfor) men jeg ville aldri gjort det - uansett.

Jeg har selv jobbet i en sektor hvor man ikke er helt ukjent med det. Ikke i den grad mange andre gjør og de ser nok helt klart det verste i samfunnet. Men jeg vet at de også jobber med å ikke la all driten de ser og jobber med prege alt menneskesyn de har. Men når man ser så mye så er det klart jeg forstår det. Når det er sagt kan det også være risiko forbundet med å ha seksuell omgang med en kvinne. Husker ikke hvor jeg så det men det har aldri vært mer spredning av eks. gonore og en av de andre enn de siste 5+ årene. Usikker på status nå. 
 

.Det var opptil flere gjestebruker i diskusjonen som ikke drev med generalisering av menn og de kritiserte jeg ikke heller. Men jeg følte meg nødt til å svare på det jeg som som generalisering. Men ellers enig.

Det var nå ikke det jeg kalte for hatprat. Men nedsettende generalisering av menn.

Helt enig. Og med det tenkte jeg å avslutte svarene på en positiv trend. Takk for en god diskusjon.

For en avhandling av noen svar. Orker dessverre ikke lese alt.

 

Ts

Anonymous poster hash: 6660b...50f

Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (2 timer siden):

For guttene mine er jeg bekymret for om de noen gang vil finne en jente som liker dem for hvem de er og aksepterer dem.
For jenten min er jeg bekymret for om hun finner en gutt som behandler henne med respekt og som likeverdig.

Begge møter unike problemer, og mens jeg er enig i at trusselen mot jenten er størst, så er det større fare for at guttene går alene gjennom livet av så mange forskjellige grunner.

Rart å tenke på, men jeg håper i bunn og grunn jentene mine forblir alene, og finner annen mening med livet. De vil jo helst bare ha verdi for noen så lenge de er fruktbar, for å så skrotes.

Guttene kan jo i verste fall 'finne kjærligheten' i utlandet.

Lenke til kommentar
Gjest 6660b...50f skrev (8 minutter siden):

For en avhandling av noen svar. Orker dessverre ikke lese alt.

 

Ts

Anonymous poster hash: 6660b...50f

Du har rett i det faktisk. Gikk nok litt over stokk og stein her 😅 Sikkert lurt at vi tar denne lange diskusjonen i en annen tråd, folkens! Ts, har du vurdert å lage en bruker med navn? Som sagt, alt håp er langt ifra ute for deg, du må bare treffe menn på de riktige arenaene  :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Duriello skrev (3 minutter siden):

Men ikke jentene? 🤔

Kvinner blir ikke behandlet bra noe sted på kloden. Så nei, det hjelper nok ikke for de å lete andre steder.

Duriello skrev (3 minutter siden):

Og i verste fall? Så lenge det er sann kjærlighet bør det jo ikke spille noen rolle hvor evt partner er fra.

Nå har ikke guttene mine noen problemer med å få seg damer, men om det skulle vise seg at det blir et problem i framtiden, så fins jo den løsningen.

Duriello skrev (3 minutter siden):

God jul til deg og dine. ❤️

Takk det samme ❤️

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Neffi skrev (22 minutter siden):

Guttene kan jo i verste fall 'finne kjærligheten' i utlandet.

Interessant holdning du har til utenlandske jenter vs dine egne, synes jeg!

Nå har du forøvrig en ødelagt og feil holdning ovenfor oss gutta også, men det har vært nevnt flere ganger, uten at det gjør nevneverdige inntrykk på deg.

Antar du har noen mildt sagt dårlige erfaringer, som skygger over fornuft og evne til å ikke skjære alle over en kam.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
qualbeen skrev (9 minutter siden):

Interessant holdning du har til utenlandske jenter vs dine egne, synes jeg!

Eller er det hva du leser i kommentarene som er forskjellen? Fortell meg hvordan jeg ser ulikt på de?

qualbeen skrev (9 minutter siden):

Nå har du forøvrig en ødelagt og feil holdning ovenfor oss gutta også, men det har vært nevnt flere ganger, uten at det gjør nevneverdige inntrykk på deg.

Skal ikke nekte for at jeg har en god dose ekstremt dårlige erfaringer, men jeg kjenner også ekstremt fine menn. Men de er i hovedsak i forhold, nettopp fordi de er fine menn. Det hjelper ikke oss som er evig singel.

qualbeen skrev (9 minutter siden):

Antar du har noen mildt sagt dårlige erfaringer, som skygger over fornuft og evne til å ikke skjære alle over en kam.

Jeg skjærer ikke alle over en kam, jeg snakker om utfall og odds. Det skal sykt mye flaks til for å treffe rett, og risikoen for kvinner er i verste fall et spørsmål om liv og død. Så har man hele spekteret; fra veldig bra til grusomt.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Barbeint skrev (3 minutter siden):

Er gift, men har ikke hatt sex på mange år, runker hver dag, noen ganger 2 ganger daglig

Høres ikke bra ut spør du meg. Hva er grunnen til at dere ikke har sex lenger ? Og har du vurdert å skille deg pga dette? Kjedelig å måtte runke hver dag da, skulle nesten trodd du var singel. Det ekteskapet der hadde jeg ikke orka..

  • Liker 2
Lenke til kommentar
2 hours ago, Guest 0eb22...804 said:

Sukk.. for en grusom verden vi lever i. Så mange løgner jeg har levd på. Som at kjærlighet faktisk er ekte, og at en mann kan elske meg. Den verste brutale sannheten å innse. Det er helt forjævlig

Vet jeg sprer mye oppgulp. Det kommer fra et sted. Ingen forteller meg noe annet som er troverdig. Jeg vil ikke ha en rik, skuespillerpen mann med høy status eller hva faen det er folk påstår jeg vil ha. Jeg er en helt vanlig kvinne, som ønsker en helt vanlig mann som kan være min bauta og jeg kan være hans bauta.

Men det er jo ikke mulig. Aner du hvor tungt dette er å innse? En dag dør foreldrene mine, da er jeg alene. Ingen mann. Kanskje noen venner som er opptatt med sine familier. Jeg kan ikke få barn. Jeg klarer ikke adopsjon alene eller fosterbarn alene. Jeg klarer det ihvertfall ikke med en mann som vil ha alle andre enn meg, er utro mot meg. 

Jeg hater verden og vil av. Jeg liker det ikke. 

Anonymous poster hash: 0eb22...804

Kjærligheten er mulig å oppdrive så lenge man ikke lar sinnet sitt bli dratt ned i dragsuget av feministisk tankegang.

Ifølge feministisk tankegang så skal du være såpass selvstendig at du skal ikke ha behov for noen andre enn deg selv. Men vi som ser igjennom tullet, vet at alle har det best med noen som trofast ønsker å være der sammen i alderdommen.

Det er nok av folk som har gode verdier. For min del så anser jeg at troende ofte har et sterkt grunnlag til å holde sammen og ta seg av hverandre i både gode og dårlige dager.

Dessverre promoterer enkelte kulturer en promiskiøs livsstil som ofte ender i mageplask, som igjen fører til bitterhet. For min del, som aldri blir valgt her, så velger jeg å tenke de allikevel ikke fortjener meg, og at de som fortjener meg ikke nødvendigvis trenger å være rundt her. Så lenge man lever livet og erfarer forskjellige kulturer, så får man et bedre perspektiv på denne verdenen vi lever i. 

Ha selvrespekt og gjøre grunnarbeidet godt, så vil man lykkes. Kjenner flere med lykkelige ekteskap nettopp fordi de har gjort grunnarbeidet godt.

Lykke til, håper du finner noen som kan gjøre deg lykkelig også. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest 6660b...50f skrev (På 22.12.2023 den 8:36 PM):

Andre i lignende situasjon?

Oioioi, hvor skal man begynne. Først må vi være klar over at det er signifikante forskjeller mellom land og kulturer, vi holder oss til skandinavia nå. Jeg orker ikke å finne frem kildehenvisninger til mine påstander, de er utallige.

Ja, rent statistisk er i stort sett alle andre i samme situasjon i kortere eller lengre perioder i sitt liv. Sexløshet både blandt single og veletablerte partner- og ekteskap, er helt vanlig og hører til normalen.

Barbeint skrev (5 timer siden):

Er gift, men har ikke hatt sex på mange år, runker hver dag, noen ganger 2 ganger daglig

Dette er like normalt som "pliktsex".

Hva som er årsaken, er en helt annen tråd som burde hete "Livslangt lykkelig forhold med masse sex er forbeholdt <1%, hvordan endre tankegang"

Endret av Skandinav
trykkleif og feilposting
  • Liker 1
Lenke til kommentar
11 hours ago, Guest 0eb22...804 said:

Jeg har jobbet med eldre i 15 år.. sikkert mange her som tenker nå huff for en empatiløs drittkjerring stakkars eldre. Men både damene og mennene kommer jeg godt overens med og de får raskt tillit til meg. Jeg elsker jobben min.

Fantastisk. Virkelig godt å høre at vi fortsatt har mennesker som tar seg av og bryr seg om ensomme eldre i dette landet. Jeg leste nylig om en annen kvinne i en artikkel i avisen "Jeg elsker jobben min" og det handlet om det samme. Å gi omsorg, hjelp og selskap til andre som omreisende hjemmepleier. Slike ting gjør meg glad.

Quote

 

Alderdommen kan være vanskelig uansett, men å gå den i møte med noen sammen med deg hadde jo vært fint.. 

Takk for det, men jeg har dessverre gitt opp tror jeg. Jeg jobber heller med å forberede meg på et ensomt liv. Jeg er for ødelagt i hodet og sjela. 

 

Jeg tenker at alle som ikke lar livet skuffelser forgifte sjela og tankene (for lenge) vil ha muligheter til å finne en livspartner hvis man ikke stiller for høye krav. Og det virker det ikke som du gjør og dermed har jeg troa på at det også vil gå bra for deg. Selv folk i 60 årene finner plutselig den store kjærligheten så det er håp for de fleste. Det er dog ikke like enkelt i dagens SoME samfunn som det var før.

Fortvilelse og tunge tider er noe som alltid vil gå over så lenge man jobber med seg selv og egne holdninger til vanskeligheter. 

Endret av Theo343
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Skandinav skrev (3 timer siden):

Oioioi, hvor skal man begynne. Først må vi være klar over at det er signifikante forskjeller mellom land og kulturer, vi holder oss til skandinavia nå. Jeg orker ikke å finne frem kildehenvisninger til mine påstander, de er utallige.

Ja, rent statistisk er i stort sett alle andre i samme situasjon i kortere eller lengre perioder i sitt liv. Sexløshet både blandt single og veletablerte partner- og ekteskap, er helt vanlig og hører til normalen.

Dette er like normalt som "pliktsex".

Hva som er årsaken, er en helt annen tråd som burde hete "Livslangt lykkelig forhold med masse sex er forbeholdt <1%, hvordan endre tankegang"

Helt sant :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Iterion skrev (9 timer siden):

Høres ikke bra ut spør du meg. Hva er grunnen til at dere ikke har sex lenger ? Og har du vurdert å skille deg pga dette? Kjedelig å måtte runke hver dag da, skulle nesten trodd du var singel. Det ekteskapet der hadde jeg ikke orka..

Jeg er glad i å runke, og klarer meg fint med det, sex er oppskrytt, for meg handler det om å få tømt meg, få kåtheten ut av kroppen.

Endret av Barbeint
Lenke til kommentar

Kåthet er en ting, det har både menn og kvinner og da brukes ofte sexleketøy og porno av begge kjønn. 

Intimitet, hud og kroppskontakt med eller uten sex er et helt annet behov som ofte underspilles og overses. Det å bli holdt rundt, strøket på, småsnakke litt før/etter sex. Selv mange menn som kjøper seksuelle tjenester har først og fremst dette behovet. Å føle kroppskontakten og nærheten til et annet menneske. Noen gjør det også for å ha noen å snakke med og føle menneskelig kontakt for en stakket stund (derfor dømmer jeg ikke). Samfunnet har også blitt kaldere som nok driver flere ut i desperate handlinger - som er trist og alle taper på det.

Det er flere aspekter i dette.

Selv TS nevnte dette spesifikt i sitt åpningsinnlegg.  

On 12/22/2023 at 8:36 PM, Guest 6660b...50f said:

.. Har inderlig lyst på nærhet og sex med en mann 

Anonymous poster hash: 6660b...50f

 

Endret av Theo343
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Gjest 0eb22...804
Theo343 skrev (1 time siden):

Fantastisk. Virkelig godt å høre at vi fortsatt har mennesker som tar seg av og bryr seg om ensomme eldre i dette landet. Jeg leste nylig om en annen kvinne i en artikkel i avisen "Jeg elsker jobben min" og det handlet om det samme. Å gi omsorg, hjelp og selskap til andre som omreisende hjemmepleier. Slike ting gjør meg glad.

Jeg tenker at alle som ikke lar livet skuffelser forgifte sjela og tankene (for lenge) vil ha muligheter til å finne en livspartner hvis man ikke stiller for høye krav. Og det virker det ikke som du gjør og dermed har jeg troa på at det også vil gå bra for deg. Selv folk i 60 årene finner plutselig den store kjærligheten så det er håp for de fleste. Det er dog ikke like enkelt i dagens SoME samfunn som det var før.

Fortvilelse og tunge tider er noe som alltid vil gå over så lenge man jobber med seg selv og egne holdninger til vanskeligheter. 

Men det går greit. Jobben min er alt jeg har og det er den jeg har å leve for. Det blir bare tyngre å jobbe i denne sektoren fremover, men uten mann og barn har jeg i det minste kapasitet til å jobbe langt over 100% i lange perioder. Så jeg er en stor ressurs på arbeidsplassen min. Jeg tenker jeg holder meg til det jeg kan, og når jeg ser slik på det blir jeg ikke lei meg eller redd. Gammel blir jeg nok ikke uansett, tror ikke jeg vil ha helse til det.. 😂 

Godt nyttår alle sammen. 

Anonymous poster hash: 0eb22...804

Lenke til kommentar
Just now, Guest 0eb22...804 said:

Men det går greit. Jobben min er alt jeg har og det er den jeg har å leve for. Det blir bare tyngre å jobbe i denne sektoren fremover, men uten mann og barn har jeg i det minste kapasitet til å jobbe langt over 100% i lange perioder. Så jeg er en stor ressurs på arbeidsplassen min. Jeg tenker jeg holder meg til det jeg kan, og når jeg ser slik på det blir jeg ikke lei meg eller redd. Gammel blir jeg nok ikke uansett, tror ikke jeg vil ha helse til det.. 😂 

Godt nyttår alle sammen. 

Anonymous poster hash: 0eb22...804

Godt nytt år :) *krysser noen fingre likevel*

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest d51bb...b27
Iterion skrev (11 timer siden):

Høres ikke bra ut spør du meg. Hva er grunnen til at dere ikke har sex lenger ? Og har du vurdert å skille deg pga dette? Kjedelig å måtte runke hver dag da, skulle nesten trodd du var singel. Det ekteskapet der hadde jeg ikke orka..

Jeg har alltid tenkt det samme, men teori og praksis viser seg å være vidt forskjellige ting. Plutselig er man i et forhold med noen man er glad i og har vært sammen med lenge og det er slett ikke enkelt å avslutte det "kun" fordi sexlivet har dabbet av.

Anonymous poster hash: d51bb...b27

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...