Gå til innhold

SanneOrdForDeg

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

SanneOrdForDeg sine prestasjoner

40

Nettsamfunnsomdømme

  1. Djevelen likte ikke at han ble avslørt av mannen og han begynte å samle et motangrep mot mannen for å ta opp tiden hans og få han til å bruke tiden sin på andre ting enn det han holdt på med. Djevelen visste at han måtte arrangere et stort angrep for å avlede mannen fra det han holdt på med og satte igang et stort angrep for å få dette til. Djevelen visste også at de han brukte for å få dette til, var autistiske nok til å ikke forstå hva de var en del av og djevelen stolte på at de var løpeguttene hans. Ingen i den autistiske gjengen visste hva slags signaler gikk gjennom hjernene deres og endret på adferden deres. Djevelen sa: "Jeg skal arrangere et angrep på deg etter du er ferdig å spotte meg, å forsøke å svekke kredibiliteten din, for da vil de heller ikke tro deg på det andre du har sagt"
  2. 1. Du er rar ( er det du sier ) 2. "Det er ingen her inne som prøve å dominere" ( Snakker for alle ) Selvfølgelig er det folk som prøver å dominere (Alle sammen som svarte meg, googlet opp dette først, ingen brukte egen kunnskap, og det er definitivt forsøk på å dominere) og dette ser du også i at de leverer sakene litt ydmykt med halen halveis mellom beina, ingen løper bestemt frem, DET ER GOOGLING 3. Jeg fikk frem min sak, å følge hjertet krever ingen rakettvitenskap for normale mennesker å forstå, de som er rare er nok de andre som argumenterte imot, og ikke bare litt rare men så rar som man kan bli. Når jeg diskuterer så diskuterer jeg som en vitenskapsmann selv, jeg refererer ikke fra andre's bøker, det er det vi har skole for, så vi behøver ingen referanser som de andre drev på med, de refererte bare. Diskusjon handler ikke om å referere. Vi har 1 debattant og 3-4-5 referansemenn og det holder ikke. Det var google som vant, og ikke med stor V.
  3. Det hele henger nok sammen ja, den største krigen i Ukraina må nå deeskaleres, og det skjer nå med den mindre krigen i Israel, og så må den krigen i Israel deeskaleres til noe enda mindre, og det skjer gjennom terror handlinger i røde havet, den blir mindre og mindre helt til den blir helt borte og ingen merker noenting lengre. Det hele avslutter med et enkelt-drap i Frankrike noe terror av noe slag. Da er den helt borte, i minste form.
  4. Jeg tror The Very End kan føle dette på egen hånd, han behøver ikke hjelp fra deg til å tenke. Jeg har sagt mitt, damptoget er utdatert. Når vi nå diskuterer så er det viktig at vi diskuterer sak, men ikke hvem som skal være kongen av diskusjonen, for det er veldig lett å la dette formålet være drivkraften. Å holde seg til sak er alltid best, selv om det noen ganger blir konkurranse om hvem som skal være kongen. Hvis vi legger konkurransen til side og ser på det underliggende, så er det ikke til å komme utenfor at der er mer enn bare konkurranse om hvem som skal være sjef i diskusjonen, men også hvem som er smartest, og i min mening er damptoget ikke bare litt utdatert, men VELDIG utdatert. Noen ganger har jeg sett damptoget faktisk ta en omtur gjennom arktis bare for å komme til Norge. Mannen som styrte damptoget hadde 100 aviser i hånden og blikket gikk fra venstre til høyre hundre ganger og han klarte likevel ikke se hva som de mente med det som var skrevet. Lokføreren kom frem og klaget til tognemda om at han ikke forstod noenting og krevde beviser for ikke bare påstandene, men også for hvert ord i påstandene og mannen hadde rett og slett ingen antenner i det hele tatt. Damptoget er og forblir utdatert og det er ikke mulig å anke det.
  5. Det er viten som behøver oppklaring for deg. Men for oss andre er dette viten, og enkel viten. Alle de andre forstår det fordi det er enkelt. Følelser er logiske tanker i et annet format, og hvis du ikke har følelsene der og hjertet på plass, da vil ikke hjernen fungere optimalt. De andre kan føle dette og forstå det, de behøver ikke tenke engang. Som jeg har sagt og fortsatt står på det, er at hjertet er læreren din, og det er ikke bra å mangle det, for da blir du VELDIG avhengig av eksterne kilder for å kunne komme deg frem i verden. Hjertet kommer først. Logiske tanker uten hjertet blir ekstremt vanskelig å navigere, veldig svart hvitt og det er ikke rart at de strever. Det sies at det krever 100 joule bare å knyte skolissene for en slik person. "Hjertet" og hjernen må samarbeide om å tenke, og de utfyller hverandre og i sum gjør de hverdagen LYNRASK og effektiv. De hjerteløse må navigere en "HAUG" med logiske tanker og spor for å komme til samme konklusjon som de med hjerter tar snarveier for å komme til. De med hjertet på plass er uten tvil de smarteste knivene i skuffen og de vet også hva som er rett og galt og de velger alltid den rette veien, nesten iallefall. Dette er virkelig et damptog fra 1800 tallet mot dagens lyntog, begge togene kommer frem til samme plass, men til et vidt forskjellige tidspunkt. Damptoget må ofte stoppe midt i villmarken og ta pause og lyntoget har verken tolmodighet eller lyst til å stoppe og se på alle stegene damptoget tar for å komme til målet. Et ordtak sier at med hjertet på plass kan en løse alle gåter i universet.
  6. Det er sånn at enten er man født med en forståelse for rett og galt eller så er man ikke det eller i liten stand. Man er født med et godt hjerte det er ikke noe man kan bygge opp over tid, og det er ditt gode hjerte som lærer deg rett og galt, den er læreren din. Når du er født "hjerteløs" da blir du nødt til å studere dette på filosofisk nivå istedet fordi du ikke lengre har en medfødt lærer som kan hjelpe deg. Menneskene som kommer inn her for å studere rett og galt i tråder som dette, de kommer hit fordi de er uten lærer, både internt og eksternt. Enten har du det eller så har du det ikke. Er du hjerteløs da blir du nødt til å studere tråder som dette. Men for de som er født med et godt hjerte de vil kunne se hva som er rett og galt uten å måtte ty til eksterne kilder.
  7. Det er ikke bare hvor fort hjertet pumper men hvor stort det er, det sirkulerer oksygen rundt til cellene i kroppen med en viss effektivitet som er større uansett om det er hvilepuls eller ikke. Men nok om det. Et større hjerte gjør deg uansett til et bedre menneske, uten tvil. Den øker frekvensen hjernen din blir oppdatert, hvis du tegner en sinuskurve over frekvensen den blir oppdatert og så tegner tverrsnittet gjennom den kurven, så vil den gå opp jo større hjerte du har. Og bevisstheten øker, og dette igjen gjør deg til et bedre menneske. Jeg vet mye om oksygenmetning. Oksygen er bensin for kroppen, overskuddet du har kan brukes til andre ting enn det helt nødvendige. Det sier seg selv at jo mer overskudd du har jo mer kan hjernen godtnytte seg av det til luksuriøse ting slik som å tenke litt ekstra om dagen. Et "godt hjerte" krever oksygen, det tror jeg alle er enige om. Hvis du kan optimalisere oksygenleveransen rundt til cellene i kroppen, da blir du et bedre menneske. Når cellene rundt omkring i kroppen er mettet, da blir det mindre underskudd for hjernen. Men det går motsatt vei også, "formelen" kan snus, når hjernen faktisk ikke behøver mer oksygen da er det slik at hardwaren din ikke er bygget for å produsere "gode ting" til å begynne med. Maskinvaren din har rett og slett ikke kapasiteten der. Hvis den ikke behøver noe, da er der heller ikke noe inni der som forbruker det. Hvert hjerteslag produserer X mengde intelligens eller bevissthet. Hvis hjertet plutselig stopper, så vil sinuskurven falle ned pladask og du vil være intellektuelt død etter bare et sekund, kroppen lever i en kort stund, men bevisstheten er død. Det er toppene av sinuskurven som bestemmer hvor godt menneske du er og den faller dramatisk hvis du har et lite og dårlig hjerte. Jeg er nesten helt sikker på at det ikke skal mye fall til i den kurven før bevisstheten halveres.
  8. Et kraftig hjerte har veldig ofte også en medfødt kropp som er istand til å disponere den varmegenerering den blir møtt med. Dette er ofte oppblåste armer store blodårer som er istand til å utvide seg mye. Porer som skiller ut varme gjennom svette. Han her f.eks er en mann med stort hjerte det kan man se. Kroppen hans er tilpasset hans hjerte.
  9. Økt hjerteaktivitet øker også oksygenstrømningen gjennom kroppen og det alene er en intelligensforsterker, eller en bevissthetsforsterker. Men tilbake til hovedpoenget at hjertet er læreren, så snakkes det om følelsene, ikke om det fysiske hjertet. Det er jo også viktig å få med. Det er medfødt.
  10. Det er samme prinsipp med prosessorer, de opererer på en gitt frekvens, og jo hyppigere den pulserer jo mer kraft får du. Hjernen er ikke en maskin som har blitt tilmålt X bevissthet, den oppnår den bevisstheten i pulseringer. Mennesker som driver styrketrening eller utholdenhetstrening vil da bli mer intelligent som følge. Hver gang hjertet slår så kan du si det slik at den produserer intelligens i hvert slag.
  11. Hver gang hjertet pumper blod så kommer det pulseringer inn i hjernen som gjør at din bevissthet går i frekvenser hyppigere enn dersom hjertet slo saktere eller svakere. Jo kraftigere hjertet ditt er, jo større bevissthet får du, og jo større bevissthet du får jo bedre menneske blir du. Jo større hjerte du har, jo bedre menneske blir du. Det er det enkleste matematiske regnestykket som fins å forstå dette.
  12. Forsøk å argumenter med 1 poeng om gangen som jeg sa til deg forrige gang. Igjen, hjertet er læreren.
  13. Barn er født med hjerter, som lærer hjernen hva som er rett og galt, men dersom man er født uten hjerte så kan det lønne seg med filosofi rundt dette, men sålangt jeg ser så vil de medfødte ha dette allerede. Hjertet er læreren.
  14. Jeg mener at etikk er medfødt og bør ikke læres bort til de som ikke har den medfødt. Men nå vil jo de som har den medfødt uansett ikke synes temaet er interessant og vil ikke delta her uansett.
  15. Når du hamrer en person i hodet så løper øynene i kryss og tvers og så kommer vedkommede tilbake igjen, hamrer du flere ganger så begynner øynene å gå i kryss på nytt, og kommer tilbake igjen, tredje gangen så vil vedkomme forsøke å unngå å bli truffet av hammeren. Jeg vet ikke hvem den budhisten er, men ta han gjerne med deg hjem til deg å ha han i stua. Du får IKKE meg til å bruke fastnøkler inne på dette forumet det kan jeg garantere deg.
×
×
  • Opprett ny...