Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Bivirkning etter pfizer / Moderna corona vaksine??


Anbefalte innlegg

Enda en total slakt av John Campbell.

Om dere virkelig vil følge den hemmelige "Follow the Science" så ligger all statistikk i linken. Den er heller ikke hemmelig som Campbell hevder, det handler bare om å kunne lese riktig, om man ikke kan det så burde YouTube stengt kanalen hans, og Campbell burde selv forstå at han burde holde kjeft.

Den Doom and Gloom og skepsisen til vitenskap og myndigheter begynner å bli slitsom.

 

Endret av Gouldfan
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Morromann skrev (4 timer siden):

Jeg er ikke antivaxxer og vil gjerne ha meg frabedt slike beskyldninger. Visser bare at du har veldig forutyintatte og stereotype forestillinger om vilt fremmede mennesker du ikke aner noe som helst om og som du svarer på diskusjonsfora.

Jeg ser jo hva du skriver og andre som ikke skjønner at Campbell ikke er til å stole på når det gjelder tolkning av forskning og statistikk...

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Morromann skrev (På 8.8.2023 den 10.13):

Når det meldes om bivirkninger hos 2-3% er det urovekkende nok; det er faktisk ganske mange mennesker man snakker om; men når vi går helt opp i 5-10% er det ganske ille.  MEN OPP TIL 30% som rapporterer kardiovaskulære symptomer som den thailandske studien viser er katastrofalt høyt. Jeg hadde absolutt ikke tatt vaksinen i 2021 om jeg hadde vist det som er kommet frem i ettertid om bivirkninger fra denne vaksinen.

Nå er det jo noe som heter å ikke skyte på budbringeren. Du kan mene hva du vil om John Cambell men han videreformidler bare studier gjort i Israel og Thailand i videoen; det er ikke noe han finner på eller trekker opp av en hatt. Så hva jeg gjerne vil se er ikke noe om at "John Campbell er ikke troverdig"; men en debunking av STUDIENE som i klartekst nevner innrapporterte bivirkninger av vaksinene. Alvorlige symptomer som er rapportert hos mellom 3 og 29%. Det siste virker merkelig høyt, det må jeg innrømme. Men jeg leser gjerne en motstridene analyse av disse tallene, men en evig repetisjon med personfokus på John Campbell blir bare kjedelig.

Kan forsåvidt si meg enig når det er snakk om 3 timer lange videoer, men når de er på under et kvarter og er godt forklart kan man ta seg litt tid til det; det er ikke så mye forlangt mener nå jeg. Og det er ingen konspirasjonsteorier som presenteres, kun to studier fra Thailand og Israel som registrerer urovekkende høye og alvorlige bivirkninger som KAN knyttes til vaksinene uten at det er konkludert. Ingen konspirasjonsteorier. Så kan man selvsagt trekke sine egne konklusjoner ut av det. Campbell er bare budbringeren her, og om noen mener at det er av interesse eller viktig hva han snakker om får være opp til egen vurdering. Jeg synes alvorlige bivirkninger hos 3-10% er ganske viktig og alvorlig, men det er nå min mening.

 

 

Denne sitat rekken sier det meste om hvor du står. Du kan ikke ta info og understreknings taktikken til Campbell seriøst, når det er bevist med linker og forskning og statistikk at det bare er tullprat......

Det er dette jeg mener, folk husker ikke om det gjelder deg, mener at Campbell er troverdig, og at de andre som kommer med fakta er kjedelige, TikTok sammenligner osv.

Det har ikke noe å si hvem som har mye sjarm, Trump har tekke feks, det er urelevant, det er fakta som teller.

 

Campbell er ingen budbringer, han presenterer papirene helt feil..

Det er misinformasjon som er Campbell sine bud...

Endret av Gouldfan
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Morromann skrev (9 timer siden):

Jeg er ikke antivaxxer og vil gjerne ha meg frabedt slike beskyldninger. Visser bare at du har veldig forutyintatte og stereotype forestillinger om vilt fremmede mennesker du ikke aner noe som helst om og som du svarer på diskusjonsfora.

Hypotetisk, av en eller annen grunn har det oppstått stor bilmangel i samfunnet. Om det så skulle by en imot å kjøpe og kjøre en bil som er hasteprodusert, vil en da være antitrafixxer?

Endret av Crooked Cracker
  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gouldfan skrev (54 minutter siden):

Det begynner å bli for dumt nå, ser ikke folk hvor på jordet Campbell er???

 

De fleste som følger og tror på Campbell, unnlater å se videoer der hans påstander blir motbevist, fordi de ikke vil at de skal bli motbevist.

Synd, for dette viser jo at han må gjøre dette med vilje. Å misforstå så mye, så ofte, skal ikke være mulig.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
frohmage skrev (10 timer siden):

Hun (og de andre som debunker han) sier ikke det tilhørerne vil høre.

Dette var en ganske bastant påstand. Hvor har du det fra? Er det basert på kjenneskaper; jeg bare spør fordi dette er slik jeg ser det en ganske drøy påstand. Jeg tror absolutt ikke det er noen som ØNSKER at det skal være alvorlige og muligens dødelige bivirkninger i en vaksine de kanskje selv har tatt og som mennesker de er glade i også har tatt. Hvis noen virkelig ØNSKER at det skal være slikt må det jo ikke stå så veldig godt til med de det, hvem det nå er er snakk om. Jeg tror nok de aller fleste som er bestemt på at vaksinen er farlig ikke skulle ønske noe annet enn at de har tatt feil. Jeg vet ikke om jeg er en av de du sikter til, men isåfall kan jeg slå fast her og nå at du tar 100% feil. Forøvrig ser jeg heller ikke mye slike videoer om dagen heller; da covid-pandemien er et avsluttet kapittel og det skjer viktigere ting rundt oss; faktisk er det bare når noen poster det her inne at jeg ser slike og jeg ser de fra begge sider av diskusjonen; dette er nemlig ikke noe jeg bruker mye tid på. Det meste jeg har lest om vaksinen uansett er pro-vaksine. Om noen faktisk ønsker at vaksinen skal ha massive skader så synes jeg synd på slike mennesker for da har de et alvorlig problem.

Nukleosid skrev (10 timer siden):

De fleste som følger og tror på Campbell, unnlater å se videoer der hans påstander blir motbevist, fordi de ikke vil at de skal bli motbevist.

Synd, for dette viser jo at han må gjøre dette med vilje. Å misforstå så mye, så ofte, skal ikke være mulig.

Jeg ser stort sett videoene her og har egentlig ikke så veldig sterke meninger om vaksinen skjønt jeg ikke kommer til å ta den igjen eller noen boostere. Jeg er mer bekymret for at det ikke har vært noen grundig debatt om systemet med lockdown som har vært utrolig skadelig for samfunnet vårt og aldri må tas i bruk i virusbekjempelse igjen med mindre det er snakk om at vi skulle få ebola inn i Norge.

Jeg er også 100% imot at noen skal tvinges og presses til å ta coronavaksiner mot sin vilje. De fleste som kan trenge slike nå; nå som covid, eller omicron er et virus som primært angriper de øvre og ikke nedre luftveier er stort sett mennesker langt oppe i årene med alvorlig svekket immunforsvar og jeg tror ikke så mye av den demokgrafien ser på YouTube uansett; mange av dem forstår ikke engelsk eller hvordan man bruket nettet en gang så det er nok ikke noe tema uansett.

Pandemien er over så det er ikke så veldig viktig i større samfunnsmessig kontekst å være for eller imot vaksinen; jeg sier at de som absolutt vil ta den kan få gjøre det og vi som ikke vil skal få slippe det uten å bli utsatt for sanskjoner av noe slag.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, Morromann said:

Jeg tror nok de aller fleste som er bestemt på at vaksinen er farlig ikke skulle ønske noe annet enn at de har tatt feil.

Ja det hadde vært vidunderlig hvis jeg tok feil om dette. Leger og sykepleiere rundt om i verden som har sett ganske mye, skulle nok gjerne ønsket seg at dosene egentlig var ufarlig også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (2 timer siden):

Jeg tror absolutt ikke det er noen som ØNSKER at det skal være alvorlige og muligens dødelige bivirkninger i en vaksine de kanskje selv har tatt og som mennesker de er glade i også har tatt. Hvis noen virkelig ØNSKER at det skal være slikt må det jo ikke stå så veldig godt til med de det, hvem det nå er er snakk om. Jeg tror nok de aller fleste som er bestemt på at vaksinen er farlig ikke skulle ønske noe annet enn at de har tatt feil.

Det er alle slags dyr i arken, for å bruke en metafor. De hardeste kritikerne av vaksinene er så tungt "investert" i dette at de ikke er interessert i å høre motargumenter. De "vet" at vaksinene er skadelige, alt de har sett og lest over flere år sier jo det. Å ta inn over seg at de har blitt løyet til, det er ikke et alternativ. 

Endret av :utakt
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (15 timer siden):

Det begynner å bli for dumt nå, ser ikke folk hvor på jordet Campbell er???

 

Siterer meg selv her, endel av forsknings papirer og statistikk er litt vanskelig å forstå, jeg kan selvfølgelig forstå at andre på diskusjon.no ikke skjønner dette, men denne her er så enkel at hvem som helst burde forstå.

Det er helt vilt hvor mye Campbell villeder med sine ironiske blikk inni kamera for å unngå ban fra YouTube.

Det jeg ikke er sikker på er om han virkelig er så dum, eller om han bevisst juger og villeder pga at han vil ha penger og berømmelse.

Den siste som hun forskeren tar for seg er så vilt at jeg ikke forstår hvordan i granskauen Campbell ikke forstod dette.......

Endret av Gouldfan
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (4 timer siden):

Dette var en ganske bastant påstand. Hvor har du det fra? Er det basert på kjenneskaper; jeg bare spør fordi dette er slik jeg ser det en ganske drøy påstand.

Det er ren spekulasjon fra min side, men forklar meg gjerne hvorfor ellers noen fortsatt tror på NOE av det Campbell sier. Selv tror jeg det er grunnet confirmation bias. Det oppleves som stort å ikke være en del av "saueflokken", men heller avsløre myndighetenes skumle planer.

Endret av frohmage
  • Liker 4
Lenke til kommentar
:utakt skrev (6 timer siden):

Det er alle slags dyr i arken, for å bruke en metafor. De hardeste kritikerne av vaksinene er så tungt "investert" i dette at de ikke er interessert i å høre motargumenter. De "vet" at vaksinene er skadelige, alt de har sett og lest over flere år sier jo det. Å ta inn over seg at de har blitt løyet til, det er ikke et alternativ. 

Vel, det er tross alt nesten 8 milliarder mennesker i verden så at det er NOEN som har slike tanker og faktisk ønsker at vaksinen skal være dødelig for å bevise et poeng selv om mennesker nært dem har tatt dem, men da snakker vi tross alt om ganske formørkede onde mennesker og slike er det ikke mange av; de er i mindretall; at flere er bekymret over covidvaksinen er en annen ting men selvfølgelig er det veldig få som faktisk ønsker at mennesker nært dem skal dø for at de skal få "bevist" et poeng.

itgrevelin skrev (4 timer siden):

Hvor mange seere/følgere har denne campbell? Er det så mange at vi alltid må ha denne gærningen som en slags referanse til bivirkninger? 
Personlig tror eg Campbell er smart/kynisk, "never let a good crisis go to waste". Viss en liten promille i vesten hører på han, så blir det nok en del viewers.

 

Har du sett noen av videoene hans? Man må jo gjerne se det for å gjøre opp en mening om noen er "gærning" eller ikke. Jeg kjenner ham ikke, jeg er ikke tankelser og kan derfor ikke si om det er smarthet og kynisme eller ikke. Men han var i utgangspunktet populær hos lockdown-tilhengere i starten av perioden fordi han forsvarte lockdown og også vaksinene og ble ikke beskyldt for å være smart og kynisk da.

Og så har du jo de da med legetitler som nå i 2023 fortsatt ønsker lockdowns og munnbindtvang tilbake og mener at vi befinner oss midt i en acopalypse; er disse mindre gærninger?

Man kan nok si en del om Campbell, men han var spot on når det gjaldt omicron da media ellers gikk helt amok med dommedagsalarm og han tok for seg de positive tallene for Afrika som slo fast at dette var en mildere variant og en game changer.

Dette med Ivermectin har jeg ingen som helst formening om; og det er uansett en død hest å sparke nå som vi skriver 2023 og de aller fleste takler omicron-varianten av covid uten noe som helst reseptbelagt legemiddel. Det ble gjort et stort nummer ut av at Joe Rogan tok Ivermectin; han var uvaksinert og hevdet at han ble fort bra igjen og ga Ivermectin æren for det. Vel, det var vel omicron Rogan fikk og for de med god helse blir man fort bra igjen av denne varianten uansett så jeg vil tippe at det ikke var mer enn Placebo-effekt det var snakk om.

 

frohmage skrev (4 timer siden):

Det er ren spekulasjon fra min side, men forklar meg gjerne hvorfor ellers noen fortsatt tror på NOE av det Campbell sier. Selv tror jeg det er grunnet confirmation bias. Det oppleves som stort å ikke være en del av "saueflokken", men heller avsløre myndighetenes skumle planer.

Nei, jeg kan ikke forklare hvordan andre mennesker jeg ikke kjenner hvordan de tenker, fordi jeg hverken er tankelser eller psykolog. Nå kjenner jeg stadig flere som er skeptiske til vaksinene, men det er jo selvsagt ingen av de som ønsker at andre mennesker inkludert dem selv skal dø av vaksinene for å "bevise at de fikk rett". Som jeg svarte over her; så benekter jeg ikke at slike finnes, men det er veldig få og jeg omgås ikke den type mennesker.

Forøvrig; de som har gravd seg veldig langt i kaninhullet har ikke John Campbell som favorittreferanse. De som er helt der ute omtaler slike som Campbell som "controlled opposition".

Det er ikke helt galt å tro på NOE av det Campbell sier da. Han fikk jo rett om omicron.

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (15 timer siden):

Vel, det er tross alt nesten 8 milliarder mennesker i verden så at det er NOEN som har slike tanker og faktisk ønsker at vaksinen skal være dødelig for å bevise et poeng selv om mennesker nært dem har tatt dem, men da snakker vi tross alt om ganske formørkede onde mennesker og slike er det ikke mange av; de er i mindretall; at flere er bekymret over covidvaksinen er en annen ting men selvfølgelig er det veldig få som faktisk ønsker at mennesker nært dem skal dø for at de skal få "bevist" et poeng.

Har du sett noen av videoene hans? Man må jo gjerne se det for å gjøre opp en mening om noen er "gærning" eller ikke. Jeg kjenner ham ikke, jeg er ikke tankelser og kan derfor ikke si om det er smarthet og kynisme eller ikke. Men han var i utgangspunktet populær hos lockdown-tilhengere i starten av perioden fordi han forsvarte lockdown og også vaksinene og ble ikke beskyldt for å være smart og kynisk da.

Og så har du jo de da med legetitler som nå i 2023 fortsatt ønsker lockdowns og munnbindtvang tilbake og mener at vi befinner oss midt i en acopalypse; er disse mindre gærninger?

Man kan nok si en del om Campbell, men han var spot on når det gjaldt omicron da media ellers gikk helt amok med dommedagsalarm og han tok for seg de positive tallene for Afrika som slo fast at dette var en mildere variant og en game changer.

Dette med Ivermectin har jeg ingen som helst formening om; og det er uansett en død hest å sparke nå som vi skriver 2023 og de aller fleste takler omicron-varianten av covid uten noe som helst reseptbelagt legemiddel. Det ble gjort et stort nummer ut av at Joe Rogan tok Ivermectin; han var uvaksinert og hevdet at han ble fort bra igjen og ga Ivermectin æren for det. Vel, det var vel omicron Rogan fikk og for de med god helse blir man fort bra igjen av denne varianten uansett så jeg vil tippe at det ikke var mer enn Placebo-effekt det var snakk om.

 

Nei, jeg kan ikke forklare hvordan andre mennesker jeg ikke kjenner hvordan de tenker, fordi jeg hverken er tankelser eller psykolog. Nå kjenner jeg stadig flere som er skeptiske til vaksinene, men det er jo selvsagt ingen av de som ønsker at andre mennesker inkludert dem selv skal dø av vaksinene for å "bevise at de fikk rett". Som jeg svarte over her; så benekter jeg ikke at slike finnes, men det er veldig få og jeg omgås ikke den type mennesker.

Forøvrig; de som har gravd seg veldig langt i kaninhullet har ikke John Campbell som favorittreferanse. De som er helt der ute omtaler slike som Campbell som "controlled opposition".

Det er ikke helt galt å tro på NOE av det Campbell sier da. Han fikk jo rett om omicron.

Det er bare til å lese papirene/statistikk.

Og det holder med å lese konklusjonen ofte, noe Campbell konsekvent ikke gjør.

Istedenfor lager han sin egen konklusjon, som ofte er "myndighetene lurer oss" med et blikk inn i kameraet.

Endret av Gouldfan
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Crooked Cracker skrev (På 24.8.2023 den 19.13):

Hypotetisk, av en eller annen grunn har det oppstått stor bilmangel i samfunnet. Om det så skulle by en imot å kjøpe og kjøre en bil som er hasteprodusert, vil en da være antitrafixxer?

Vel om du var tryggere i den bilen og at alle de andre bilene i verden hadde et virus som gjorde at de kunne kjøre ned en antitrafixxer så.

Vaksinene ble testet, men pga at det var en pandemi så ble prosessen og byråkratiet kjappere.

Om vi hadde ventet i 5 år så hadde jo X millioner mennesker dødd av trafikken fordi de ikke hadde riktig bil...

Og da hadde det ikke vært noen vits med den bilen fordi de heldige overlevende da hadde fått immunitet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (9 timer siden):

Vel om du var tryggere i den bilen og at alle de andre bilene i verden hadde et virus som gjorde at de kunne kjøre ned en antitrafixxer så.

Tryggere i den forstand at produsentene baserte tallene på antatte ulykker som ville skjedd med de uten denne bilen, samt at ulykkene som faktisk skjedde med denne bilen hadde vært styggere om de kjørte en annen bil, eller ingen bil. 

For å være ærlig funker ikke denne bilanalogien spesielt godt for hele pandemisituasjonen, det kan jeg ta på min kappe. Hensikten var kun å belyse at et valg om å avstå fra et produkt en anser som hasteprodusert ikke nødvendigvis betyr at en er imot hele produktsorten i seg selv.

Gouldfan skrev (9 timer siden):

Vaksinene ble testet, men pga at det var en pandemi så ble prosessen og byråkratiet kjappere.

Ergo, hastetestet.

Gouldfan skrev (9 timer siden):

Om vi hadde ventet i 5 år så hadde jo X millioner mennesker dødd av trafikken fordi de ikke hadde riktig bil...

Og da hadde det ikke vært noen vits med den bilen fordi de heldige overlevende da hadde fått immunitet.

Spekulasjon, det var jo ymse statistikker og data fra forskjellige land som viste forskjellige resultater både den ene og andre veien.

Lenke til kommentar
Crooked Cracker skrev (Akkurat nå):

Tryggere i den forstand at produsentene baserte tallene på antatte ulykker som ville skjedd med de uten denne bilen, samt at ulykkene som faktisk skjedde med denne bilen hadde vært styggere om de kjørte en annen bil, eller ingen bil. 

For å være ærlig funker ikke denne bilanalogien spesielt godt for hele pandemisituasjonen, det kan jeg ta på min kappe. Hensikten var kun å belyse at et valg om å avstå fra et produkt en anser som hasteprodusert ikke nødvendigvis betyr at en er imot hele produktsorten i seg selv.

Ergo, hastetestet.

Spekulasjon, det var jo ymse statistikker og data fra forskjellige land som viste forskjellige resultater både den ene og andre veien.

I de fattige landene som ikke hadde tilgang til Vaksiner så gikk det ikke så bra, men er vanskelig å sammenligne med disse, siden de ikke har engang tilgang til vanlig lege og sykehus hjelp, slik som vi tar for gitt..

Der ville dere iallefall sluppet mas om gratis vaksine. Jeg vet ikke med lockdown.

https://news.un.org/en/story/2022/03/1114762

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (1 minutt siden):

I de fattige landene som ikke hadde tilgang til Vaksiner så gikk det ikke så bra, men er vanskelig å sammenligne med disse, siden de ikke har engang tilgang til vanlig lege og sykehus hjelp, slik som vi tar for gitt..

 

Nettopp, det er mange variabler involvert så en bør være litt forsiktig med å slå noe fast. Selv valgte jeg å takke nei, selvom jeg har tatt, og sikkert vil ta ved behov, andre vaksiner. Jeg fikk forøvrig covid men det foreløp seg som en noe seig men mild influensa mens en annen jeg vet om, som hadde vaksinert, seg ble skikkelig dårlig med langtids lungeproblemer. Så det er både statisikker og anedoktiske erfaringer som peker i forskjellige retninger. Dette kan jo også ha med å gjøre hvilken utgave av vaksinen folk har fått i seg.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...