Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Faans virus.


Gjest d34ce...356

Anbefalte innlegg

Gjest d34ce...356

Nå blir det nedstengt igjen. Isolert og alene igjen .. sjenkestopp kl 24 og mindre reising .. hurra for næringene i Norge. 
 

hvor lenge blir d stengt nå?? 
skal man drive og åpne og stenge samfunnet ??

ikke faan om jeg tar noe dose tre. Så jævlig fustrert… har holdt meg hjemme siden før mars 2020 har valgt bort å besøke familie hele denne tiden.. det var lite vits i… like vanskelig fortsatt.

 Måtte få ut fustrasjon. Forbanna hysteri😡😡😡😡

Anonymous poster hash: d34ce...356

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest d34ce...356

Det jeg reagerer på er etter denne presse konferansen er ..hvorfor er det ingen som stiller kritiske spørsmål?

Jeg skjønner ikke poenget med å si : Munnbind er påbudt hvis man ikke kan overholde 1 meter... herregud jeg har aldri noe problem med å holde 1 meter der jeg går..ok så da driter jeg i munnbind..hvor mange vil tenke slik tror dere??

Det er "anbefaling" ... å ha max 10 personer per hustand, og 20 ..enten jul eller nyttår??? Såh... hva skjedde i fjor? JO en hel haug ga faan... fordi det er en anbefaling...hva er da poenget??? Jeg tror ikke smitten vil gå ned. 

Sjenkestopp kl 24.. det er greit nok for meg for jeg er aldri ute. Men i mitt yrke når dette var sist så var det massive festing på private adresser under hele pandemien...så hva er poenget?? Smitter det mindre ved ukontrollert festing på privaten??? Tror ikke det..tror utesteder har mye mer mulighet til å passe på avstand og osv osv ..enn folk på egen hånd på privaten...

Hva med alle som har sett lyst på fremtiden innenfor reise, uteliv og kultur??? Tatt inn masse med folk ..så nå blir det ikke noe å gjøre plutselig?? Er helt idioti at man skal drive å åpne og stenge samfunnet slik. 

Ja sykehuskapasiteten er sprengt..hvorfor er den det??? Jo fordi ingenting har blitt gjort for å øke kapasiteten ... istede har de slitt ut alt som heter fastleger, sykepleiere og spesialister ... 

Vent og se... nå reddes barna av juleferien heldigvis, men i januar/ februar vil det bli en smittebølge igjen etter julens feiring... og da forundrer jeg meg ikke at skolene igjen vil stenges... blir ikke overrasket om det skjer. 

 

Jeg kjenner jeg blir forbanna på hele dritten..og noe dose 3 skal jeg aldri ta..er bare tull .. greit at gammlingene får alle disse vaksinene de er gamle og har en  større sjanse til å dø uansett hva de blir syke av. 

Takk for meg.. huff. 

 

 

Anonymous poster hash: d34ce...356

Lenke til kommentar
Gjest d34ce...356
vidor skrev (6 minutter siden):

Det anbefales nå N95 masker som er mer effektive enn de kirurgiske.

skal heller kjøpe meg burka med filter....

Anonymous poster hash: d34ce...356

Lenke til kommentar
Gjest d34ce...356

Hvor mange av disse 320 er over 70 år skulle jeg ha likt og vite...som er innlagt per idag.  Utrolig at helse kapasiteten blir sprengt av 320 innlagte.. 

Anonymous poster hash: d34ce...356

Lenke til kommentar
Gjest d34ce...356 skrev (17 minutter siden):

Hvor mange av disse 320 er over 70 år skulle jeg ha likt og vite...som er innlagt per idag.  Utrolig at helse kapasiteten blir sprengt av 320 innlagte.. 

Anonymous poster hash: d34ce...356

Norge er et lite land med normalt god helse. Vi er ikke dimensjonert for en pandemi - hva er så vanskelig å forstå? Vi har presset og skvist pengesekken for offentlige helsetjenester over mange år. 

 

Gjest d34ce...356 skrev (41 minutter siden):

Jeg kjenner jeg blir forbanna på hele dritten..og noe dose 3 skal jeg aldri ta..er bare tull

 

Fibonacci skrev (1 time siden):

Dose tre utgår. Jeg har gitt opp. Dette er helsvart.

 

Gjest d34ce...356 skrev (1 time siden):

ikke faan om jeg tar noe dose tre. Så jævlig fustrert

Da krysser jeg fingrene for koronapass og tvungen vaksinering, for det er dit vi tydeligvis må.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
vidor skrev (4 minutter siden):

Sånn det ser ut nå er et Koronapass temmelig verdiløst til annet enn å bekrefte at du har tatt vaksiner.

Det vil legge press på de som fortsatt nøler og/eller nekter, slik det har gjort i de landene som har tatt det i bruk. Det vil ikke løse alt - strengt tatt vil det bare øke vaksinasjons % med noen hakk. 

Lenke til kommentar

Det største problemet med denne nedstengingen er at 80-90 % er vaksinert, og de innfører likevel tiltak på tvers av vaksinerte/ikke-vaksinerte. Det vil bare føre til flere som er skeptiske eller rett og slett nekter å la seg vaksinere eller booste vaksinen. For hvorfor skal man egentlig la seg vaksinere hvis det ikke gir oss noen fordeler? Hva er poenget hvis samfunnet likevel stenges ned for alle innbyggerne hver gang det blir litt mye smitte? Mange har nok latt seg vaksinere under tvil for å få samfunnet tilbake til en slags normal. Om de da ikke får denne normalen, hvorfor fortsette å vaksinere seg? 

Det eneste riktige i dette tilfellet ville være å innføre koronapass, slik at myndighetene tydelig viser at du får noe igjen for å vaksinere deg. Det de har kommet med i stedet er begrederlige greier, og kommer neppe til å føre til større oppslutning rundt verken covid-strategi, smitteverntiltak eller vaksinasjon dessverre. Og bare som denne tråden her viser, så vil nok oppslutningen rundt booster-dosen falle betraktelig.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
FrihetensRegn skrev (1 minutt siden):

Er ikke denne Omikron varianten så mild at de aller fleste som får den får svært milde symptomer slik som ved en forkjølelse? Hvorfor stenger vi ned da?

Det vet vi ikke enda. Foreløpig er det hverken indikasjoner på at den er mildere, eller mer alvorlig. Det vi er mest sikre på er bare at den er langt mer smittsom.

Lenke til kommentar
vidor skrev (1 time siden):

Det anbefales nå N95 masker som er mer effektive enn de kirurgiske.

Ikkje anbefalt av FHI så langt, men kan bli det på sikt. Fleire land har innført krav om FFP2-masker, så det kan fort gå den veien. Så kan sjølvsagt den enkelte gjere sine eigne vurderingar ut frå informasjonen som finnes, uavhengig av FHI.

https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/vil-ha-krav-om-bruk-av-maske_-_-studie-viser-at-ffp2-masker-er-tryggare-enn-munnbind-1.15761111

Lenke til kommentar

Det er faktisk ikke helsemyndighetene som har bestemt at smitten er stor og sykehusinnleggelsene mange. Virusets utbredelse vil variere, og da må også myndighetene justere håndteringen deretter. Jeg gir en tommel opp for dose 3, og er helt enig de tiltakene som nå er gjort. 

Hvis de ikke gjør noe, så kommer sykehusene til å gå under. Husk at corona er et tillegg til alle andre vanlige tilstander folk blir innlagte for. 

Man må gjerne leve som et helt fritt menneske, feste etter kl. 24, reise ut i verden - men det vil ha sin pris det også. Man har allerede forsøkt å åpne samfunnet, og det fungerte en liten stund, helt til antall sykehusinnleggelser snart er større enn mars for snart 2 år siden da Norge stengte ned. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (9 minutter siden):

Det vet vi ikke enda. Foreløpig er det hverken indikasjoner på at den er mildere, eller mer alvorlig. Det vi er mest sikre på er bare at den er langt mer smittsom.

Generelt sett så det slik at jo mer smittsomt et virus er, jo mildere er det. Det finnes åpenbart unntak, men med overveiende sannsynlighet vil omikron være mindre farlig enn delta. Det er også verd å nevne at, så vidt vi vet pr. i dag, så er det ikke registrert noen som helst tilfeller av verken alvorlig sykdom eller dødsfall knyttet til omikron. 

Tiltakene som er innført i dag og de siste ukene fremstår først og fremst som panikkhandlinger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Kajac skrev (4 minutter siden):

så vidt vi vet pr. i dag, så er det ikke registrert noen som helst tilfeller av verken alvorlig sykdom eller dødsfall knyttet til omikron. 

Det vil nok komme noen tilfeller der noen som ligger ved døden med uhelbredelig kreft eller andre alvorlige, kroniske sykdommer vil bli smittet av omikron og så vil de registere det som et covid dødsfall og si "se hvor farlig denne virusvarianten er, det er bra vi stenger ned".

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...