Gå til innhold

HowardGayle

Medlemmer
  • Innlegg

    297
  • Ble med

Nylige profilbesøk

1 368 profilvisninger

HowardGayle sine prestasjoner

532

Nettsamfunnsomdømme

  1. Aner ikke, dette ble aldri skikkelig belyst i serien og Strømøy/NRK sjekket aldri tallene. Men mest sannsynlig er det lenge siden, da han flyttet, man får ikke med seg "ung ufør" tillegg når man flytter ut av landet. Tallene som ble opplyst i serien indikerer gjeldsordning som blir trukket direkte fra trygden, men igjen, dette sjekket ikke Strømøy/NRK.
  2. For all del, jeg forsøkte bare å komme med det mest upassende rådet jeg kunne komme på, og bare kjøre på. Selv er jeg evig singel fordi jeg fant drømmedama og hun var ikke klar for meg, så jeg sitter grovt sett bare og venter her. Så ikke spør meg om råd angående forhold, for jeg er helt blank.
  3. https://www.toll.no/no/varer/alkohol-og-tobakk/privat-import/ Kort svar; det går , men er dyrt og tungvint
  4. Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt. (Piet Hein)
  5. Joda, men samtidig, hvis han prøver rådet og finner ut på den måten at følelsene til dama han nå sliter med fortsatt er tilstede, så kan det jo bli en happy ending på dette likevel.
  6. Synes det virket ganske seriøst; et skattesøk fra 2021 som viste en inntekt på 249000. Har ikke sjekket selv.
  7. Fyren har ikke følelser for henne, vil ikke ta oppgjøret med henne, og du mener det er katastrofalt å be ham aktivt gjøre ting som får forholdet til å ryke? Mener du at alternativet, kreve at han fortsetter denne tragedien, er et bedre råd?
  8. Skjønner. Ja, da er det jo bare å se bort fra mine feilaktige innspill, bare overse dem.
  9. Haha. Ja her har du løst alt. Verd å feilsitere (det var et kanskje foran) meg tolker du meg på verst tenkelig måte, og får meg til å fremstå som en rablende gal mann som løper rundt med plakaten "Menn, bytt kvinne NÅ!" som om dette er min take på kjærligheten. Lange forhold ER drepen (hvis ikke dialogen, samhandlingen og felles mål ligger i bunnen) og selv MED enkelte av disse elementene i bunnen kommer man fort i den totale hore/madonna fellen som dreper sexlivet. Kvinner har ikke noe tilsvarende, det er mitt inntrykk, kvinner kan lettere knytte person til sex, mens menn knytter handling til sex, men hva vet jeg. De fleste kvinner som bryter, og dette er utelukkende hva jeg observerer og ingen sannhet jeg kan backe opp med statistikk, virker uansett allerede ha planen hundre prosent klar da bruddet kommer, slik at de åpenbart, uten å lufte sine betenkeligheter i tilstrekkelig grad, på egen hånd har laget sin escape plan og bare slår bena under forholdet på fem minutter uten å være spesielt interessert i den andres mening. Jeg prøver her å vise hvordan menn og kvinner velger forskjellige løp mot slutten av forhold. TS nevnte nemlig at det er dette han ikke vil gjøre, nettopp pga smerten det kan forårsake. Jeg kom inn i tråden med mitt råd til en mann som virket ha mistet følelser for dama, som kjenner den klamheten og kleinheten som dukker opp når det andre mennesket vil MER, og du står der fanget. Mitt sleivspark om elskerinne er både spøk og seriøst; jeg tror at i den situasjonen bør man begynne flytte fokus til andre kvinner. Har man kommet dit uten at det har vært god nok dialog om ting, hvordan i alle dager skal de kunne gjenoppbygge dette? I dette tilfellet er det heller ikke barn på plass enda, så jeg ser virkelig ikke relevansen, med mindre det er meg du diskuterer.
  10. Han hadde en brt inntekt (uføretrygd) på over 230.000 sist år, så hele NRKs vinkling på dette er feil
  11. Godt observert. Men dama skal ikke være perfekt. Det er dialogen, kjemien, og perspektivet på livet som må klaffe.
  12. Hadde aldri klart mange år i sølibat, jeg er ikke samme mann uten en kvinne. Primitivt beskytterinstinkt, sikkert. Dessuten hadde år alene fullstendig ødelagt meg for fremtidige forhold, hadde bygget opp særheter og murer som ville være umulig å klatre over. Men jeg tror du tar feil om at menn er en flyktig greie, men at et stabilt liv må man lage selv, det tror jeg du har rett i. Det man leter etter er det mennesket man, uten å inngå noen konkret avtale om det, drar i samme retning med, utfordrer en, og støtter en. Har man et stabilt liv øker sjansen for å finne det, men man må virkelig kysse noen frosker for å finne en prins(esse).
  13. Haha, jeg blir identifisert hvis jeg forteller for mye, jeg har en litt spesiell bakgrunn. Men pga arvestrid havnet jeg i en jobb som daværende samboer ikke syntes var "klasse" nok, så farvel til henne, etter noen tid gikk jeg tilbake til gammel jobb og i "gammel jobb" møter jeg hele tiden kvinner med høy utdannelse, 10-15 år yngre enn meg, og sjalusi har dermed vært en kraftig brems i enkelte forhold, og så har jeg forhold hvor kvinnen har ønsket litt for mye for fort, og jeg har trukket meg ut og vekk. (det har vært tilfeller hvor jeg har ønsket veldig mye mer enn kvinnen også, altså, men jeg tror det går på at jeg ikke er så god som jeg tror)
  14. Jeg hadde et flott forhold til en kvinne i over 10 år og vi fikk 4 barn, uten at jeg helt ser relevansen. Jeg har et glimrende forhold til barna den dag i dag. Dette har ikke noe med Peter Pan å gjøre, for øvrig, eller leve livet som et barn. Det dreier seg om å få lov til å nå sine mål uten en kvinne som begrenser en. Kvinner som støtter en finnes det også mange av, og de er jeg veldig stor fan av.
×
×
  • Opprett ny...