Gå til innhold

Barbeint

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

450 profilvisninger

Barbeint sine prestasjoner

18

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ser ikke problemet, må da bli ekkelt med en våt truse under, tørker jo aldri da.La nå kuken vise, du er jo på strand eller basseng, naturlig greie.
  2. Jeg er glad i å runke, og klarer meg fint med det, sex er oppskrytt, for meg handler det om å få tømt meg, få kåtheten ut av kroppen.
  3. Er gift, men har ikke hatt sex på mange år, runker hver dag, noen ganger 2 ganger daglig
  4. Åja, nei det er nok bare en vanesak, jeg bruker ikke sokker, så for meg er det helt naturlig og føles best.
  5. Hva mener du, det er vanlige sneakers som er litt gjennomsiktige, de er veldig behagelige og luftige, hva som får deg til å synes dem ser ubehagelig ut?
  6. Dette har da ingenting med seksualitet å gjøre, dette er et par med sko som jeg liker, jeg bruker ikke sokker fordi jeg liker det ikke, hvorfor må alt dreie seg om sex, det fatter jeg ikke.
  7. Okey, ja skjønner, for meg er føtter og tær en helt naturlig ting på lik linje med andre kroppsdeler som hender, knær, ører osv, jeg går også uten sokker på besøk, tenker ikke at det er så fælt.Skjønner at mange synes det uten at jeg forstår hvorfor, men men vi ulike.
  8. Men dette er normale sneakers, hva er det du ikke likte med dem, jeg respekterer svaret, kunne bare ønsket litt mer utfyllende, hva er det du ikke liker ?
  9. Takk for svar, kan du utdype litt, hvorfor ikke byen, butikk eller jobb ?
  10. Disse er lette og veldig godt grep, ta kontakt visst du er int i hvor de er kjøpt
×
×
  • Opprett ny...