Jump to content

xyzæøå

Medlemmer
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

483 :)

Recent Profile Visitors

2192 profile views
 1. Hvorfor bygges det ikke mer pumpekraftverk, bør være god økonomi å døgnregulere vindkraft??? https://web.archive.org/web/20071112232206/http://fornybar.no/sitepageview.aspx?articleID=112
 2. Vær så god, her kan du se at over halvparten av landet er enig med meg i at gamle biler er mest økonomisk, så helt "ad hoc" er det neppe. Som sagt, dårlig ide å innføre mva. på elbiler på nårværende tidspunkt hvis målet er å bytte ut bilparken fortest mulig. https://bil24.no/hjelp-den-norske-bilparken-blir-eldre/
 3. Hallo i luken, utgangspunktet for diskusjonen var å finne en ny bil til under 600k som kan gjøre jobben! Og nei, det er ikke økonomisk å kjøpe en brukt Tesla X til 550k for å spare ca 15k i året i diesel uansett hvordan du vrir og vender på det.
 4. Spennende artikkel. Skulle tro det var et ganske romslig budsjett for casing, når alternativet er å bygge bolier og kjøpe gass eller kull, eller bygge atomreaktor.
 5. 2011 Galaxy. Kjører 1000 km på tanken og trekker tilhenger, 7 seter og kan stort sett fylle drivstoff uten å stå i kø eller kjøre omveier. Tar gjerne imot forslag.
 6. Omtrent som det fungerer i dag for store forbrukere av elektrisitet, som Yara og Hydro da. Litt vanskeligere for privatkunder å planlegge hvor mye strøm de ønsker å bruke gjennom vinteren.
 7. Og hvordan velger du hvem som ikke får strøm når vinden ikke blåser om prisene ligger flatt?
 8. Tja, blir vel å holde den gamle Forden som bruker en liter på mila i live noen å til da. Får ikke elbil som erstatter denne til under 600k.
 9. Alltid en grunn til å innskrenke folks frihet med ett eller annet godt formål. Summen av pålegg og restriksjoner på folk sine hjem begynner ærlig talt å nå et lite bærekraftig nivå. Ideen om et hjem er der man er fri til å bestemme selv og kan utfolde seg, og selv er i kontroll. Denne ideen er under kraftig angrep på lik linje med mange andre av våre tradisjonelle demokratiske friheter, som har vært grunnlaget for velstanden, tryggheten og friheten vi har (hatt) frem til i dag.
 10. Sist jeg sjekket var hele poenget med open source at programmvaren skal være etterettelig og forståelig for utenforstående, i motsetning til noe mystiske klassifiserte greier myndigheter klarer å koke i hop...
 11. Har selv bestilt Starlink som forhåpentligvis gir 150 Mbit, morna Telenor!
 12. Dette er vel ikke noe mer godhetsposering enn alle som rydder plast på strendene, kjører elbil, eller har solceller på taket. Bra noen går forran, så inspirerer det kanskje flere!
 13. Skatter og avgifter inngår i konsumprisindeksen, og kan brukes som argument ved neste lønnsoppgjør. Send regningen videre, det gjør alle arbeidsgivere også!
 14. Det firefox ikke har anonsert er at nedlastingen nå har blitt personalisert så de kan spore nedlasting til enkelte brukere. SHA-256 sjekksummen endrer seg for hver nedlasting...
 15. Nok en gang viser sentraliserte løsninger sin svakhet. Desentralisering og zero knowledge bør bli et lovkrav!
×
×
 • Create New...