Jump to content

Sampson

Medlemmer
 • Content Count

  6122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sampson last won the day on March 23 2016

Sampson had the most liked content!

Community Reputation

3426 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12022 profile views
 1. De tenker vel at å avskrekke krig er viktigere enn et par ess i ermene. Og hva vet du egentlig om det de viser stemmer eller ei?
 2. Tja jeg kjenner allerede et par som har zero, så du tar feil. Men det har nok lite til intet med miljø å gjøre, jeg tror nok venn-diagrammet for mc-entusiaster og miljøentusiaster er ganske adskilt. Lyd og interesse for teknologien er nok det som vil selge EL MC, men det er nok en del år før skikkelige tilbud kommer når man ser på hva som tilbys her.
 3. Hehe ja de teller jeg egentlig ikke med i beregningen her, de regner jeg som trafikkfarlige.
 4. Felles for alt av EV motorsykler nå er at de er grådig overpriset og så si alt er fra mindre indie-firma som kommer til å gå dukken. Med andre ord, farlig å kjøpe. ZERO er vel det eneste firmaet som faktisk har klart å produsere sykler?
 5. Ikke noe poeng å bytte 1080. Avhengig av budsjett ville jeg sett på M.2 disk først, så HK, RAM, CPU. Da ville jeg i dag valgt et AMD system og DDR4 med 3600Mhz eller mer. Du har 16GB DDR3 1600Mhz ram forresten.
 6. Pass på at den ikke står på 80% i ladeinnstillingene, men jeg tror ikke du får mye mer enn 100km uansett på vinteren. Forventet du mer?
 7. Kanskje, men jeg kan se for meg at det blir vanskelig å vinne frem med det uten videoopptak eller en innrømmelse fra ledsager i lærekjørebilen. Og jo, det kan være påregnelig hindring at noen stopper i påkjøringsfeltet på en motorvei, tekniske årsaker eller gjenstand i kjørebanen feks. Tror du må varme opp til tanken at du står for fall for denne, for du har åpenbart vært for nærme bilen foran.
 8. Subaru har allerede dunsten av Monster-Energy om seg, så litt vapenation tåler dere vel også? Alltid like overrasket over hvor dårlig det er mulig å lage annonser når man er bilselger, tenker de ikke på at inntrykk har noe å si når man legger ut annonse som firma??
 9. Ville vært mer bekymret for varmekablene enn PC'en isåfall. Om maskinen blir varm vil de nok ryke, på samme måte som om du legger håndklær på varmekabler så overoppheter de. For PC'ens del har det ikke mye å si, da har rommets generelle temperatur mer å si enn gulvets varmekabler.
 10. Skal man tolke dette dit at 'distrikt' og 'digitalisering' er så lite viktig at de blir slått sammen? Eller er det en knytning her jeg ikke har fått med meg som gjør at disse to er logisk å tildele samme person?
 11. En plastbit eller strips fikser saken om du er bekymret, eneste måten du skal klare å virkelig ødelegge noe er om du mister kabinettet i bakken og vekten til skjermkortet ødelegger PCI slotten.
 12. Bare sørg for at det du legger inn samsvarer med lønnsslipper bakover i tid, som de gjerne vil be om å få.
×
×
 • Create New...