Gå til innhold

9 Biden-familiemedlemmer har mottat bestikkelser, fra Kina og andre.


Anbefalte innlegg

delfin skrev (23 timer siden):

Hva var det Hunter Biden kunne tilby som var verdt så enormt mye penger for korrupte firma og utenlandske interesser?


Tja, han har en bachelor fra Georgetown, og er utdannet advokat ved Yale.

Deretter hadde han toppjobber i en rekke selskaper, satt blant annet som nestleder i styret til Amtrak i en periode, og jobbet flere år i handelsdepartementet når Bush var president.

Etter dette var han medstifter i Oldaker, Biden & Belair, et firma som drev med lobbyvirksomhet.

Og for ordens skyld, han har selvfølgelig lov til å drive med lobbyvirksomhet, selv om hans far er politiker ( Joe Biden var senator på den tiden ).

I 2006 kjøpte han opp hedgefondet Paradigm Global, og var CEO for dette i fem år, før han startet Seneca Global Advisors, et selskap som hjalp andre selskaper å få fotfeste i markeder i andre land.

Han var også medstifter i en rekke andre selskaper innen finans og firmarådgivning på 2000-tallet, og er regnet for å være særdeles kyndig innen emnet, og igjen, han er advokat, utdannet ved Yale.

Fra 2014 jobbet han i perioder ved advokatfirmaet Boies Schiller Flexner LLP, et av de største og mest prestisjefylte advokatfirmaene i USA, med kontorer over hele landet, samt i England og Italia, og fra 2011 til 2015 var han styreleder for FN's World Food Program.

Mange ser ut til å tro at Hunter Biden er en tulling som bare melker pappas inflytelse, men han er jo faktisk en veletablert lobbyist, som har hatt noen rimelig tunge verv og stillinger, og som åpenbart har innflytelse og kan hjelpe utenlandske selskaper inn i det amerikanske markedet, noe han altså aktivt har jobbet med i flere tiår.

Hvorvidt han er skyldig i korrupsjon, vet ikke jeg, men flere større etterforskninger har vel ikke funnet noe som helst tegn på det.

Alt tyder på at Hunter Biden gjorde alt riktig, både i Kina og Ukraina, men dette er altså det han jobber med, både som advokat og rådgiver, og etterforskninger er gjort både i Kina og Ukraina, uten at det er funnet tegn til at Hunter Biden på noen måte, ved noen anledning, gjorde noe ulovlig.

Donald Trump derimot, tilbakeholdt midler og forsøkte å true Ukrainas president til å starte en falsk etterforskning mot Biden-familien.

Endret av 0laf
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
2 hours ago, Markiii said:

Problemet er jo at de har absolutt null og niks som peker mot Joe Biden selv.

Plenty som peker mot Joe Biden selv, på linken under skryter Joe Biden selv av å holdt tilbake penger som senatet hadde stemt over å sende til Ukraina når han var videpresident; på video fra Wall Street Journal i 2018..

https://www.wsj.com/video/opinion-joe-biden-forced-ukraine-to-fire-prosecutor-for-aid-money/C1C51BB8-3988-4070-869F-CAD3CA0E81D8.html

Statsadvokaten i Ukraina etterforsket Burisma-korrupsjonen..Firmaet hadde også ansatt Hunter Biden, til å sitte i styret.. Men ingen konflikter her nei... null og niks, peker mot dette.. 😕

Tror du seriøst, at senatet stemte for å sende en milliard dollar til Ukraina; dersom de sparket statsadvokaten som etterforsket ett firma som sønnen til Biden sitter i styret jobbet for, dersom det var kriteriet? 

- Eller tror du at Joe Biden endret avtalen, om at kvalifikasjonen for at Ukrainerene skulle få pengene, var at statsadvokaten som etterforsket Burisma skulle sparkes; før Ukraina mottok pengene? 

Var det Biden sine penger til å gjøre dette? Eller kom de pengene fra senatet og skattebetalerene?

- hvorfor ble Trump impeached når han ringte Zelenski for å spørre om hva som skjedde på den videoen der, dersom slik quid pro quo som Joe Biden beskrev ikke var korrupt?

Jeg går utifra at det var flere republikanske representanter i senatet som kunne forklart at de ville ha denne statsadvokaten sparket dersom pengene skulle overføres, dersom dette var en nødvendig del av denne milliard-avtalen, men det var ingen som hadde hørt om den delen av avtalen før Joe Biden plutselig stod og skrøt av at han holdt tilbake en milliard dollar dersom de ikke sparket statsadvokaten. 😕

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
1 hour ago, ^fmj said:

Du viser en stadig mangel på kildekritikk, bare tar dette som ett eksempel, dette er bare tull.

Hunter Biden paid $50,000 in rent for office space in DC, not to his father to live at Delaware home

Hmm... ser ut at du har rett, i.flg politico, når han skriver current address på toppen av samme skjema, så skryter eller lyver han når han skriver at han bor på den addressen, fordi det er Joe Biden sitt hus - ikke Hunter sitt. 😕 

Men begge Biden har vell bekreftet tidligere at Hunter leide bopæl på den adressen fra Joe, så det er ikke nødvendigvis skryt eller løgn, som politico sier.

Uansett de faktasjekker en annen ting, 50k summen, han har betalt den summen over ett kvartal, i motsetning til over en måned som han skriver på bakgrunnsjekken. 

Dersom Hunter ikke vet forskjellen på kvartal og månelig leie, så forklarer det mye, også hvorfor Ukrainske statsadvokater trodde at Burisma var korrupt.. Dersom Hunter drev og sendte dokumenter om Burisma's kvartale utgifter, og oppga dette som  månedlige utgifter - så mistet ukraina 3/4 av skatteinntektene de skulle hatt på disse inntektene, og det er ikke rart at de da trodde at firmaet var korrupt, mens hele greia kanskje er en simpel misforståelse fordi Hunter ikke vet forskjellen på månedlige utgifter og kvartal utgifter. 😕

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
0laf skrev (7 timer siden):


Eller kan det bare være at han er en kjeltring av dimensjoner, som er skyldig?

Firmaet hans ble vel i fjor alene dømt for bedrageri, dokumentforfalskning, skatteunndragelse og en rekke andre ting, minnes å huske det var 17 forbrytelser.

Hans veldedige organisasjon måtte stenge dørene for noen år siden, etter en rekke dommer mot disse, for å benytte donasjoner til Trumps politiske virke.

Eric Trump holdt blant årlige golf-turneringer for å samle inn penger til kreftsyke barn, men tok en del av midlene i egen lomme, samt millioner av dollar som ble samlet inn, som gikk til diverse "utgifter" til Trump Organization osv.

Siden midten av åttitallet har Donald Trump og hans selskaper vært involvert i over 4000 søksmål.
Mange av de private, fra forretningspartnere, kunder og andre han har svindlet.

De aller fleste har blitt løst ved forlik, blant annet en rekke saker mot Trump University, som drev med utstrakt svindel, hvor han inngikk et forlik på 25 millioner USD rett før den første presidentkampanjen.

De første tapene gikk han på i starten av syttitallet. I 1973 inngikk han forlik med staten, etter å ha diskriminert fargede leietakere i flere bygninger han eide.

I april i år tapte han saken mot E. Jean Carroll, og må betale henne 5 mill. USD.

I mars i år ble han personlig tiltalt for 34 alvorlige lovbrudd, og stilt for en storjury. Saken er pågående.

Man kan skrive side opp og side ned om Trump familiens problemer med loven, men ettersom andre allerede har gjort det, og det er så enormt mye å ta av, så er det enklere å bare lese det på Wikipedia :

https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_affairs_of_Donald_Trump#
 

Kanskje du skal sitere/evne å lese alt jeg skriver neste gang, ikke bare finplukke ting. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mye rart her. Ifølge den republikanske komiteen i Huset som har «etterforsket» Joe Biden har de ikke funnet at han har gjort noe galt.

House Republican Report Finds No Evidence of Wrongdoing by President Biden
https://www.nytimes.com/2023/05/10/us/politics/hunter-biden-house-republicans-report.html

Sitat

After months of investigation and many public accusations of corruption against Mr. Biden and his family, the first report of the premier House G.O.P. inquiry showed no proof of such misconduct.

After four months of investigation, House Republicans who promised to use their new majority to unearth evidence of wrongdoing by President Biden acknowledged on Wednesday that they had yet to uncover incriminating material about him, despite their frequent insinuations that he and his family have been involved in criminal conduct and corruption.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 4
Lenke til kommentar
ParadiseCity skrev (10 timer siden):

Det tror jeg faktisk Trump gir blanke i. Det har vel vært oppimot 5-10 forskjellige pågående etterforskninger til enhver tid mot Trumpfamilien siden Trump stilte til valg. 

Nå er ikke jeg noen Trump fan men det er verdt å merke seg at mest sannsynlig ville en lignende politiker som hadde vunnet valget fra venstresiden som også var en outsider ville fått samme behandling som Trump. Etterforskninger, konstant negativ mediakjør, oppfordring til protester, direkte sabotasje fra forskjellige departementer som ignorer ordre  osv osv.  I USA skal status quo opprettholdes. USA er et oligarki som tolerer fint lite folk fra utsiden som vil inn og som samtidig ikke irettesetter seg partilinjene.  

Og jeg legger merke til at hver gang noen tar opp regelrett korrupsjon fra toppolitikere og deres nærmeste blant Demokratene blir det alltid møtt med "Hva med Trump". For meg er hele greia absurd.

"Oligark A er korrupt"

"Ja, men Oligark B er enda mer korrupt så da ignorer vi Oligark A"

Joda, jeg har sett mye av det selv. For min del så synes jeg ikke kommentaren min var en irrelevant whataboutism når han som postet over meg hevder at Trump skal ordne opp i korrupsjon, med tanke på at Trumps egen svigersønn trossalt tok i mot en ekstremt stor sum fra SA. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
KongRudi skrev (13 timer siden):

Uansett de faktasjekker en annen ting, 50k summen, han har betalt den summen over ett kvartal, i motsetning til over en måned som han skriver på bakgrunnsjekken. 

Summen har ingenting med husleien som Hunter Biden har betalt Joe Biden.

The figure in question — $49,910 — matches the quarterly rent for office space at the House of Sweden, home to the Swedish and Icelandic embassies on K Street in Washington, D.C. Business records show that an office for Rosemont Seneca Advisors, an investment firm Hunter Biden co-founded, was located there.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
ParadiseCity skrev (18 timer siden):

Det tror jeg faktisk Trump gir blanke i. Det har vel vært oppimot 5-10 forskjellige pågående etterforskninger til enhver tid mot Trumpfamilien siden Trump stilte til valg. 

Nå er ikke jeg noen Trump fan men det er verdt å merke seg at mest sannsynlig ville en lignende politiker som hadde vunnet valget fra venstresiden som også var en outsider ville fått samme behandling som Trump. Etterforskninger, konstant negativ mediakjør, oppfordring til protester, direkte sabotasje fra forskjellige departementer som ignorer ordre  osv osv.  I USA skal status quo opprettholdes. USA er et oligarki som tolerer fint lite folk fra utsiden som vil inn og som samtidig ikke irettesetter seg partilinjene.  

Og jeg legger merke til at hver gang noen tar opp regelrett korrupsjon fra toppolitikere og deres nærmeste blant Demokratene blir det alltid møtt med "Hva med Trump". For meg er hele greia absurd.

"Oligark A er korrupt"

"Ja, men Oligark B er enda mer korrupt så da ignorer vi Oligark A"

Det er sikkert riktig at en på venstresiden ville blitt kjørt i media. Men Trump er jo kriminell, så det er selvpåført fra hans side. Det er altså faktisk noe i det man skriver om ham.  

KongRudi skrev (15 timer siden):

Plenty som peker mot Joe Biden selv

Hvorfor klarer ikke Republikanerne å komme med noe konkret da?

Endret av Markiii
  • Liker 2
Lenke til kommentar
43 minutes ago, Markiii said:

Hvorfor klarer ikke Republikanerne å komme med noe konkret da?

Samme grunn som ikke TDSL-politikerene kan komme opp med noe konkret for å straffe CCP-politikerene i Kina, når de bedriver korrupsjon.

- Når alle 'checks and balances' har forsvunnet fra statsapparatet, og hele statsapparatet blir styrt av samme gjengen, så blir det vansklig for de på utsiden å bruke statsapparatet til å straffe de i den gjengen når de misbruker makten de har. 😕

----

Du svarte f.eks. aldri på spørsmålene mine, intressert i å høre din mening om den milliard-dollar avtalen Biden skrøt på WSJ-videon over;

- tror du at Joe Biden endret avtalen, om at kvalifikasjonen for at Ukrainerene skulle få pengene, var at statsadvokaten som etterforsket sønnens arbeidsgiver, Burisma, skulle sparkes - før Ukraina mottok pengene? 

Var det Biden sin milliard dollar til å kreve denne endringen, eller tilhørte de pengene senatet og skattebetalerene?

Hvis Ukrainerene ikke sparket statsadvokaten, hvem burde isåfalll mottatt pengene som senatet hadde stemt over å gi til Ukrainerene? 

- Er det korrupsjon dersom visepresident Biden endret på kriteriet på den avtalen senatet stemte om - milliarder dollar?

Hvis ikke det er korrupsjon; hvorfor ble Trump impeached når han ringte Zelenski for å spørre om hva som skjedde på den videoen der?

- dersom slik quid pro quo som Joe Biden beskrev at han gjorde; ikke var korrupsjon, hvorfor er korrupt med å spørre hva som skjedde der?

Hva er din mening om den saken der, isolert sett?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
KongRudi skrev (3 timer siden):

- tror du at Joe Biden endret avtalen, om at kvalifikasjonen for at Ukrainerene skulle få pengene, var at statsadvokaten som etterforsket sønnens arbeidsgiver, Burisma, skulle sparkes - før Ukraina mottok pengene? 


Det er faktiskt langt på vei bevist at den påstanden er falsk, fremsatt av tullinger på nettet som ikke har satt seg inn i saken.

Ukraina hadde i mange år problemer med utstrakt korrupsjon, og USA, sammen de fleste europeiske land, mente problemet var statsadvokat Viktor Shokin. Man ønsket helt enkelt å bli kvitt Shokin.

Shokin etterforsket Burisma for ulovligheter i årene 2010-2012.
Hunter Biden kom inn i Burisma for å bidra til å rydde opp i 2014.

Den etterforskningen Shokin utførte av Burisma hadde aldri noe som helst med Hunter Biden å gjøre, og senere etterforskninger har vist at Hunter Biden aldri gjorde noe ulovlig den tiden han bisto Burisma.

Det er visst nok riktig at Joe Biden truet med å holde igjen 1 milliard USD dersom Shokin ikke ble avsatt.
Dette gjorde han sammen med blant annet IMF ( Det Internasjonale Pengefondet ), som holdt igjen 40 mrd. USD. og flere europeiske land.

Det amerikanske Senatet, ledet av republikanere, har også foretatt en større etterforskning for å se om Joe Biden på noe måte presset Ukraina til å sparke Shokin for å beskytte sin sønn. De har ikke funnet noe som tyder på det.

Svaret på spørsmålet ditt er defor først "ja", Joe Biden holdt igjen penger for at Shokin skulle sparkes, og det er deretter "nei", han gjorde det ikke for å beskytte sin egen sønn, ettersom Hunter Biden ikke hadde noe med Burisma å gjøre i den perioden Shokin etterforsket selskapet for ulovligheter.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
55 minutes ago, 0laf said:


Det er faktiskt langt på vei bevist at den påstanden er falsk, fremsatt av tullinger på nettet som ikke har satt seg inn i saken.

Ukraina hadde i mange år problemer med utstrakt korrupsjon, og USA, sammen de fleste europeiske land, mente problemet var statsadvokat Viktor Shokin. Man ønsket helt enkelt å bli kvitt Shokin.

Shokin etterforsket Burisma for ulovligheter i årene 2010-2012.
Hunter Biden kom inn i Burisma for å bidra til å rydde opp i 2014.

Den etterforskningen Shokin utførte av Burisma hadde aldri noe som helst med Hunter Biden å gjøre, og senere etterforskninger har vist at Hunter Biden aldri gjorde noe ulovlig den tiden han bisto Burisma.

Det er visst nok riktig at Joe Biden truet med å holde igjen 1 milliard USD dersom Shokin ikke ble avsatt.
Dette gjorde han sammen med blant annet IMF ( Det Internasjonale Pengefondet ), som holdt igjen 40 mrd. USD. og flere europeiske land.

Det amerikanske Senatet, ledet av republikanere, har også foretatt en større etterforskning for å se om Joe Biden på noe måte presset Ukraina til å sparke Shokin for å beskytte sin sønn. De har ikke funnet noe som tyder på det.

Svaret på spørsmålet ditt er defor først "ja", Joe Biden holdt igjen penger for at Shokin skulle sparkes, og det er deretter "nei", han gjorde det ikke for å beskytte sin egen sønn, ettersom Hunter Biden ikke hadde noe med Burisma å gjøre i den perioden Shokin etterforsket selskapet for ulovligheter.

Det er ingenting som tyder på at Viktor Shokin var korrupt. Relativt enkelt å se at anklagene mot han er falske, og han ble også utsatt for attentatsforsøk, i motsetning til Zlochevsky, som bare fikk midlene sine fryst.

Det er heller ingen som tror at Hunter organiserte korupsjonen i Burisma, det skjedde før hans tid - han ble ansatt (i.flg. han selv på Oprah, ikke fordi han var ryddegutt eller hadde kunnskaper om gass-selskap, men fordi han var USA's  visepresidents sønn).

Zlochevsky ansatte Hunter Biden som president i Burisma-styret, fordi både Interpol, Serious Fraud Organisation og Ukraina hadde fryst enorme pengesummer..

Zlochevsky var tidligere olje og energiminister i Ukraina, han og en kompanjong (som døde i en bilulykke) startet ett holdingselskap (Burisma), som plutselig kjøpte seg inn i mange av selskapene som eide rettighetene til energiselskapene i Ukraina, og naturligvis havnet han under etterforskning for korrupsjon, skatte-undragelser, forfalsking, etc.. Da ingen kunne forklare hvor han fikk disse pengene fra. 😕

Burisma mistet tilgangen på pengene mens de var under etterforskning.. Helt til Joe Biden fikk sparket Shokin, og henlagt sakene mot Zlochevsky og Burisma, etterpå fikk de igjen tilgang til de fryste pengemidlene, fordi korrupsjonsanklagene mot dem var lagt ned.

Det var Zlochevsky som utpekte Hunter Biden til direktør i Burisma styret, og det var Zlochevsky som var under etterforskning for korrupsjon, ikke Shokin.

Så det var Zlochevsky og Burisma som tjente seg rik på oljeresursene i Ukraina, ikke ukrainerene, eller Shokin.

Forhåpentligvis får ikke vår olje og energi-minister noen lignende ideer. 😕

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
KongRudi skrev (59 minutter siden):

Det er ingenting som tyder på at Viktor Shokin var korrupt.


Neivel? Det var viden kjent at mannen var gjennomkorrupt, både i Ukraina, og i resten av verden, som var årsaken til at stort sett alle vestlige land ønsket at han ble sparket.

Han hadde på det tidspunktet han ble sparket null tillit, og de fleste ukrainere ville også bli kvitt Shokin.
Problemet var at korrupsjonen strakk seg enda høyere, og trolig til Shokins nære venn, daværende president Petro Poroshenko, som også var gjennomkorrupt.

Det var opptøyer i gatene når han ble satt inn som riksadvokat, og en snikskytter forsøkte som du nevner å drepe Viktor Shokin, så upopulær var han i Ukraina.

Det har også blitt hevdet at etterforskningen av Burisma ble trenert av nettopp Viktor Shokin, og at det aldri var noen aktiv etterforskning under hans ledelse, trolig på bakgrunn av korrupsjon.

Shokins etterfølger fant vel heller ikke all verden, og inngikk et forlik med Burisma, men selskapets eier, Zlochevsky, er stadig under etterforskning for korrupsjon, skatteunndragelser, og alt mulig annet.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/viktor-shokin-ukraine-prosecutor-trump-biden-hunter-joe-investigation-impeachment-a9147001.html

https://www.rferl.org/a/why-was-ukraine-top-prosecutor-fired-viktor-shokin/30181445.html


Faktum er jo at Ukraina helt fra det ble uavhengig, og etter sovjets fall, har vært et av verdens mest korrupte land.
 

KongRudi skrev (59 minutter siden):

... han ble ansatt (i.flg. han selv på Oprah, ikke fordi han var ryddegutt eller hadde kunnskaper om gass-selskap, men fordi han var USA's  visepresidents sønn).


Det er vel ganske åpenbart at Biden-navnet trolig var mye av grunnen til at Hunter Biden ble tatt inn i styret til Burisma, på en tid selskapet forsøkte å få til avtaler med investeringsfond i USA, samt så på muligheter for å kjøpe gass- og oljeselskaper i blant annet USA.

Han gjorde dog i følge flere som jobbet i Burisma en jobb der, ved å analysere mulige oppkjøp, forsøke å få til avtaler med utenlandske selskaper osv. som igjen, er noe av det han driver med som erfaren advokat innen selskapsrett osv.

 

KongRudi skrev (59 minutter siden):

Zlochevsky var tidligere olje og energiminister i Ukraina, han og en kompanjong (som døde i en bilulykke) startet ett holdingselskap (Burisma), som plutselig kjøpte seg inn i mange av selskapene som eide rettighetene til energiselskapene i Ukraina, og naturligvis havnet han under etterforskning for korrupsjon, skatte-undragelser, forfalsking, etc.. Da ingen kunne forklare hvor han fikk disse pengene fra. 😕


Det er vel ingen stor hemmelighet at Zlochevsky ble rik fordi han var kompis med tidligere president Viktor Yanukovich, bedre kjent som verdens mest korrupte politiker, som nærmest drev sin egen mafiafamilie med god støtte fra myndighetene, etter at han byttet ut omtrent alt av folk i styre og stell til sine egne kompiser.

Stort sett alle presidenter i Ukraina har vært korrupte oligarker, Viktor Shokin har hatt gleden av å tjene tre av de, med dertil tilhørende fordeler, og drev sin egen ustrakte korrupsjon, som landets øverste påtalemyndighet ( han hadde dog den stillingen i kun litt over et år ).

https://www.theguardian.com/world/2017/apr/12/the-money-machine-how-a-high-profile-corruption-investigation-fell-apart

Alt tyder på at sparkingen av Shokin ikke hadde noe som helst med Hunter Biden å gjøre, regnestykket går ikke opp.

Etterforskningen til Shokin av Burisma var bare vås, fordi han aldri etterforsket noe, ettersom han var korrupt, og tidsperioden det dreide seg om, var uansett før Hunter Biden hadde noe med selskapet å gjøre.

Det faller derfor på sin egen urimelighet at Biden skulle be om å få sparket Shokin for å beskytte sin egen sønn.

Legg til at Biden var visepresident, og agerte etter ordre fra Obama, i samarbeidet med en rekke europeiske land og IMF (Det internasjonale pengefondet), så blir påstandene enda tåpeligere.

Endret av 0laf
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
KongRudi skrev (6 timer siden):

Samme grunn som ikke TDSL-politikerene kan komme opp med noe konkret for å straffe CCP-politikerene i Kina, når de bedriver korrupsjon.

- Når alle 'checks and balances' har forsvunnet fra statsapparatet, og hele statsapparatet blir styrt av samme gjengen, så blir det vansklig for de på utsiden å bruke statsapparatet til å straffe de i den gjengen når de misbruker makten de har. 😕

Ok, så da innrømmer du altså at de ikke har noe konkret. Men hvorfor blåse dette opp så voldsomt da?

Sitat

Du svarte f.eks. aldri på spørsmålene mine, intressert i å høre din mening om den milliard-dollar avtalen Biden skrøt på WSJ-videon over;

Jeg ser ingen grunn til å svare på avsporinger. Her diskuteres Republikanernes påstander, som viser seg å ikke inneholde noe konkret som feller Biden.

Endret av Markiii
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (På 11.5.2023 den 21.04):

"men Trump er værre" hadde vært et argument om Trump hadde sluppet unna med slikt, noe han så alldeles ikke har gjort med tanke på den heksejakten som pågikk i mange år over mindre enn dette.

Trump har jo sluppet unna. Med alt han har gjort og holdt på med så har han jo ikke blitt faktisk straffet for noe. Nærmeste er vel den trakasseringsaken som nylig gikk igjennom, men før det ingenting. 

Og så det er sagt så liker jeg ikke Biden heller og har full tro på at demokratene høyt oppe i USA også tar imot bestikkelser og kjemper for å opprettholde klasseskillet der de selv er rike og mektige. De er bare ikke liike ille som republikanerne som er helt bananas i USA.

Hvis det ligger noe i dette så håper jeg det blir gjort noe med. Akkurat som det burde ha blitt gjort noe med Trump.

Men jeg tviler. Epstein og saken der er jo død feks. Der var jo folk fra begge sider av politikken i USA involvert.

De slipper unna hele gjengen 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
20 hours ago, Snikpellik said:

Mye rart her. Ifølge den republikanske komiteen i Huset som har «etterforsket» Joe Biden har de ikke funnet at han har gjort noe galt.

House Republican Report Finds No Evidence of Wrongdoing by President Biden
https://www.nytimes.com/2023/05/10/us/politics/hunter-biden-house-republicans-report.html

 

Det er morsomt å se hvordan journalister greier å lyve, men samtidig holde seg marginalt innenfor en slags sannhet.

Her er fra komiteen:

Comer Reveals New Evidence in Biden Family’s Influence Peddling Schemes - United States House Committee on Oversight and Accountability

Quote

“The Bidens intentionally sought to hide, confuse, and conceal their influence peddling schemes, but bank records don’t lie. The Bidens made millions from foreign nationals providing what seems to be no services other than access and influence. From the thousands of records we’ve obtained so far, we know the Biden family set up over a dozen companies when Joe Biden was vice president. The Bidens engaged in many intentionally complicated financial transactions to hide these payments and avoid scrutiny. In at least one instance, the Bidens’ CCP-linked associates took steps to conceal the source of the payment to the Bidens.

“The Bidens’ foreign entanglements are breathtaking and raise serious questions about why foreign actors targeted the Biden family, what they expected in return, and whether our national security is threatened. We will continue to pursue additional bank records to follow the money trail and inform legislative solutions to prevent this type of corruption. Americans deserve answers, transparency, and accountability,” said Chairman Comer.

 

Les hva

 

NYT oppsummerer:

Ingen beviser (proof) for at Biden har gjort noe galt 😢

Leit med sammenblanding av "evidence" og "proof" her. Garantert ikke et uhell.

Fikk ChatGPT4 til å forklare forskjellen kort:

Quote

Evidence is any information that supports a claim or a hypothesis. Proof is a conclusive demonstration that a claim or a hypothesis is true. Evidence can be strong or weak, depending on how reliable, relevant and consistent it is. Proof is usually based on deductive reasoning or mathematical logic, and leaves no room for doubt or error.

Altså en helt annen standard for "proof" enn "evidence" som de har funnet mye av. "Proof" brukes som regel i matematiske beviser og slikt, men det er jo fristende å bruke det i propaganda også...

 

Her er en ekte "frikjent", no evidence og avsluttet etterforskning.

Mueller Report Finds No Evidence Of Russian Collusion : NPR

 

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
delfin skrev (35 minutter siden):

Det er morsomt å se hvordan journalister greier å lyve, men samtidig holde seg marginalt innenfor en slags sannhet.

Her er fra komiteen:

Comer Reveals New Evidence in Biden Family’s Influence Peddling Schemes - United States House Committee on Oversight and Accountability


Nope, det er fra James Comer, en usedvanlig useriøs politiker, som i årevis har kommet med udokumentert vås, uten bevis.

Hans lille "brev" er dog besvart, her er kopi :

https://www.documentcloud.org/documents/23809171-raskin-memo-5-10-23

  • Liker 3
Lenke til kommentar
8 hours ago, 0laf said:


Nope, det er fra James Comer, en usedvanlig useriøs politiker, som i årevis har kommet med udokumentert vås, uten bevis.

Hans lille "brev" er dog besvart, her er kopi :

https://www.documentcloud.org/documents/23809171-raskin-memo-5-10-23

Er du seriøs nå? Han leder komiteen. Det går ikke an å diskutere på dette nivået. Pressemeldingen er hentet rett fra siden deres. Hva tror du NYT-artikkelen snakker om?

About - United States House Committee on Oversight and Accountability

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Lukter Kraken 2.0 av hele greia

 

Quote

The declared purpose of the Comer investigation is to probe “the President’s role in his family members’ and business associates foreign and domestic business practices.” To date, Comer has uncovered none.

https://time.com/6278705/james-comer-hunter-biden-investigation/

 

Quote

Far-right attorney Sidney Powell and her co-counsel will have to undergo additional legal education thanks to their failed post-election lawsuit challenging Michigan’s presidential election results, as an appeals court denied Thursday the attorneys’ request to block the sanctions against them while the appeal plays out.

https://www.forbes.com/sites/alisondurkee/2022/02/24/sidney-powell-and-kraken-attorneys-must-undergo-legal-education-for-attempts-to-overturn-2020-election-for-trump/

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...