Jump to content

Sampson

Medlemmer
 • Content Count

  6149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sampson last won the day on March 23 2016

Sampson had the most liked content!

Community Reputation

3460 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12192 profile views
 1. Pok3r er et lite 60% tastatur med flere layers, noe jeg er veldig fan av siden du slipper å flytte hendene så mye når du skriver eller koder. Det har også støtte for dvorak ++ Jeg har hatt 2 slike. https://www.prisjakt.no/search?search=vortex pok3r Mekanisk trenger ikke alltid å være bråkete, det kommer an på hvilke taster du har. De fleste typisk "bråkete" tastene man tenker på er bråkete med hensikt, altså designet slik. Mange liker den tydelige feedbacken det gir. Om det er underarmen kan du faktisk vurdere om et mindre tastatur vil hjelpe deg. Det finnes helt sikkert også membranversjoner i slike kompakte layouts. Ser at du også kan få Speedsilver taster på pok3r, jeg er ikke noen fan av lineære taster til skriving, men de er vesentlig mer stille og krever mindre kraft. https://www.prisjakt.no/product.php?p=4570836 Det beste hadde selvsagt vært å kunne teste litt forskjellige tastatur i butikk, tror Power og Elkjøp har begynt å ha en del på demo
 2. Vortex POK3r om du vil ha noe litt utom det vanlige. Das Keyboard 4 er et bra full size mekanisk. Du vil nok ikke få veldig mye ut av mekanisk i seg selv mpt. ergonomi. Hva folk liker varierer også, det er mye forskjellige tastetyper - jeg anbefaler Cherry Brown om det er ditt første. Du sier vonde armer men mener kanskje vonde fingre? Isåfall er det kanskje like greit å enten holde seg til membran tastatur, eller prøve et med lineære taster feks. Cherry red eller speed silver. Har ikke noe kjennskap til Ergo 400 som du lenker til, men jeg er i utgangspunktet ikke en fan av veldig sære tastaturoppsett siden man blir veldig vant til det man bruker, og selv er jeg gjerne borte i flere tastatur og da er det en fordel at de har samme qwerty ISO layout.
 3. Slenger meg på denne med deg @comadore, jeg har hatt flere "gaming" headset - også trådløse i det siste og nå er jeg lei dårlig batteritid og tunge headset som kun kan brukes på gamingPC'en. Jeg har Bose QC35 II på jobb og de har ekstremt mye bedre lyd og batteritid sammenlignet med mitt Logitech G933 - som har vunnet flere tester. Min plan er nå å finne et bra og lett headset, helst trådløst eller trådløse propper som du ser på. De må kunne kobles til en stasjonær uten bluetooth, eller være mulig å kjøpe BT dongle/kort. Området jeg er mest blank på er egentlig mikrofon, jeg trenger en mikrofon - har noen erfaringer med mikrofoner man hekter på headsettet med magnet? Eller er bord mikrofon veien å gå? Behovet mitt er nok en del lavere enn ditt ser jeg, jeg trenger bare en mikrofon som fungerer til discord med venner - ikke profesjonell streaming.
 4. Det kan det, men svaret får du kun av honda selv. Jeg har fått servicer utført andre steder godkjent av merkeverksted og beholdt garantien, men du vil ikke ta det for gitt - plutselig setter de seg på bakbena om du først prøver å bruke garantien.
 5. De burde vedta å legge ned NESF i det ekstraordinære årsmøtet, de vil aldri klare å reparere ryktet. Useriøst og trist at disse skal holde på et navn som høres seriøst ut.
 6. Det har vel hovedsakelig med såpebruk å gjøre?
 7. Har du en link til WiFi adapteret eller hvilken PC det er snakk om da? Utover kanal og plassering av ruter og adapter er det ikke så mye magi man kan gjøre. Avstand, vegger og materialer vil gjøre sitt. Hva med å vurdere Powerline/homeplug for å hoppe bukk over problemet?
 8. Stemmer nok godt, det er generelt naturvitenskapelige emner som har tradisjonell skoleeksamen og det burde være en direkte korrelasjon der.
 9. Vil det si at SpaceX bruker gratisversjonen av Zoom? Isåfall er jo det et bedre spørsmål. Man kan hoste Zoom selv på egne servere styrt av organisasjonen selv. Media gjør en dårlig jobb i dekningen av Zoom her.
 10. Det er vel relativt få som dør direkte av covid-19, men covid-19 legger stort press på immunforsvaret, som gjør at alle med andre helseproblemer ligger dårlig an. Det er nok mange dødsfall som regnes som covid-19 nå om dagen, som i praksis ikke var grunnet covid-19. Uansett så er problemstillingen her litt lik klimadebatten synes jeg. Ja, vi kan la være å gjøre noe, men hvorfor ikke gjøre det vi kan for å mitigere inntil vi vet mer. Ja, det koster - men worst case for begge debattene er en pris vi ikke har råd til.
 11. Du er nok litt tidlig ute tror jeg. Det er mer naturlig å se mot Danmark, Finland og Sverige for oss. Og Sverige bikker nok 200 døde i dag.
 12. Nå som påsken er rett rundt hjørnet - er det OK å kjøre til annet fylke for å besøke familie i påsken?
×
×
 • Create New...