Gå til innhold

Numitor

Medlemmer
 • Innlegg

  105
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Numitor sine prestasjoner

146

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er noe dritt man søker unngå men noen ganger er det rett og slett ingen annen utvei for den det gjelder. Ingen kan ha rett til å forlange at et 10år gammelt voldtektsoffer (som knapt kan kle på seg sjøl) skal oppdra et barn. INGEN! Derfor har vitenskap utviklet en pille som som fjerner det problemet, før det blir et problem. Dessverre sendte Europa ikke sine beste når USA ble invadert av religiøse misfits i starten på år 1600. De overreligiøse levningene deres er de som skaper et sabla trøbbel for alle som er så uheldige at de må oppholde seg i samme rom som dem.
 2. Noen har åpenbart forlest seg på konspirasjonsskrull fra USA hvor den oransje gjentatte ganger har bablet om aborter i niende måned.
 3. De gamle grekere hadde det samme problemet i oldtiden, og de definerte abort som godkjent hvis det foregikk før sprellingen (the quickening), hvor man ikke kunne skille et menneskefoster fra kyllingfoster, grisefoster eller øglefoster. Man burde i det hele tatt vise mer respekt til Asklepios og Hippokrates, som dagens leger fortsatt må avlegge ed til - hva nå det enn betyr. Hvis man glor i en bibel Paulus og evangelistene flittig brukte kan man lese følgende i den andre mosegrodde bok vers 22-23. 22: And if two men strive and smite a woman with child, and her child be born imperfectly formed, he shall be forced to pay a penalty: as the woman's husband may lay upon him, he shall pay with a valuation. 23: But if it be perfectly formed, he shall give life for life, Legg merke til hvordan straffen skiller basert på om fosteret ser menneskelig ut eller ei. Ser det menneskelig ut er man føkt, hvis ikke valueres skaden av mannen (kvinnen og fosterets eier). Sjekk det ut sjøl.
 4. Når dét i det minste har et fungerende nervesystem, det blir meningsløst å snakke om det som barn ellers. Celledeling er ikke noe synonym for barn og kan aldri betegnes som barn uten at man gir kreftsvulster, tumorer og ondartede føflekker (celledeling på steroider) samme definisjon. Det er altså ikke celledelingen som definerer om noe er et barn eller ei. Mellom 30% og 50% av kvinners befruktede egg blir avvist (medårsak til barnløshet) og skylles ut under menstruasjonen. Det du gjør her er at du beskylder kvinner med mer enn én menstruasjonssyklus for å være seriemordere!
 5. I teksten er gud(ene) omringet av maskuline uttrykk slik at det er liten plass for noe feminint. I det hele og store er kvinner fraværende og betegnet som eiendom i bibeltekster hvis lover man stjal fra kong Hammurabi.
 6. Gud(er) er utvilsomt han(ner) i GT, men 40 ganger er koneemnet Asherah nevnt. På en stor krukke er Yahwe og hans Asherah æret med velsignelser fra 700-tallet fvt.
 7. Alle evangelier er anonyme og ble ikke navngitt av kirken før i slutten av det andre århundre, så man vet ikke hvem forfatterne var. Da Åpenbaringen er skrevet på NTs desidert dårligste gresk mens J-evangeliet er komponert på NTs beste gresk, kan man utelukke forent forfatterskap her.
 8. Siste skanse for et individ uten verken svar eller forslag, rent blabla. Noen burde sende deg info om minstealder for ekteskap i GOP-stater. Samt spørre om hvorfor GOP nekter å høyne den bibelske minstealderen de sutter på. De har stemt mot i mange tiår.
 9. Ser du ikke at dette utsagn er fullstendig meningsløst?
 10. Sludder, partiet består ryggradsløse mehe som innbiller seg at en komplett taper er redningen etter at han har demonstrert at han ikke er redningen ved å tape nær sagt alt som går an å tape!
 11. Har du virkelig vandret inn i hjernevaskens høyborg for full musikk. Er jødiske space lasers det neste fra din kant?
 12. Ren gjentagelse av hva du tidligere ytret. Hva i huleste kan være verre enn statskupp? Demokratene har i det minste et slags program om hvor veien bør gå, mens GOP har blitt en personkult hvis politikk ikke eksisterer på annen måte enn at de er mot det demokratene er for - av prinsipp.
 13. Nei, NRA og big Pharma er helt klart en GOP ting som står i særklasse for sjelden har man sett større iver for å sende insulinprisen til himmels enn nettopp hos GOP. Ellers er det ikke stort som har forandret seg siden 1889.
 14. De har kun ett parti som har en politikk for folk, GOP har ingen politikk bortsett fra profitt, persondyrking og skattelette for fiffen. I fire år ble bone/spurs-nautet spurt om hvilken helsepolitikk som skulle erstatte Obamacare og når. Svaret var snart i fire samfulle år, minus golfingen som ville ha nådd ett helt år om coviden ikke hadde stoppet den.
×
×
 • Opprett ny...