Gå til innhold

Mastercard ruller ut program for betaling med biometri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Quote

Globalt er 74 prosent positivt innstilt til biometri-teknologi, skriver Mastercard og siterer undersøkelser gjort av Idemia, et selskap som selger biometri- og ID-løsninger. 60 prosent av de spurte opplever det som sikrere med biometri enn med en pin-kode, ifølge Mastercard.

Ikke akuratt en uhildret undersøkelse antageligvis... Det er vel fordi biometri er så populært blant folk at "alle" reagerer på ansiktgjenkjenning i butikker/på gatekjøkken da 😆

https://www.businessinsider.com/clearview-ai-facial-recognition-lawsuit-us-businesses-private-companies-2022-05?international=true&r=US&IR=T

Endret av Gjest MKII
Lenke til kommentar

Hvis kontanter blir lovfestet som et evigvarende alternativ, så kanskje.

Men med tanke på alt som skjer i verden for tiden, liker jeg ikke tanken på å overlate absolutt alt til internett eller den forbaska skyen. Vi trenger et analogt og low-tech sikkerhetsnett. Ikke forveksle dette utsagnet med "anti-teknologi". Jeg vil bare at digital kommunikasjon skal forbli kun et alternativ, og ikke en fullstendig symbiose for samfunnstruktur.

Lenke til kommentar

Ser ikke vitsen når det allerede finnes en tryggere løsning som fungerer overalt(applepay). Har alltid med telefonen uannsett, og den er støttet alle steder. Har ikke behovet for å dra rundt uten mobil. 
 

Det føles mye tryggere da biometri dataen befinner seg og godkjennes på min mobil, og ikke hos en ekstern leverandør.


 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...