Jump to content

Sampson

Medlemmer
 • Content Count

  6421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sampson last won the day on March 23 2016

Sampson had the most liked content!

Community Reputation

3792 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14010 profile views
 1. De har ikke så mye valg egentlig, mange snakker om å gå tilbake til modernisert AG3 også. 5,56 er ikke godt nok mot moderne platebærerbeskyttelse.
 2. Nei - det har jeg heller ikke påstått. Hva du får utbetalt er vel utregnet av tidligere lønn og særlig de siste månedene, om du har en jobb som kan variere kan du ende opp som en jeg kjenner - får utbetalt mer enn han får tilbud om fra arbeidsgivere.
 3. Mange nordmenn er ufør av samme grunn - hvorfor ikke? Jeg kjenner 2 som aktivt skryter av det attpåtil, så det er større enn kun innvandring og integrering dette her. Det åpenbare er vel å se på satsene hos NAV. Hvor skal listen ligge for sosialstønad?
 4. Ser at diskusjonen om hjemmekontor skal vinkles av de samme forkjemperne som har ødelagt debatten om åpent landskap. Så lenge jeg har muligheten til å dra på kontoret et par dager i uken vil jeg ikke gi slipp på fast hjemmekontor et par dager i uken, jeg bytter jobb for å beholde den muligheten uten å nøle.
 5. Sampson

  Elbil-tråden

  Av de på listen ville jeg sagt Soul, men hvorfor ikke Ioniq 28kwh?
 6. Cooler Master HAF XB EVO er det første jeg tenker når jeg hører det. Men mulig det ikke blir annet enn å ta et lite kabinett og legge det 90 grader på siden. Edit: mål på skapet hadde kanskje gitt mer spesifike svar tenker jeg.
 7. Sannsynligheten for at du har rett på noe vil nok være liten. Som gavekort sier må du kunne bevise at dette var noe selger visste om/burde visst om. Det koster å ha billig gammel bil.
 8. Å si 'hva i alle dager' til det er vel i beste fall naivt.
 9. Vil si det er litt lavt mtp. oppgavene og at det er i Oslo - men ser jo at norsken din er ganske gebrokken så det kan jo være noe av grunnen kombinert med ikke relevant utdanning og ikke veldig mange år erfaring.
 10. Dobbeltsjekk hvilken type epost du setter opp, er det exchange, IMAP, POP3? Fjern den fra outlook og sett den opp på nytt med riktige innstillinger. Sjekk at porter som trengs er åpne, dette burde skje automatisk ved installasjon av Outlook men det kan være forskjellige porter for utgående og innkommende hvor innkommende ikke når gjennom. Det burde også gitt en feilmelding i outlook dog.
 11. Rus og kriminalitet er jo enkelt å forstå, jeg kjenner til foreldre som har kuttet kontakten kun over krangling og krangling om arv osv. Det er på noen måter enda mer trist spør du meg.
×
×
 • Create New...