Gå til innhold

Numitor

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Numitor sine prestasjoner

256

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er riktig, nesten samtlige av dine referanser er foreldet, og de resterende er feil både fordi de er foreldet og fordi de er feil.
  2. Den mislykkede kuppmaker og velkjente con man siden 1973 blir aldri ny pres. i USA, fordi det oransje avskummet ikke har velgere nok. Det hele blir en reprise av den røde bølgen som aldri kom fordi republikanske kjøtthuer ikke kan få inn i knollen at upopulære lover straffer seg ved valgurnene og blir like overrasket hver bidige gang, som nå med abort og kvinners rettigheter. Uten russisk valgpåvirkning (advart av en samlet vestlig presse) i 2016 og James Comeys idiotiske brudd på all kutyme og alle uskrevne regler 11 dager før valget med uhørt rapport om Hillary ville Nixondiggeren neppe blitt valgt. Valget vil bli en ny katastrofe for MAGA'tene, hvis eneste styrke er at hver av dem låter som ti andre på latterlige målinger. Når 69%av befolkningen ønsker republikansk abortforbud pokker-i vold, kan de ikke vinne uten juks og dette er kun ett av mange parametere. Arrester meg etter valget om jeg tar feil.
  3. Så vidt jeg kan skue mangler hele den høyrevridde Sinclair-gruppen her. De som driver radio og TV på county-nivå over hele USA. Den kjente karikatøren KAL uttrykte det slik.
  4. Dét avgjøres alltid av omgivelsene enten man bor på Jessheim eller Maldivene. Hver bidige innfødte menneskegruppe mellom arktis og antarktis har sin egen moral på plass som forutsetning for at gruppen skal kunne overleve som gruppe. Mennesker flest har en ganske stor rettferdighetssans og blir de mishandlet lenge nok av religion og kongehus fører det til revolusjon og anarki - som historien har vist oss. Ellers må jeg si hele spørsmålsstillingen din oser av utdatert kristenkliss fra middelalderen, og husk at alt som omgir oss, som ikke kommer vitenskap og naturlover har vi funnet opp. Absolutt alt religioner hevder er hellig ( krig, hevn, steder, byer, dyr osv) har de funnet på for å få kontroll over lammenes tankevirksomhet, som de helst vil ha i null.
  5. Noen burde informert ham om at vi har milevis med empiri for at bønn ikke hjelper og det faktum at 5 millioner jøder ba av full hals før de gikk i pipa til nazistene uten at det hjalp dem én eneste døyt, bekrefter nettopp det.
  6. Glem det, han har ikke annet enn gaphalsene i basen sin, som langt fra er mange nok og ingen vinner 5-mila basert på mellomtider fra 5 km. Trump er en loser som ikke ville ha vunnet 2017 uten Putins hjelp, som ble bekreftet av en samlet vestlig etterretning og godt hjulpet av FBIs james Comeys idiotiske uttalelse om Hillary 14 dager før valget som brøt alle uskrevne regler og all kutyme!
  7. Du misser helt trenden, vi ser alle hvor det bærer.https://crooksandliars.com/files/imagecache/full_800/primary_image/23/11/twitter-logo-evolution-780.jpg
  8. Hvordan vet du det? Fordi hver gang en nyfødt blir presentert står den religiøse gallegjengen i kø for å erklære eierskap over stakkaren med sin fjollete barnedåp for kristnes vedkommende
  9. Da det ikke finnes noe alternativ burde du strengt tatt ikke tenke så nedsettende om dine medmennesker at du formoder det må ha lest det åpenbare et sted for å kunne referere det.
  10. Lest? Noen av oss prøver i det minste å tenke. Jeg skal ikke påstå at jeg er spesielt god til det men jeg forsøker i det minste å tenke. Absolutt alle mennesker er født som ateister ved default, og det varer helt til de blir brennmerket av organisasjoner som får makt av å eie deg og innholdet i knollen din.
  11. Det han sa var tydeligvis vrøvl. Vitenskap forholder seg til demonstrerbare fakta, ikke religiøse ønsketanker fra hjernevaska med Dunning i venstre hjernehalvdel , Kruger i den høyre og resten i lillehjernen sinpå tedet hvil
  12. Det finnes plass i vitenskap for alt som kan testes og jo mer den finner ut jo mindre plass blir det igjen for overtroen å boltre seg på inne i huene til de individer av menneskeheten som lider av langt fremskredet kunnskapsmangel. Hvis menneskeheten forsvant og ble gjeninnført på jorda uten historiske referanser ville vitenskapens prinsipper og den vitenskapelige metode oppstå på ny nøyaktig ens med dagens, (Pytagoras matiske læresetninger ville blitt oppdaget av en annen og religioner ville hatt guder med andre navn som fortsatt ville ha tilfredsstilt religiøses higen om at det må være noe mer enn det usle livet de har kastet bort på tvilsomme religioner med bronsealder guder fra midtøsten og asia minor. Det finnes kun én naturlig tilstand vi alle er født inn i ,ateisme og den varer helt til ondskapsfulle mennesker(med latterlige hatter) vil beslaglegge hjernen din.https://media.moddb.com/cache/images/groups/1/6/5319/thumb_620x2000/children_religion.jpg
  13. Si til din venn at Elon bør ta seg i vare før han ender opp som Howard Hughes. Jeg ser urovekkende tendenser hos den fyren.
  14. I mitt hue har den mentalt tvilsomme Musk et troverdighetsproblem med sin negative fuglesymbolikk. En hel verden kan se at drap på pene blå fugler fører til stygge X'er.
  15. Makt = penger, og da følger gjerne grådigheten med på lasset. Dette er et av de største problemene USA har og som republikanerne gjør alt for å vedlikeholde ved konstant kvelning av alle forsøk på reguleringer som struper pengestrømmen på veien ned i lommene deres. Det samme foregår også i motsatt retning som vi så resultatet av i praksis i East Palestine, Ohio, 3 feb. Her står bokstavlig talt det oransje kålhuet med den spyttslikkende liksom-administrasjonen sin og tar drepen på East Palestine. Se, til du har fått med deg mengden av reguleringer de ganske enkelt avviste som fjas, og ble trodd.
×
×
  • Opprett ny...