Gå til innhold

Feminsmen som absolutt ondskap.


Anbefalte innlegg

Red Frostraven skrev (42 minutter siden):

‘Å støtte arbeiderenes rett til rettferdig lønn, rettssikkerhet, og trygge arbeidsvilkår' kunne vært kalt et ord som 'arbeidist'.

'Er du arbeidist' er tilsvarende 'er du feminist'.

Å prioritere Norske arbeidere over Polske arbeidere eller uorganiserte kunne fort være en del av den «arbeidismen» som LO står for.

På samme måte som ensidig kvinnekamp er en del av den feminismen som noen står for.

At hverken LO eller slike feminister vil vedkjenne seg slike forhold er ikke overraskende all den tid deres agenda lettere lar seg pushe ved å spille ut kortene sine på en annen måte.

-k

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
DjSlayer skrev (4 timer siden):

DU tror, statistikk i dette tilfellet er ubrukelig.

 

Det finnes en statistikk, men som voldtektsstatistikken så er den også ubrukelig.

Jeg TROR årsaken til at de er ganske ubrukelige er at det finnes store mørketall på voldtekt-siden, dette har jeg nylig lest igjennom.

Anmeldelser har derimot ikke mørketall, men vi vet at en stor del trekkes eller henlegges etter bevisets stilling.

For å gjøre det vanskeligere så er ikke alle tilbaketrukkne eller henlagte saker falske anklagelser.

Veldig mye handler om at damer ikke orker all skandale, ødelagt karriere, vanskelige rettsaker etc. En stor del vil bare bli ferdige med saken og fortsette livet. Eller at det ikke finnes fellende bevis-henlagt etter bevisets stilling.

 

 

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Baranladion skrev (2 timer siden):

Det er også det jeg forbinder med ordet, dessverre. En selverklært feminist, syns jeg meget ofte er en som kun fokuserer på kvinnesiden av saken, og ikke nødvendigvis ren likestilling, selvom mange ønsker å lage et poeng av at:


"Er du feminist?"
"-Nei", "
"åja, så du er ikke for likestilling du da? "

Det betyr nødvendigvis ikke at det er sånn, men jeg tror mange har den samme følelsen og de samme inntrykkene som enten betyr at begrepet er for stort og omfattende, eller at veldig mange misforstår. Kanskje burde man hatt en annen betegnelse for folk som virkelig er for likestilling, om ikke annet fordi ordet feminist rett og slett kan være skadelig for likestillingskampen, da det forbindes med en litt ytterliggående holdning som kan virke polariserende. 

 

Jeg har møtt endel slike selv og der det har vært mulig har jeg gravd litt mer i bakgrunnene. De vil alle sammen alltid si at de er for likestilling - noe de som regel er. Derimot har det en tendens til å bygge på en misoppfattelse av hvordan menn har det. Som at de tror menn bestemmer sin egen lønn mens kvinner må godta det de får. Som at de tror menn har bestemmelsesrett i samfunnet eller på jobben, noe de ikke har. Som de tror en mannlig sjef betaler en mann bedre fordi han er mann.

Slike ting. Og de tror gjerne dette fordi de har blitt fortalt at det er/var slik. Bare se på hvor mange som tror menn har hatt stemmerett i all tid, noe som - historisk sett - aldri har vært sant. Det fantes kvinner som hadde stemmerett før menn fikk generell stemmerett, for eksempel. Men det får de sjelden høre om der de samler sin informasjon.

Så de er ofte ganske feilinformert, og de søker å rette opp de skjevhetene de tror samfunnet er bygget på.

Patriarkatet er jo et klassisk eksempel på noe som må rettes opp men som ikke eksisterer. Da vil jo ethvert forsøk på å rette opp dette se ut som ekstremisme for de utenforstående.

Endret av fokkeslasken
Lenke til kommentar
fokkeslasken skrev (10 minutter siden):

Jeg har møtt endel slike selv og der det har vært mulig har jeg gravd litt mer i bakgrunnene. De vil alle sammen alltid si at de er for likestilling - noe de som regel er. Derimot har det en tendens til å bygge på en misoppfattelse av hvordan menn har det. Som at de tror menn bestemmer sin egen lønn mens kvinner må godta det de får. Som at de tror menn har bestemmelsesrett i samfunnet eller på jobben, noe de ikke har. Som de tror en mannlig sjef betaler en mann bedre fordi han er mann.

Slike ting. Og de tror gjerne dette fordi de har blitt fortalt at det er/var slik. bare se på hvor mange som tror menn har hatt stemmerett i all tid, noe som - historisk sett - aldri har vært sant. Det fantes kvinner som hadde stemmerett før menn fikk generell stemmerett, for eksempel. men det får de sjelden høre om der de samler sin informasjon.

Så de er ofte ganske feilinformert, og de søker å rette opp de skjevhetene de tror samfunnet er bygget på.

Patriarkatet er jo et klassisk eksempel på noe som må rettes opp men som ikke eksisterer. Da vil jo etvhert forsøk på å rette opp dette se ut som ekstremisme for de utenforstående.

Ja, for meg er det opplagt at feminisme er mye mer enn kampen for likestilling, og innebærer nok mer det å kjempe kvinners kamp, selvom det kan gå på bekostning av menn. Så tenker jeg at kampen fremdeles er viktig, misforstå meg riktig, men samtidig så blir man fort litt sveiseblind når man kjemper den ene sidens kamp. 

Det hadde vært morsomt å sett hva reaksjonen ville vært, dersom jeg sa jeg var maskulinist og kjempet for likestilling (det kan argumenteres for at det er samme opplegg, bare med et annet navn). 

Endret av Baranladion
Lenke til kommentar
2 hours ago, Påkrevdnavn said:

Eh ok. Grunnløst argument basert på ? hva da, personlige antagelser ? 

Du må jo gjerne føle det du føler, betyr ikke at det er riktig. 

Finnes det en eneste sak feministene har kjempet for i Norge som var rettferdighet/ekstra rettigheter for andre enn kvinner? 
 

Endret av debattklovn
Lenke til kommentar
Påkrevdnavn skrev (5 timer siden):

Kan trådstarter, for klarhets skyld definere feminisme?

Se trådtittel.

Påkrevdnavn skrev (5 timer siden):

"Feminisme er en fellesbetegnelse for ideologi, idétradisjon, etikk, politikk, og akademisk virksomhet som handler primært om kvinnefrigjøring, men også om frihet, likestilling og rettferdighet for alle."

Rettferdighet for alle? Har du hørt om Duluth Modellen? Den handler om vold i hjemmet og hvem tror du er definert som ofret i slike saker og hvem som er overgriper? Kvinner offer og menn overgriper, virkligheten er en helt annen. Volden er som regel gjennsidig og til og med kvinner langt mer aggresive en menn. Duluth modellen er utarbeidet av feminister og er så langt unna rettferdighet for alle du kan komme. Angående "likestilling" så har jeg sett 2 forskjellige definisjoner på dette, den ene er likestilling mellom kvinner, som er umulig, og likestilling til men som kvinner ikke vil ha, hvilken kvinne vil ha det samme ansvaret som en mann. Takket være duluth modellen så er det mange menn som blir arrestert for vold i hjemmet selv om de er uskyldige, bare se på Depp vs Heard, den eneste grunnen til at han kunne frikjenne seg selv var at han hadde bevis.

Forøvrig "kvinnefrigjøring" hva menes med det egentlig? Hvis det menes fritak fra ansvar så nei, så absolutt ikke, da er det ikke likestilling.

Påkrevdnavn skrev (2 timer siden):

meninger.

Kan jeg få lov til å ha meninger, uten å bli kalt incel, alt-right eller kvinnehater? Kan kvinner som er uenig i feminst dogma til å ha sine meninger uten å bli kalt stygge navn eller bli utsatt for drapstrusler? Erin Pizzey som bygde det første krisesentret for kvinner i Chiswick fant ut at vold i hjemmet var ikke slik feminister hevdet det var og av den grunn ble utsatt for drapstrusler.

Selvfølgelig kan du ha dine egne meninger, men det sier litt om deg om du ikke kan forandre dem hvis du møter bevis som skulle motbevise dine meninger. Jeg er heller ikke overbevist om din ærlighet med tanke på din raske respons til den fyren når det gjelder å lære noe om emnet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Som det har blitt nevnt før, tror jeg at feminisme betyr forskjellig for forskjellige mennesker. Som tenåring likte jeg feminismen fordi den brøt med Paris Hilton og Christina Aguilera-idealet, hvor det ble forventet at du skulle ha lave jeans og veie under 35 kilo. Det som appellerte til meg da var at du måtte definere selv hva en kvinne er og hvordan de skal oppføre seg.

Men i det siste har jeg delvis stilt spørsmål ved hva feminisme er. Mange ganger blir de oppfattet som en ekskluderende gruppe for polerte karrierister. Ta for eksempel det nye EU-direktivet som skal gjelde fra 2026. Alle børsnoterte selskaper må ha minst 40 % kvinner i styret. Hvorfor skal kjønn gå foran individuelle meritter? Det ser ut til at hovedformålet med feminismen i dag er å hjelpe overklassekvinner med deres selvoppfyllelse.

 

On 4/10/2023 at 9:44 PM, Gouldfan said:

Amber Heard saken er et ganske klart eksempel på hvor mye rikdom og status har å si i rettssystemet i USA.

I land som i U.K. eller Norge og EU så ville det enten blitt forlik eller Depp ville ha blitt dømt for mishandling..

Takk! Trodde jeg var den eneste som trodde Depp er en skitstövel. At en domstol i England fant ham å være en konemishandler burde ha avgjort saken. Men hvis du vet hvordan du kan dra nytte av det amerikanske rettssystemet med sin "domstolshopping", er det ikke vanskelig å få et ønsket resultat.

Lenke til kommentar
5 hours ago, Red Frostraven said:

Feminisme er ikke en organisasjon.

'Å støtte arbeiderenes rett til rettferdig lønn, rettssikkerhet, og trygge arbeidsvilkår' kunne vært kalt et ord som 'arbeidist'.

'Er du arbeidist' er tilsvarende 'er du feminist'.

Rettferdig lønn? Det er ulovlig å betale en mann, eller en kvinne, mindre på grunn av kjønn. Hvis du finner ut at du blir betalt mindre på grunn av kjønnet ditt er det grunnlag for saksmål mot firmaet du jobber for. 

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2017-06-16-51#KAPITTEL_5

^ Kapittel 5 angående likestilling.

https://www.ssb.no/arbeid-og-lonn/sysselsetting/statistikk/antall-arbeidsforhold-og-lonn

^ SSB statistikker når det kommer til avtalt lønn. Kvinner jobber i gjennomsnitt mindre enn menn, og menn tar jobber som har høyere risiko for skade og/eller dødsfall, og desto høyere lønn. Menn jobber også gjennomsnittlig mer overtid enn kvinner. Har en mann på samme arbeidsplassen jobbet mer overtid enn deg blir han betalt mer på neste lønning. Du blir ikke betalt for timer du ikke jobber. 

https://www.ssb.no/215905/sysselsatte-15-74-år-og-gjennomsnittlig-antall-utførte-ukeverk-per-uke-à-37-5-timer-etter-kjønn-og-yrkesstatus.1-000.faktisk-arbeidstid-etter-kjønn-og-yrkesstatus.timer-per-uke

image.png.803813996f2339434520d5dddd3a8159.png

^ Gjennomsnittlig timer jobbet per uke, mellom menn og kvinner i 2013-2014. SSB finner det morsomt å gi meg 503 når jeg skal laste for 2021 og 2022.

Når det kommer til rettssikkerhet og trygge arbeidsvilkår faller folk under likestillingsloven og helse, miljø og sikkerhet. 

9 hours ago, DjSlayer said:

Enig i hva? Hvis noen jeg ikke liker sier noe jeg er enig i så selvfølgelig er jeg intellektuelt ærlig fordi det har skjedd.

At kvinner og menn er forskjellige? Uenig at forskjellene i blant annet lønn og andre arbeidsforhold skjer på grunn av diskriminering. 

9 hours ago, DjSlayer said:

Nei, respekt gjør man seg fortjent til, og hvis mine motdebatanter velger å grave seg ned for å beskytte hva de tror på så får de ikke min respekt.

"Behave in accordance with how you want to be perceived", eller "oppfør deg i forhold til hvordan du vil bli oppfattet" ca oversatt til norsk. Respekt eller mangel på det er ikke noe man trenger nødvendigvis å faktisk vise og er noe man kan ofte holde til seg selv. 

V Her er et perfekt eksempel på hvordan man kan håndtere debatt, selv med folk du ikke er enig med overhode. 2 timer vel verdt det. På starten av debatten ble publikum spurt om hva de syntes om politisk korrekthet. Er det bra, dårlig, nøytralt. Og etter debatten ble det samme spørsmålet spurt igjen, da med forskjellig resultat. Skal ikke spoile noe da folk må se videoen for å finne det ut. 

Ja, er enig i at respekt er noe man skal gjøre seg fortjent til. En måte å vise mangel på respekt på er blant annet å ignorere folk som du ikke finner er verdt å ha snakke med. Blokkere/ignorere funker helt fint. Spydighet/frekkhet finner jeg unødvendig med mindre noen er frekke/spydige mot meg først. Kan anses som "negativ oppførsel", selv om den oppførselen kanskje har mange gode grunner bak seg og/eller du har rett i det du sier. 

Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (52 minutter siden):

Rettferdig lønn? Det er ulovlig å betale en mann, eller en kvinne, mindre på grunn av kjønn. Hvis du finner ut at du blir betalt mindre på grunn av kjønnet ditt er det grunnlag for saksmål mot firmaet du jobber for. 

Men det er vitterlig perfekt i linje med sammenligningen jeg dro, som var feminisme vs. det hypotetiske begrepet arbeiderisme.

Det er lov og vanlig å betale arbeiderklasseyrker mindre enn middelklasseyrker, på samme måte som det er lov og vanlig å å betale kvinneyrker lavere enn manneyrker -- av samme og med samme begrunnelse:
De kan bare bytte til høyere betalte yrker og kjempe hardere for høyere lønn når de har utdannet seg til noe som genererer mer inntekt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
11 minutes ago, Red Frostraven said:

Men det er vitterlig perfekt i linje med sammenligningen jeg dro, som var feminisme vs. det hypotetiske begrepet arbeiderisme.

Det er lov og vanlig å betale arbeiderklasseyrker mindre enn middelklasseyrker, på samme måte som det er lov og vanlig å å betale kvinneyrker lavere enn manneyrker -- av samme og med samme begrunnelse:
De kan bare bytte til høyere betalte yrker og kjempe hardere for høyere lønn når de har utdannet seg til noe som genererer mer inntekt.

"Bare skaff høyere utdanning". Hva hvis de ikke er interessert og/eller har behov for det? Folk har full lov til å velge selv, og det gjenspeiler seg i hvordan arbeidsmarkedet er. Å klage på slike forskjeller er som å klage på valgene folk tar. Det er meningsløst og bortkastet tid. Også en av grunnene til at feminismen ikke blir tatt seriøst. Klarer ikke håndtere det fakta at kvinner og menn tar forskjellige valg i livene sine.

Endret av Yakamaru
Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (27 minutter siden):

Det er lov og vanlig å betale arbeiderklasseyrker mindre enn middelklasseyrker, på samme måte som det er lov og vanlig å å betale kvinneyrker lavere enn manneyrker -- av samme og med samme begrunnelse:
De kan bare bytte til høyere betalte yrker og kjempe hardere for høyere lønn når de har utdannet seg til noe som genererer mer inntekt.

Men er det så galt da? De yrkene der det jobber flest mennesker, så er som regel lønnen lavere. Hvorvidt kvinneyrker er lavere betalt fordi kvinner ofte velger karrierer der det er behov for masse folk, eller fordi det er flest kvinner som har yrket er ikke for meg helt opplagt? 

Hvis det er slik at lønna er lavere fordi yrket er kvinnedominert, så er det selvfølgelig en uting, hvis kvinner bevisst velger seg inn i yrker som er lavtlønnet for deretter å klage på at lønna er lavere enn menn som jobber med andre yrker så blir det jo litt merkelig? En mannlig lærer eller sykepleier og en kvinnelig lærer eller sykepleier med samme utdanning og erfaring skal selvfølgelig heve samme lønn. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (1 time siden):

At kvinner og menn er forskjellige? Uenig at forskjellene i blant annet lønn og andre arbeidsforhold skjer på grunn av diskriminering. 

Menn og kvinner er så absulutt forskjellige, jeg ville aldri finne på å påstå noe annet, og jeg ser ikke at forskjellene i arbeidsforhold og lønn kommer på grunn av diskriminering. Dette er selvfølgelig valg, kvinner velger som oftest jobber som er "forfilling", noe som gir dem spiritualitet om jeg kan beskrive dette på norskt. Det spirituelle kan også manifestere seg i aktivisme for en (god) sak og hvis man er en programert ideolog så kan denne aktivismen så absolutt være feilslått (Bud Light). Om jeg så skal komme tilbake til menn og kvinner er forskjellig så vil jeg sitere en studie som viser at menn og kvinner skårer omtrent likt på aggresjon, men hvordan aggresjonen manifesterer seg er totalt forskjellig, kvinner skårer veldig høyt på relasjonell aggresjon, og menn har en langt større spekter på hvordan aggresjon manifesterer seg på, som f.eks konkurranseinstinkt. Konkurranseinstinkt vil virkelig hjelpe i en jobb som innebærer en karrierestige.

Yakamaru skrev (1 time siden):

V Her er et perfekt eksempel på hvordan man kan håndtere debatt,

Såvidt jeg vet så er ikke denne delen av forumet tillegnet debatter, og det var derfor jeg postet denne tråden her, jeg vil derimot engasjere meg i samtaler hvor jeg  eller min samtalepartner utvide horisonten vår. Forøvrig så er politiskkorrekthet en pest, bare se på trådtittel. Den er langt i fra politisk korrekt.

Yakamaru skrev (1 time siden):

Spydighet/frekkhet finner jeg unødvendig med mindre noen er frekke/spydige mot meg først

Bare se på svarene i denne tråden.

Edit: spelling mistake

Endret av DjSlayer
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Baranladion skrev (1 minutt siden):

Men er det så galt da? De yrkene der det jobber flest mennesker, så er som regel lønnen lavere. Hvorvidt kvinneyrker er lavere betalt fordi kvinner ofte velger karrierer der det er behov for masse folk, eller fordi det er flest kvinner som har yrket er ikke for meg helt opplagt? 

Hvis det er slik at lønna er lavere fordi yrket er kvinnedominert, så er det selvfølgelig en uting, hvis kvinner bevisst velger seg inn i yrker som er lavtlønnet for deretter å klage på at lønna er lavere enn menn som jobber med andre yrker så blir det jo litt merkelig? En mannlig lærer eller sykepleier og en kvinnelig lærer eller sykepleier med samme utdanning og erfaring skal selvfølgelig heve samme lønn. 

 

Ufaglærte yrker og fagyrker kommer til å bli borte uansett pga roboter.

Da blir lønningene dårligere oppover også pga overskudd av arbeidskraft.

Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (2 minutter siden):

Ufaglærte yrker og fagyrker kommer til å bli borte uansett pga roboter.

Da blir lønningene dårligere oppover også pga overskudd av arbeidskraft.

Og det har vært enorm arbeidsledighet i England siden den industrielle revolusjon
VHS har ødelagt Hollywood, slik at ingen lager filmer
Musikkindustrien er død pga Napster. 

Neida, vi mennesker omstiller oss, tror det går bra jeg :)

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Bastu skrev (12 timer siden):

Men i det siste har jeg delvis stilt spørsmål ved hva feminisme er. Mange ganger blir de oppfattet som en ekskluderende gruppe for polerte karrierister. Ta for eksempel det nye EU-direktivet som skal gjelde fra 2026. Alle børsnoterte selskaper må ha minst 40 % kvinner i styret. Hvorfor skal kjønn gå foran individuelle meritter? Det ser ut til at hovedformålet med feminismen i dag er å hjelpe overklassekvinner med deres selvoppfyllelse.

Argumentasjonen synes å være at hvis man bare tvinger igjennom nært 50/50 representasjon på de mest synlige, prestisjefulle stedene hvor man har mest makt, så vil det skje en «trickle down» effekt både ved at :

1. Kvinner i styret vil tilføre bedriften nye perspektiver (selv om det ikke finnes forskjeller mellom kvinner og menn) og gi flere muligheter for kvinner nedover i organisasjonen

2. Kvinner på bunnen vil la seg inspirere av å se kvinner på topp.

Jeg kjenner ikke alle feminister men jeg tror ikke at det er så utbredt å ønske seg en utvidelse av denne løsningen til at alle styrer skal ha 1/10 Norsk-pakistanere, 1/10 homofile, 6/10 overvektige etc. Mange mener mao at kvinne-identitet er noe unikt i dette henseendet. Evt kjemper man primært kvinnekamp.

Det er forøvrig interessant at man er villige til å overprøve en privat eiers vurdering av hva som er lønnsomt. Det er litt som at staten nekter meg å bygge et hus med 10cm isolasjon - de vet bedre enn meg hva som er bra for meg.

Som forsøksvis liberal så tenker jeg heller at stat og samfunn skal «se oss for den vi er» og legge til rette for at alle får muligheter innenfor våre evner - men ikke presse sine preferanser ned over oss. Det har stor verdi for meg at jeg fikk adgang til å være sammen med små barn i langt større grad enn fedre-generasjonen min. Jeg er bare ikke så sikker på verdien i å presse fedre som egentlig ikke vil til det samme.

-k

Endret av knutinh
Lenke til kommentar
Bastu skrev (12 timer siden):

Takk! Trodde jeg var den eneste som trodde Depp er en skitstövel. At en domstol i England fant ham å være en konemishandler burde ha avgjort saken.

Nei, en rettsak i England fant at bladet som sa at han var en konemisshandler ikke hadde gjort noe galt, og det er ett helt annet konsept. Rettsaken i England sa ingenting om at Depp var en konemisshandler. Alle bevis og karaktervitner som ble brakt frem i rettsaken i USA viste at han ikke var en konemisshanldler, og den viste også att Heard hadde personlighetsproblemer for å si det mildt. Det finnes faktiskt lydopptak av hva Heard gjorde, og det finnes video-opptak som viser hva Depp gjorde.

Punkt 2. Begge sakene var sivile rettsaker og ikke kriminelle rettsaker så ingen av de ble dømt for misshandling, selv om Heard skulle ha blitt det med tanke på beviser og karaktervitner imot henne som ble brakt frem.

Lenke til kommentar
knutinh skrev (1 time siden):

2. Kvinner på bunnen vil la seg inspirere av å se kvinner på topp.

Dette føler jeg egentlig er den eneste gode intensjonen, altså ved å kvotere inn kvinner, så viser man at det er mulig for kvinner å også bli direktører eller andre tidligere mannsdominerte yrker, slik at rekrutteringen kan bli større allerede ved valg av linje på vgs. 

Det er nok hardt å være eneste jenta på mekken, men hvis det blir "normalt" at det finnes kvinnelige mekanikere, så vil det senke terskelen for å søke seg inn på mekken som jenter, og så på sikt vil det utjevne seg. 

Dette betyr da egentlig at man velger å se bort ifra at det er "naturlig" (hvis det er det)  at kvinner velger ditt og menn velger datt, og at det er slik at kvinner velger yrke etter hva som forventes (sykepleiere og lærere) og menn velger yrke etter hva som forventes ( mekaniker, rørlegger). 

Jeg er usikker på hva som er "riktig". Velger man yrke pga tradisjon, kultur og forventninger, eller ligger det dypere ting til grunn for hva man velger, og kan dette endres på ved å endre kultur og forventing? 

Endret av Baranladion
Lenke til kommentar
Baranladion skrev (16 timer siden):

Ja, for meg er det opplagt at feminisme er mye mer enn kampen for likestilling, og innebærer nok mer det å kjempe kvinners kamp, selvom det kan gå på bekostning av menn. Så tenker jeg at kampen fremdeles er viktig, misforstå meg riktig, men samtidig så blir man fort litt sveiseblind når man kjemper den ene sidens kamp. 

Det hadde vært morsomt å sett hva reaksjonen ville vært, dersom jeg sa jeg var maskulinist og kjempet for likestilling (det kan argumenteres for at det er samme opplegg, bare med et annet navn). 

Det er bare å ta en titt på hvordan MRA (Men's Right Activists) har blitt møtt. Man finner vel litt "artig" informasjon om hvordan det går der man forsøker åpne krisesentre for menn også. Det er tydelig at noen er likere enn andre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...