Jump to content

Sampson

Medlemmer
 • Content Count

  6628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sampson last won the day on March 23 2016

Sampson had the most liked content!

Community Reputation

3911 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14910 profile views
 1. Om plass er motivasjonen, regner med at dere har vurdert å bytte til peisinnsats? https://www.varmefag.no/peis-ovn/peis/peisinnsats/hwam-i-40-55c-peisinnsats
 2. Er nettopp dette jeg ser mørkt på. Hastighetene som listes opp er som nevnt i TS posten 1000/30 etc. Det er en stor nedgang i kvalitet for min del. Det sagt så skal jeg prøve å se lysere på det basert på positiviteten rundt COAX i tråden, så takker for det.
 3. Er jo kjipt med strupet opplasting, betyr at jeg ikke kan hoste server ut lenger med plex og lagring. Og hva med stabilitet om man har gamere i huset? Forbinder liksom coax med 90 tallet...
 4. Hei, Da har det seg slik at når man spør en megler direkte om det er fiber, så er det gjerne coax... Så hva er egentlig mulighetene for COAX i 2022? Ser de tilbyr pakker opp til 1000/30, men er dette realistiske hastigheter over coax? Og kjenner noen her til om det er mulig å avtale at man får mer opplastingshastighet enn i standardpakkene?
 5. Fordi en EL-moped ikke letter trykket på veinettet i samme grad, og gir langt større utfordringer med parkering i byen. Det sagt - ser veldig mange EL skutere og mopeder i trondheim nå om dagen, en veldig god utvikling det også.
 6. Sampson

  Elbil-tråden

  Er det noen som har en startpris på Audi sin nye EL-stasjonsvogn? Liker ikke SUV men trenger snart mer plass enn min lille model 3 har.. Uaktuelt å nedgradere til en MG-5 også.
 7. Det er en idé her å ta opp problemet med nextgentel, kanskje de kan løse mangelen for deg pro-bono?
 8. Vet ikke om en, men du kunne brukt bryter mellom vegg og den der? Jeg bruker Ikea sine smartbrytere til lignende.
 9. Slutt å plag husholdningene med dette. Om det er en reell mangel - strup strømforbruket i industrien.
 10. Det er vel saken oppsummert, ja.
 11. Om dette er i et oppholdsrom hadde jeg nok klaga ja.
 12. Stillingstittel: ITIL Manager Alder: 31 år Erfaring: 9 år innen IT, hovedsakelig 2. og 3. linje drift Lønn: 740k + 85k i bakvaktsordning Ansettelsesform: Fast ansatt offentlig Utdanning: En uferdig bachelor i IT og strøfag her og der. Blir nok aldri noen grad. Sertifiseringer: ITIL og div Microsoft, noen sertifiseringer fra kortere kurs Kommer nok til å gå over til ren ledelse om få år, føler jeg havner lenger og lenger unna de gamle dagene med koding i python og powershell, -dagene går mest med til strategi, prosjekter og møter.
 13. Du kan nok få det så billig som 10,000,- med en enkel ovn.
 14. Sampson

  Tesla - kaféen

  For å være helt ærlig synes jeg både 3 og Y er rimelig stygge biler. Tanken var å bytte, men uten å tildele mer penger på bil akkurat nå. Har slått det fra meg inntil en ny SUV/Stasjonsvogn dukker opp tenker jeg
 15. 800-1600,- om du bytter selv, noe som er enkelt.
×
×
 • Create New...