Jump to content

Sampson

Medlemmer
 • Content Count

  6163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sampson last won the day on March 23 2016

Sampson had the most liked content!

Community Reputation

3472 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12351 profile views
 1. Hvor mye prokrastinering det blir er direkte knyttet til arbeidsmengde, iallefall hos meg. Nei jeg jobber på timer, ikke på hva jeg gjør - så det blir fulle dager. Tror jeg også ville satt pris på å kunne avslutte dagen tidligere om jeg var mer effektiv, og jeg vil tro du oftere utnytter den muligheten om du sitter hjemme. Det er enklere å logge av enn å pakke sammen og dra fra kontoret slik at alle ser det og du må si hadet til folk osv ikke sant.
 2. En sparer veldig mye tid på det, særlig merkbart på morgenen synes jeg, men opplevde fort at det var ensomt. Er ikke det samme med digitale kaffemøter. Jeg ble en del mer effektiv, mindre småprating osv. Beste for meg har vist seg å være 3 dager på kontoret og 2 dager hjemme i uken. Siden de fleste jobber 08-16 der jeg jobber er det best å legge arbeidstiden til det tidsrommet, så jeg har ikke sjonglert noe særlig med arbeidstiden - på tross av grei fleksitidordning. Når korona'en kom i mars oppgraderte jeg hjemmekontoret med bedre stol og pult også, å ha et egnet sted å jobbe tror jeg har mye å si.
 3. Hvorvidt noe er naturlig eller ei har ingen verdens ting å si for om det er bra eller dårlig for mennesker. Folk må slutte å se seg blind på slike holdepunkter da det kan vise seg direkte farlig. Anti-vaksine bevegelsen er stor på akkurat dette punktet om naturlig vs menneske-skapt og et godt eksempel. Så til selve spørsmålet, som allerede nevnt av andre i tråden handler det om mengde og omfang. Hverken for mye sukker eller søtningsstoff er veldig bra, men forskning viser at du skal innta urealistiske mengder hver dag før søtningsstoffer kan bli skadelig. Her i Norge er det også slik at hver 'enhet' inneholder en blanding av søtningsstoffer, som også reduserer mengden av hvert enkelt stoff. Det er gjennomført ganske mye forskning på akkurat dette nå, og det er nok av eksempel på mennesker som har inntatt store mengder over mange år, så jeg bekymrer meg ikke veldig mye. Det beste er selvsagt å ikke drikke veldig mye brus, hverken sukkerholdig eller sukkerfri - men en skal jo også leve skal en ikke?
 4. Hvorfor akkurat Netonnet? Er det uaktuelt å sette sammen en PC i deler?
 5. Sampson

  Rate/Vurdere leieboere

  Ja utleierne er jo så godt likt fra før så dette kan bare hjelpe.
 6. Min erfaring hittil er at det er positivt - så lenge sjefen også tjenestegjorde selv. Og det virker det som mange sjefer har gjort.
 7. Ingen av de som er villige til å la deg samle noe av lånene til en lavere rente?
 8. Du kommer vel ikke unna 15% EK kravet, det sagt er jo ikke 570k utrolig mye - det er mange som har 500k i studielån. Det sure eplet her blir å leve sparsommelig i 2-3 år rett og slett.
 9. De skal vel bruke 10 år på å fase ut skype for teams også.
 10. Det er fortsatt vanlig med manuell, - gå på FINN og sett dato nyere enn 2010 feks så er det fortsatt en stor andel manuelle biler - særlig nyere varebiler ser ut til å komme med manuell av en grunn. Om det er noe du personlig kommer til å trenge er jo vanskelig å forutsi. Sånn umiddelbart ville jeg hørt med kjøreskolen og med venner om det er mulig å øvelseskjøre med lånt bil/med noen andre. Som de andre her sier er jo manuell litt på vei ut, men jeg vil si det fortsatt er nyttig å ha i en del år fremover.
 11. Nei takk til slike bedrift-sykler, ja takk til privat-eide elsparkesykler.
 12. Boot-looping heter det, det kan være flere ting. Det første jeg ville gjort er nok å resette cmos ved å koble maskinen fra veggen og ta ut batteriet på HK. Det neste er å sjekke at CPU osv er montert som det skal være, bruk 1 og 1 rambrikke når du tester.
 13. Pok3r er et lite 60% tastatur med flere layers, noe jeg er veldig fan av siden du slipper å flytte hendene så mye når du skriver eller koder. Det har også støtte for dvorak ++ Jeg har hatt 2 slike. https://www.prisjakt.no/search?search=vortex pok3r Mekanisk trenger ikke alltid å være bråkete, det kommer an på hvilke taster du har. De fleste typisk "bråkete" tastene man tenker på er bråkete med hensikt, altså designet slik. Mange liker den tydelige feedbacken det gir. Om det er underarmen kan du faktisk vurdere om et mindre tastatur vil hjelpe deg. Det finnes helt sikkert også membranversjoner i slike kompakte layouts. Ser at du også kan få Speedsilver taster på pok3r, jeg er ikke noen fan av lineære taster til skriving, men de er vesentlig mer stille og krever mindre kraft. https://www.prisjakt.no/product.php?p=4570836 Det beste hadde selvsagt vært å kunne teste litt forskjellige tastatur i butikk, tror Power og Elkjøp har begynt å ha en del på demo
×
×
 • Create New...