Gå til innhold

Fibonacci

Medlemmer
 • Innlegg

  2 497
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Fibonacci vant dagen sist 1. februar 2022

Fibonacci hadde mest likt innhold!

Om Fibonacci

 • Bursdag 15. april 1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fibonacci sine prestasjoner

4,4k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er nå billigere å kjøpe et eget domene og ha epostadressen sin der, enn å bruke @online.no sin.
 2. Ok, her er kanskje din hverdag? Forbudt å dra til nabokommunen. Forbudt å dra på hytta. I praksis forbud mot å reise utenlands, selv ikke til Sverige. Etter hvert var det lov om man hadde passerseddel. Alle husker vel ståheien da et fly landet noen minutter etter karanteneregelen. Gode gud... Maksimalt to gjester på besøk i ditt eget hjem på det verste (dette varierte litt opp og ned). Krav om å sitte på to meters avstand og rope til hverandre. Dersom din ektefelle testet positivt, men ikke du, og dere ikke kunne isoleres hver for seg i eget hjem, ble den ene tvangssendt på hotell. Maksimalt 7 til 30, 50 personer i begravelser! Ikke nok med at man ikke fikk besøkt sine nærmeste på dødsleiet - mange fikk ikke en gang ta endelig farvel etterpå. Registrering av alle som går på offentlige arrangementer, teater, restauranter, pub etc. Må kjøpe en wiener-pølse for å gå i Grieg-hallen. Eller hvor som helst ellers for den saks skyld. Forsøk på å stenge Vinmonopol. Idiotisk, og det innså de heldigvis kjapt. Hjemmeskole av og på i månedsvis. Studenter fikk aldri møte sine klassekamerater i ny by. I praksis avlyst russefeiring i to år. Hjemmekontor i uke etter uke, måned etter måned. Politi som oppsøkte og bøtela alle mulige ansamlinger av folk som var et par for mye. Folk som ble forbannet om noen gikk "motsatt retning" på stien i skogen. Folk som ble forbannet på joggere som pustet for mye når de jogget forbi. Men dette er jo helt normalt. Til og med statsministeren sa i mars 2020 at det var de mest inngripende tiltakene siden 2. verdenskrig, men du påstår det ikke var inngripende tiltak? Greit nok at man velger å forsvare tiltakene fordi man ikke visste bedre da, men å late som de ikke eksisterte er bare forbannet sludder! Her er en video som minner hvordan det var. I Barcelona vel å merke, men det var ikke langt unna slik her også. Heldigvis slapp vi portforbud her til lands, men det skulle da bare mangle.
 3. Oi, her har visst noen allerede glemt 2020 og 2021.
 4. Her er noen kjappe eksempler, men det er bare å eksperimentere litt, så ser man at den er veldig forsiktig med å si noe støtende, upassende eller i grenseland ulovlig.
 5. Prøv å spørre ChatGPT om noe som er det minste kontroversielt, så får du bare masse disclaimers om at det bare er en språkmodell og at det er viktig og være snill og grei og ikke fornærme noen og bla bla bla. Men det er vel slik folk vil ha det nå til dags.
 6. Bra. Ser at ChatGPT og andre KI-er blir mer og mer lobotomert til å være helt tannløse og politisk korrekte. Jeg vil gjerne bruke en objektiv, usensurert KI som ikke har blitt forhåndsprogrammert til å unngå alt som kan være det minste kontroversielt. Hva som er passende og upassende får være opp til meg, ikke Sannhetsministeriet. Dessuten har ChatGPT blitt akkurat det Elon Musk ville unngå da han var med å starte OpenAI: Det har blitt et lukket, proprietært og kommersielt produkt.
 7. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/BWw5A9/tegnells-revansje 🤔
 8. Du bør nok ta kontakt med FHI og informere om metodefeilen deres.
 9. Det var jo kanskje PÅ TIDE å undersøke dette, etter å ha påtvunget halve jordkloden munnbind i omtrent to år?! Herregud så interessert myndigheter har vært i å innføre påbud i øst og vest, samtidig som det har vært nærmest aversjon mot å forske på og undersøke om tiltakene faktisk har hatt effekt. Det bunner vel i føleri, populisme og tanken på å "ha gjort noe", helt uavhengig av om det faktisk har hatt noen nytteverdi. Som spriting av hendene.
 10. Tror det er en her som ønsker at Russland skal erobre Ukraina...
 11. Vet ikke hvor mye overdrevet denne siden er: https://www.minusrus.com/en Men krigen må begynne å merkes godt på det russiske arsenalet nå. De gjør seg selv ganske sårbare ved å pumpe så mye ressurser inn i Ukraina.
 12. Men de fleste bøndene får ikke problemer med Mattilsynet. Er det slik at de som driver dyrevelferdsmessig forsvarlig må drive økonomisk uansvarlig?
 13. Herregud, griseindustrien legger seg ikke akkurat i selen for å fremstå bra. De vet det har vært mye og negativt fokus på grisehold, og likevel er det så mange som sluntrer med dyrevelferden. Det er på tide med et grundig internt oppgjør blant grisebøndene i stedet for å si "men det gjelder ikke alle".
 14. https://www.nettavisen.no/koronaviruset/fhi/norsk-politikk/forskere-klor-seg-i-hodet-av-virusets-plutselige-utvikling-helt-enestaende/s/5-95-841274 Oisann....?
×
×
 • Opprett ny...