Gå til innhold

Nostalgitråden


Deechon

Anbefalte innlegg

Alle har noe i livet sitt som vekker minner fra gamle dager når man var liten, enten det var et spill, tv serie,leke eller kanskje en film. Her kan du dele det som fortsatt vekker minner fra barndommen din. Jeg er interessert å vite hva dere vokste opp med som dere fortsatt husker den dag i dag!

Jeg kan starte med det som vekker mest minner for min egen del, og det er den aller første sesongen av Pokemon. Som en som var født i 1997 så var Pokemon noe av det første jeg kan huske å ha sett på TV, og den aller første introen er den som jeg husker aller mest.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er ikke fra jeg var barn. Har i dag 3 barn i alder 1 til 7.

Får skikkelig nostalgi når jeg tenker tilbake for 10 år siden når jeg en lørdag morgen satt klokken på 0730, traktet kaffe, skrudde på pc'n og logget inn i WoW/ Mist of Pandaria. 

Gjorde de daglige oppgavene på den gården man etterhvert fikk og ventet på at en venn skulle logge på.

 

Det er helt fjernt å kunne gjøre noe slikt i dag 😁

 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Årrhh, når man satt på WinMX  (hva brukte vi før WinMX, slutten av 90?) og lasta ned musikk. Dersom man hadde god råd kjørte man igang begge linjene på ISDN og brukte kun 4-7 min på en sang. I begynnelsen litt av et regnestykke for jeg måtte ha ny spiller i bilen, for den tok ikke brente plater/mp3-filer eller hvordan det nå var. Måtte også ha CD-brenner til PCen, men den tjente man jo fort inn igjen 😛 Windows Millenium og flittig brukt reset-knapp. 

Haha hadde noen her Tele2 Turbo? xD 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Deechon skrev (9 timer siden):

eller kanskje en film.

Lukten av ei ny/gammel innkjøpt/leid VHS film fra barndommen, det er nostalgi med stor N.

Enkelte av mine eldre (tidligere utleie kassetter/Big Box) videofilmer, har stadig beholdt den "magiske" eimen av nedstøva utleiebutikk nedi en eller annen kjeller, godt blandet med plastikk, godteri (søtt) og potetgull (salt), der øyeblikkelig bringer med seg mange gode minner.

Men lyden av tidlig 90-talls nostlagi, da er det nok lite som slår Eventyrbåndene:

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Valmeth skrev (På 20.10.2023 den 11:41 PM):

Nu-metall!

Alternative greier hvor de for det meste er lynforbanna og synger om psykisk uhelse. Selve lydsporet for 2000-tallet. Hørte akkurat Crazy Town med Butterfly på lokalradioen :D Korn, Linkin Park, Limp Bizkit, Evanecence, Saliva, System of a Down og de👍

Var aldri fan av de banda der - er litt for gammel tror jeg - men har et lignende forhold til Type 0 Negative som er en viktig del av mitt 90-talls lydspor.

Mange av tekstene deres var ironisk eller humoristisk ment, det forsto ikke jeg som fjortis 🫣 men liker de fortsatt😀

Ditto mange andre metal band da selvsagt. Men de holder stort sett på fortsatt. Men T0N er jo borte siden Steele er død 🥲

Har og et lignende forhold til Paradise Lost m.fl., tunge band med mørke og triste tekster (hvor tungt Paradise Lost er har variert VELDIG da, fra death metal til goth rock og tilbake igjen 😂). Tilstår og at jeg var stor fan av Theatre of Tragedy 🫢

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...