Gå til innhold

Abel46

Medlemmer
 • Innlegg

  213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Abel46 sine prestasjoner

165

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg må bare innrømme; jeg ser ingen grunn til å "oppdatere" til Windows 11. Windows 10 (som skulle være den siste versjonen) fungerer helt greit for meg.
 2. Black Magic - Resolve er vel hovedkonkurenten for film redigering. Den er både gratis eller betalt om du vil ha litt mere.
 3. Hvis Dagbladet ønsker å vokse videre er det bare å tilby pluss til samme tilbudspris som nå. Jeg har sakt det før og kan gjerne gjenta det, jeg abonner gjerne på både Dagbladet og VG dersom jeg får de for ca. 1 krone pr. dag. Nå vil VG ha 2 kroner eller mer pr dag, og da har jeg droppet VG. Håper mange andre gjør det samme. Dagbladet bør ta seg bryet med å innføre kommentar felt i avisen igjen. Da vil det nok ikke være så lenge før de er større enn VG.
 4. Sett vindusvisker på tre. (Det tar ikke lang tid å si det.)
 5. Jeg er Trønder. Riktignok bosatt på østlandet, men bilen har få problemer med å forstå hva jeg vil.
 6. På Tesla f.eks. stiller du farten på cruise controll med et lite hjul på rattet. Ved å trykke dette hjulet mot venstre eller høyre juster du avstanden til forankjørende biler. Forøvrig kan det meste på en Tesla endres ved å trykke inn knappen på rattet og si hva man ønsker.
 7. Ja, det er bare å gjøre som "oss andre", melde overgang til Apples økosystem
 8. Og så er det oss da, som har lagt bort både speilreflen og lommekameraet og gått all inn på video. Personlig syns jeg det er en mye bedre opplevelse å sitte å se på en video fra en ferie tilbake i tid, enn å så på noen bilder. Man må også huske på at hvert sekune av filmen kan det hentes ut 25 forskjellige bildere i redigeringsprogrammet, dersom man vil ha still bilder. Ja, det er en del jobb å redigere film, det skal ikke stikkes under en storl, men så er også gleden med det ferdige resultatet større. Jeg filmer for det meste med et lite håndholdt videokamere med linse som henger i en slag gyro. Har også et større kamere, men der må man helst bruke stativ. Og ofte bruker jeg mobilen der lyden ikke er vesentlig.
 9. Det var også NRK som var pådriver for DAB radio i Norge. Som eneste land i verden kan vi ikke høre på radio mer enn noen få timer uten å være koblet til strømnettet. Alt fordi NRK var redd for konkuranse fra andre, når nettradio ble vanlig. Men nettradio har omtrent de samme svakhetene som DAB og derfor er fremdeles FM den dominerende standard verden over.
 10. Det er da ingen grunn til at noen av de skal gi seg. De fleste kunder hos Altibox er fornøyd med å få redusert pris, som de så kan bruke til å betale for TV2/Play. Og TV2 vil jo helst ha alle over til strømming så for de er det også vinn/vinn. Men de bør se litt på sender utstyret sitt, streaming fra TV2/Play er mye mer ustabilt enn fra alle andre vi bruker: Nrk, Netflix, HBO, Discovery
 11. Jeg elsket Windows Phone. Men de la ned. Jeg gikk noe tvilende over til OnePlus og android. Etter 2 telefoner (neste fra Google) ga jeg opp, og kjøpte en iPhone 12 pro. Det var litt slit å bytte, og det er ting jeg savner, men stort sett fungerer alt greit nå. Så jeg angrer ikke.
 12. Jeg kjøpte Bitcoin da kursen var langt lavere enn $150. Dessverre brukte jeg de på å kjøpe musikk fra AllOfMp3. Snakker om dyr musikk!
 13. Hvis jeg bare kunne svart nei til alle ikke nødvendige cookies, hadde det ikke vært noe problem. Men for å svare nei er det gjort så komplisert og tidkrevende som mulig. Samt at de i mange tilfeller ikke er mulig å svare nei til markedsføring og at de kan følge deg.
 14. Hvis jeg bare kunne svart nei til alle ikke nødvendige cookies, hadde det ikke vært noe problem. Men for å svare nei er det gjort så komplisert og tidkrevende som mulig. Samt at de i mange tilfeller ikke er mulig å svare nei til markedsføring og at de kan følge deg.
 15. Du vet at det er mulig å lage avsnitt i dette kommentarfeltet, i motsettning til på Facebook?
×
×
 • Opprett ny...