Gå til innhold

xyzæøå

Medlemmer
  • Innlegg

    657
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

3 286 profilvisninger

xyzæøå sine prestasjoner

710

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå begynner virkelig yttringsfriheten å få seg en knekk, dette er politikk på fleinsopp!
  2. Saken er vel at vi har blitt fundamentalister i den vestlige verden og ett tydelig tegn på det er at yttringsfriheten er under press som i alle fundamentalistiske regimer. Når man ikke lenger kan snakke meningen sin fritt, betyr det ikke at meningen forsvinner, meningene fortsetter å leve i avsondrede miljøer og bygger opp styrke til de en dag bryter ut. Vi vet alle hvordan det ender. Donald Trump og stormingen av Capitol Hill, er desverre bare opptakten.
  3. Må si jeg er skeptisk til timingen i forhold til å legge ned ett av de siste "anonyme" forumene med bredt nedslagsfelt. Det er noe på gang nå som de "ansvarlige" beslutningstagerene prøver å legge lokk på. Jeg tror ikke dette har noe med Russland å gjøre. Det er rett og slett en systemfeil ved økonomien vår som holder på å utfolde seg. Vi har sett det første svakhetstegnet i Storbrittania.
  4. Takk og farvell til å kommentere TU for min del. Ikke snakk om at jeg logger inn med bank id for å benytte meg av min grunnlovsrett til å ytre meg. Demokratifiendtlig!
  5. Det her var vel toppen av krisemaksimering. Vi går selvfølgelig ikke tom for stein i Norge. Tilgjengelige volum er nok basert på hva som ligger inne i reguleringsplaner, så da er det bare å bestemme at vi trenger mer stein og tilrettelegge for det...
  6. Godt jeg fortsatt har dieselbilen, for det blir ikke mye strøm til å lade elbilen med sånn politikk som dette!
  7. "Fordi det skjer i et relativt grunt havområde, når mye av metanet opp i atmosfæren" Så denne mengden utslipp med 100 meter høy vannsprut hadde vi ikke sett snurten av hvis havet var litt dypere? (ironi)
  8. Hah, lykke til med å finne investorer til dette! Regjeringen kommer vel drassende med grunnrenteskatt så fort første spadetak er satt, og kjenner jeg dem rett skal de vel ha formueskatt for mineralene mens de fortsatt ligger på havbunnen også. Lenge leve "intelligent" beskatning!
  9. Som kjent fører lønns og pris stopp til lavere tilbud, ikke akkurat det man håper på i tilfellet med energi underskudd i Europa. Tidlige romerske forsøk på priskontroll ga opphavet til føydalismen: https://www.forumancientcoins.com/NumisWiki/view.asp?key=Edict of Diocletian Edict on Prices
  10. Får virkelig håpe at det finnes bedre planer enn det som det er gitt offentlig uttrykk for, men ville jo også vært til di grader naivt å fortelle hele landet om hva slags beredskap man har da.
  11. Ville jo vært en smule bekymret om jeg bodde på Bornholm, er 2-3 megatonn TNT ekvivalent energiinnhold i gassen...
  12. Utvilsomt en advarsel fra Russland sin side. Se her, vi kan sprenge rørene nordstream 1 og 2 som vi ikke lenger har bruk for. Hvis ikke Europa slutter å sende krigsmateriell til Ukraina sprenger vi rørene fra Nordsjøen også!
  13. Strålende initiativ det her! På tide å deponere de fossile holdningene vi har til kjernekraft i Norge under Nordsjøen. Ja til miljøvennlig kjernekraft!
  14. Å kalle det strømstøtte er en frekkhet vi kan ha oss frabedt! Dette er folk og bedrifters penger og vi skal ha pengene tilbake. Hele underskuddet på elektrisitet er politisk konstruert pga. uvithenhet, manglende kompetanse og manglende vilje fra landets politikere til å balansere kraftubygging med planlagt økt elektrifisering av samfunnet. Da blir det selvfølgelig feil at staten skal profittere og private og næringsliv tynes. Det her blir det bråk av utover vinteren i hele Europa når temperaturene faller og folk og næringsliv ikke har råd til å betale.
×
×
  • Opprett ny...