Gå til innhold

Kritisk profetier som kan gå i oppfyllelse i løpet av 2 år.


Jobs

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
HowardGayle skrev (1 time siden):

men jeg sitter ikke her forknytt eller ilter og hver eneste linje jeg lirer av meg er ikke noe som gnager i meg

HowardGayle skrev (1 time siden):

men jeg er fortsatt like avslappet som da jeg satte meg ned. 

Hva antyder du her? Svaret ditt: 

HowardGayle skrev (1 time siden):

Jeg antyder at siden du synes det er facepalm at jeg skriver "det samme for meg", så kan det virke som du tror at svarene her er veldig viktig for meg.

For sitatet ditt kunne gi inntrykk av at jeg ikke var rolig og og at ting gnager i meg. Men du er tilgitt for surr i sitatene, alle gjør feil.👍🏼

Lenke til kommentar
HvemFormetMeningeneDine skrev (16 minutter siden):

Hva antyder du her? Svaret ditt: 

For sitatet ditt kunne gi inntrykk av at jeg ikke var rolig og og at ting gnager i meg. Men du er tilgitt for surr i sitatene, alle gjør feil.👍🏼

Det var ikke i mine tanker; jeg understreket at JEG ikke var ilter og forknytt, dette er for meg en helt avslappet ting som ikke er spesielt viktig del av livet . Hvordan du opplever det å sitte her tenker jeg ikke på overhodet, hvordan kunne jeg, og jeg kan ikke se at dette er surr i sitatene en gang. Men bare for å understreke det, tanken har aldri streifet meg , jeg håper og tror at ingen sitter her iltre og forknytte, jeg bruker bare språklige virkemidler for å understreke min egen ro.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
HvemFormetMeningeneDine skrev (10 timer siden):

Det er din påstand. Jeg siterer hva Skaperens ord har advart om. 

Jeg påstår ingenting. Jeg spurte bare om hva du faktisk mente.

Jeg stilte @Wall Dorf et spørsmål ang. innlegget hans/hennes, og så kommer du ingensteds ifra og svarer med bibelsitater som omhandler «onde mennesker som villeder med falsk lære». Og da spør jeg deg simpelthen bare om det er @Wall Dorf du sikter til. Igjen: Det er vanskelig å forstå hva du faktisk mener når du kommer med vage svar, og bibelsitater uten direkte relevans.

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Wall Dorf skrev (9 timer siden):

Så det er dermed ikke helt sant at Jesus ikke har vært til, men ikke i denne tidsalder...

Da spør jeg igjen, siden du påstår at Jesus ikke levde i Judea og preikte til folk der for ca. 2000 år siden: Hvem er så mannen i Det Nye Testamente som Bibelen kaller Jesus?

Lenke til kommentar
O3K skrev (14 timer siden):

Da spør jeg igjen, siden du påstår at Jesus ikke levde i Judea og preikte til folk der for ca. 2000 år siden: Hvem er så mannen i Det Nye Testamente som Bibelen kaller Jesus?

I følge Engelen som som står på havet og jorden i Åp.10.5-7 som løfter sin høyre hånd mot himmelen og sverger mot han som lever i evighet, som skapte himmelen og alt som finnes der, jorden og alt som finnes der, havet og alt som finnes der; Tiden er ute. Når den 7. basun lyder, i de dager skal Guds mysterium (Jesus) være fullført.

Så må du lese og godta skriften om spørsmålet du stiller, for jeg vet ikke mer enn deg uten om det skriften selv har å by på: Apg.15.14-15: Simeon har forklart hvordan Gud for lenge siden sørget for å vinne seg et folk av hedninger for sitt navn. Og dette stemmer med profetenes ord, slik det står skrevet.

Matt.1.18: Med Jesu Kristi fødsel gikk det slik til: Hans mor Maria var lovet bort til Josef. Men før de var kommet sammen, viste det seg at hun var med barn ved Den hellige ånd.-

Det betyr i følge 1.Kor.15 Slik det første jordiske mennesket var, slik er også de andre jordiske. Og slik den himmelske er, slik skal også de himmelske være. På samme måte som vi har båret det jordiske menneskets bilde, skal vi også bære den himmelskes bilde. - Det første mennesket, Adam, ble en levende sjel. Den siste Adam ble en ånd som gir liv. Det åndelige var altså ikke det første, men det sjelelige. Deretter kom det åndelige.

Josef, mannen hennes, som var rettskaffen og ikke ønsket å føre skam over henne, ville da skille seg fra henne i all stillhet. Men da han hadde bestemt seg for dette, viste en Herrens engel seg for ham i en drøm og sa: «Josef, Davids sønn! Vær ikke redd for å ta Maria hjem til deg som din kone. For barnet som er unnfanget i henne, er av Den hellige ånd.

Fødselen var altså en drøm og hans fødsel / tilblivelse skulle komme 9 dager senere, da han fikk navnet Jesus i følge Luk.2.21: Da åtte dager var gått og han skulle omskjæres, fikk han navnet Jesus, det som engelen hadde gitt ham før han ble unnfanget i mors liv. - Det var etter 8 dager hadde gått at han fikk navnet sitt på den niende dagen. Dvs. 2 skriftsteder som viser til at for Herren er en dag som tusen år (for oss mennesker og omvendt. (Salm.90.4/ 2.Pet.3.4) - Hun skal føde en sønn, og du skal gi ham navnet Jesus, for han skal frelse sitt folk fra deres synder.»

- Legg merke til at hun ikke fødte da, det er fortsatt hentet ut fra drømmen, I stedet kommer forløperen til Jesus: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel– det betyr: Gud med oss. ( Man finner igjen Immanuel i Jes.7.15 og i Jes.8.1-10 hvor han i v10 direkte blir tittelert med: Gud er med oss.) Det ser ikke særlig lovende ut for det lovede land her, det står ingenting om Immanuel deltar, men jeg mistenker at det er ham som blir kalt for menneskesønnen. I følge v7-8 er det storflommen som det står om i Matt,24.37-39, for denne tiden er lik Noahs dager når menneskesønnen kommer. I Luk.12.49-50 vet Jesus hvilket oppdrag han har i forløperen «Gud er med oss» ; Tror dere at jeg er kommet for å gi fred på jorden? Nei, sier jeg dere, ikke fred, men strid. - Menneskesønnen nevnes også i Åp.14.14-20 og ligner på Jes.8. - Denne tiden kalles for natten og den mørke tiden. Etter at dyret i Åp.17 er beseiret av lammet forsvinner Babel i havet og blir bort. Vitenskapen eller kunnskapen har kommet mye lengre enn hva den er i dag og man finner en elv med livets vann som springer ut fra Guds og Lammets trone og natten skal ikke være mer. (Åp.22)

Legg merke til at Matteus starter med Babylon allerede i kap.1 hvor Jesu ætt føres dit som fanger, det Babylon som oppstår under dyret (se Åp.17) All annen tekst handler om den tiden og etterpå. Åp.17 er veldig oppklarende, for Gud er avhengig av dyret for å få sin frelsesplan oppfylt, se bare: Så sier han til meg: «Vannene du så, der horen sitter, er folk og folkemasser og nasjoner og mennesker med ulike tungemål. Og de ti hornene du så, og dyret, de skal hate horen, legge henne øde og kle henne naken, spise kjøttet hennes og brenne henne opp med ild. For Gud ga dem i hjertet å fullføre hans plan og ha én og samme vilje: overgi sin kongsmakt til dyret, helt til Guds ord er oppfylt. Og kvinnen du så, er den store byen som har kongsmakt over jordens konger.»

Og oppfyllelsen er Guds hemmelighet, nemlig Guds mysterium. Og det ligger der som fremtid: Slik skal også dere vite, når dere ser alt dette, at han er nær og står for døren. Sannelig, jeg sier dere: Denne slekten skal ikke forgå før alt dette skjer. Matt.24.33 (Jesu slekt i Babels fangenskap)

I Joh.14 kan man lese om Veien, sannheten og livet og at Jesus nå må dra opp til sin far for å forberede et sted for de som følger ham. Også om dette sier han: Nå har jeg sagt dere dette før det skjer, for at dere skal tro når det skjer. Jeg skal ikke si mye til dere etter dette, for verdens fyrste kommer. Han har ingen makt over meg. Men verden må få vite at jeg elsker Far, og at jeg gjør som Far har befalt meg. Stå opp, la oss gå herfra.

Endret av Wall Dorf
Lenke til kommentar
Inspector skrev (På 20.9.2023 den 9:48 PM):

Troens natur er dessuten fundert på kompromissløshet og manglende evne til å skape fred med andre religioner.

Endrer du det til manglende evne til å skape fred innad i egen religion blir det enda sannere. Det er ikke mange vers i Paulibrev man trenger lese før han krangler med Jakob, Peter, Simon og Barnabas osv., så det bærer galt av sted allerede i startgropa for kristendommen. Disse folka så hverandre én skarve gang i året og klarte ikke engang da å holde fred med hverandre før det fortsatte på enda verre vis gjennom middelalderens tusenårige mørke skamplett selv på kristendommens avskyelige historikk.(Vakk'e mye til moral og familieverdier derigår'n.) I1900 år har de kristne apologetene jugd på seg historier om lidelse og forfølgelse i katakombene av romerne i flere århundrer som beviselig er ren fantasi og i beste fall kolossalt overdrevet. " the only concerted anti-Christian Roman campaign, under the emperor Diocletian between 303 and 306, Christians were expelled from public offices.

Their churches, such as the one in Nicomedia, across the street from the imperial palace, were destroyed. Yet, as Moss points out, if the Christians were holding high offices in the first place and had built their church "in the emperor's own front yard," they could hardly have been in hiding away in catacombs before Diocletian issued his edicts against them."

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Numitor skrev (36 minutter siden):

Their churches, such as the one in Nicomedia, across the street from the imperial palace, were destroyed. Yet, as Moss points out, if the Christians were holding high offices in the first place and had built their church "in the emperor's own front yard," they could hardly have been in hiding away in catacombs before Diocletian issued his edicts against them."

…as Christianity spread through the empire, it came into ideological conflict with the imperial cult of ancient Rome. Pagan practices such as making sacrifices to the deified emperors or other gods were abhorrent to Christians as their beliefs prohibited idolatry. 
The first, localized Neronian persecution occurred under Emperor Nero (r. 54–68) in Rome. A more general persecution occurred during the reign of Marcus Aurelius (r. 161–180).

https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians_in_the_Roman_Empire

Lenke til kommentar
HvemFormetMeningeneDine skrev (1 time siden):

…as Christianity spread through the empire, it came into ideological conflict with the imperial cult of ancient Rome. Pagan practices such as making sacrifices to the deified emperors or other gods were abhorrent to Christians as their beliefs prohibited idolatry. 
The first, localized Neronian persecution occurred under Emperor Nero (r. 54–68) in Rome. A more general persecution occurred during the reign of Marcus Aurelius (r. 161–180).

https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians_in_the_Roman_Empire

Det meste av det du har limt inn her blir helt eller delvis avvist lenger nede både direkte og via fotnoter i linken din.

the juridical basis of the persecutions of the Christians in the Roman Empire before 250 is vast, contentious—and in large part worthless. Om Nero er det bare tåpelige rykter fra overtroiske kristne som Eusebius av Caesarea(notorisk upålitelig kirkefar og storløgner med verdensrekord inntil Trump kom) som at han sjøl tente på brannen i Roma så hele hans splitter pine nye palass Domus Transitoria brant til pinneved mens han spilte fiolin som var mange århundrer fra å bli oppfunnet, og vi vet at fra Trajan 98-117 eksisterte det ingen slik lov for Plinius den yngre, (høyere romersk embedsmann) spør Trajan i brevs form hva han skal gjøre med de kristne og vi har den korrespondansen. hadde det vært noen slik lov på plass hadde han selvfølgelig ikke behøvd å spørre om hva han skulle gjøre for da hadde jo retningslinjer fra Nero om Nero altså forfulgte kristne, hvilket fint lite tyder på. ifølge Suetonius var Nero 40km. fra Roma da brannen startet.

Første setning under Trajan i linken din"Emperor Trajan corresponded with Pliny the Younger on the subject of how to deal with the Christians of Pontus. The theologian Edward Burton wrote that this correspondence shows there were no laws condemning Christians at that time. "(krystallklar logikk) Aurelius er tvilsom og sterkt omstridt

  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
Numitor skrev (20 minutter siden):

Det meste av det du har limt inn her blir helt eller delvis avvist lenger nede både direkte og via fotnoter i linken din.

HvemFormetMeningeneDine skrev (2 timer siden):

as Christianity spread through the empire, it came into ideological conflict with the imperial cult of ancient Rome. Pagan practices such as making sacrifices to the deified emperors or other gods were abhorrent to Christians as their beliefs prohibited idolatry. 
The first, localized Neronian persecution occurred under Emperor Nero (r. 54–68) in Rome. A more general persecution occurred during the reign of Marcus Aurelius (r. 161–180).

https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians_in_the_Roman_Empire

Det finnes de som fornekter hitlers behandling av jøder også.

Endret av HvemFormetMeningeneDine
Lenke til kommentar
HvemFormetMeningeneDine skrev (14 minutter siden):

Det finnes de fornekter hitlers behandling av jøder også.

Det å henvise til noe som liksom skal være verre er en tankefeil Deluxe. Det finnes alltid noe som er verre enn det aller meste.

Hva Hitler angår fra min tidligere link du åpenbart ikke har åpnet.

"Pavemakten – noen steder fyrstene – forsøkte å skride inn mot de verste utskeielsene, men kirkemøtene (det tredje Laterankonsilet i 1179, men fremfor alt det fjerde i 1215) bekreftet tidligere kirkelige vedtak mot jødene. De måtte bære egen drakt med gult merke og særskilte hatter og bo i egne jødekvarterer, de senere ghettoer, isolert fra omverdenen, ofte ved murer."

Eneste forskjellen mellom naziene og de kristne er at nazistene brukte gass, hvor man sovnet stille inn, kontra de kristnes langpining på likbål.

"I Vest- og Mellom-Europa dannet korstogene et vendepunkt for jødene. Det første korstog kostet mange jødiske liv, også før korsfarerne nådde Jerusalem, der jødene ble stengt inne i en synagoge og brent. Blomstrende menigheter i Rhinland ble hjemsøkt, i Mainz krevde massakrene 1100 liv på én dag. Forfølgelsene gikk videre til Regensburg, Praha og Ungarn. Noen steder satte jødene seg til motverge, flere tok sitt eget liv eller drepte hverandre for å unnslippe voldsmennene. Da de kristne korsfarerne nådde Jerusalem i 1099 (se Jerusalem – kristent kongerike), ble jødene ble stengt inne i en synagoge og brent."

"Også de to neste korstog førte til overgrep, det tredje særlig mot jødene i England, der det i 1189 fant sted en blodig forfølgelse i London. Like før påske året etter tok hele menigheten i York sitt liv. Midt på 1200-tallet ble jødene avtvunget store summer, og i 1290 ble 6000 forvist. De få gjenværende ble fordrevet i 1358."

"Fra Frankrike ble jødene utvist og berøvet sine eiendeler i 1182, 1306 og 1322, og definitivt fordrevet i 1394. De var blitt gjeninnkalt fordi kredittforholdene krevde deres nærvær, men ble utsatt for lokale forfølgelser. Påtvungne Talmud-disputaser hadde kostet rabbinere livet i mange land. Talmud ble sett på som en trussel for kristne, og i 1242 ble flere vognlaster med Talmud-utgaver brent offentlig i Paris.
Forfølgelsene i korstogstiden og på 1300-tallet førte til at de fleste jøder ble utryddet i det vestlige Tyskland, men mange reddet seg ved flukt østover til Polen, Litauen og Ungarn. Forfølgelser og fordrivelser fortsatte gjennom hele 1400-tallet og utover på 1500-tallet, både i Provence og i de tyske områdene."

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
HvemFormetMeningeneDine skrev (9 timer siden):

Kall det hva du vil, det blir neppe være enn at enkelte lever i fornektelse. 

Jeg kan ikke kalle det hva jeg vil for det må være konsistent og harmonere med lovgivningen vi har i et demokrati, som ikke tillater Breivik å unnslippe rettsstraff ved å henvise til at Henry Rinnan drepte flere enn ham sjøl, og derfor var verre, og derfor må han (Breivik) straks frislippes. Dette er "whataboutisme" av verste sort og måtte Krampus og Slendermann gjøre det samme med de republikanske kålhuene i MAGA - som fant opp det idiotiske liksom-argumentet som har dupert over 30 prosent av GOP - som katolikkene gjør med Jesus hver søndag, eter hans kjøtt og drikker hans blod. Glory!

  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
HvemFormetMeningeneDine skrev (12 timer siden):

Det finnes de som fornekter hitlers behandling av jøder også.

Numitor skrev (11 timer siden):

Det å henvise til noe som liksom skal være verre er en tankefeil Deluxe

Her tolker du dessverre, og feil sådan. Poenget var ikke hva hitler gjorde, poenget var at mange fornekter det hitler gjorde.
Kommer klart frem av svaret mitt.
Så tråkker du ennå mer i salaten, eller å bæsje på leggen som jeg kaller det, ved å henvise til alt det onde kristenheten har gjort, noe jeg overhodet ikke benekter, dette er jo forutsagt i bibelen, for å sammenligne kristenheten med hitler, eller overgår hitler i ondskap. Igjen, poenget var fornektelse, og fornektelsen din i om kristne ble forfulgt og drept i Roma, ikke at hitler gjorde verre ting.
Så ja, å ikke tolke men å spørre lønner seg, da slipper man å drite på egen legg, ja du hadde klar tankefeil Deluxe.

Endret av HvemFormetMeningeneDine
Lenke til kommentar
HvemFormetMeningeneDine skrev (14 minutter siden):

Kall det hva du vil, det blir neppe være enn at enkelte lever i fornektelse.

Før dét kan skje må noen faktisk påvise at det som fornektes faktisk eksisterer, og hittil har det ikke skjedd og deri ligger problemet. Kirken har dratt lidelseskortet, overdrevet og utbrodert det langt over smerteterskelen i sin higen etter å demonstrere for all verden hvor synd det er på dem, mens de sjøl brukte samme metode de forlanger medlidenhet for, på jødene de utstyrte med gule merkelapper i sitt hyklerske bedrag. Glory!

  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
Numitor skrev (3 minutter siden):

Kirken har dratt lidelseskortet, overdrevet og utbrodert det langt over smerteterskelen i sin higen etter å demonstrere for all verden hvor synd det er på dem, mens de sjøl brukte samme metode de forlanger medlidenhet for, på jødene de utstyrte med gule merkelapper i sitt hyklerske bedrag

Du fortsetter med tankefeilen din.

Lenke til kommentar
Wall Dorf skrev (På 22.9.2023 den 1:06 AM):

Legg merke til at hun ikke fødte da, det er fortsatt hentet ut fra drømmen, I stedet kommer forløperen til Jesus: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel– det betyr: Gud med oss. [...] ...det står ingenting om Immanuel deltar, men jeg mistenker at det er ham som blir kalt for menneskesønnen. [...] Og oppfyllelsen er Guds hemmelighet, nemlig Guds mysterium. Og det ligger der som fremtid: Slik skal også dere vite, når dere ser alt dette, at han er nær og står for døren. Sannelig, jeg sier dere: Denne slekten skal ikke forgå før alt dette skjer. [...] I Joh.14 kan man lese om Veien, sannheten og livet og at Jesus nå må dra opp til sin far for å forberede et sted for de som følger ham. Også om dette sier han: Nå har jeg sagt dere dette før det skjer, for at dere skal tro når det skjer.

Så hvis jeg har forstått deg rett så er du kristen, og mener noe i retning av...

Enten A:

At personen vi leser om i Det Nye Testamentet født av en jomfru, som oppfylte flere av profetiene i Det Gamle Testamentet, vandret rundt og fortalte lignelser samt helbredet folk, og som døde på korset ikke var Jesus, men en mann som het Immanuel, og at hele kristenheten i over to tusen år har feilaktig trodd at denne personen var Jesus?

Eller B:
At alt som foregår i Det Nye Testamentet er én stor profetisk drøm om ting som ennå ikke har skjedd?

Definitivt en av de snodigste tolkningene av kristendommen jeg noensinne har hørt.

Lenke til kommentar

At alt som står i det nye testamente er en stor profetisk drøm er vel andre enig med deg om, så ikke noe poeng i å delta i diskusjonen. Poenget med diskusjon er å møte i krysningspunktene hvor vi ikke helt treffer hverandre og da får vi frem 100% av fargene i diskusjonen hvor hver prosent betyr like mye som den neste. Du behøver ikke delta i diskusjonen, du kan også komme for å drikke kaffe eller for å heie på laget.

Endret av SanneOrdForDeg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...