Gå til innhold

Formel 1 2021


Melding lagt til av Gavekort

For neste års sesong, bruk denne tråden:

 

Anbefalte innlegg

  • Gavekort endret tittelen til Formel 1 2021
Videoannonse
Annonse
scuderia skrev (6 timer siden):

De har jo ingen sak.. er vel heller det de har innsett.

Altså om FIA har gjort en feil så er det FIA sitt problem. Ville uansett ikke ha endret på noe som helst siden Max er helt uskyldig.. så resultatet ville uansett ha stått

Problemet er jo at de egentlig har en sak, fordi løpsledelsen var dumme nok til å innrømme at sikkerhetsbilen SKULLE kjørt en runde til.
Men de ønsket ikke at løpet skulle ende bak sikkerhetsbilen. Ja jeg kan skjønne det er litt antiklimatisk å ende et så hypet løpet bak en sikkerhetsbil, men løpet var allerede ganske antiklimatisk i måten Hamilton parkerte Verstappen på og ledet med 11-12 sekunder før sikkerthetsbilen.
Verstappen hadde selvsagt klart å spise litt mer av dette forspranget, men med 4 runder igjen, så var det i realiteten umulig å ta igjen hele.

Min mening er slik; Begge var verdige vinnere. Men når verdensmesterskapet skulle avgjøres i et siste løp og en tar utgangspunkt i hvordan det løpet gikk så syns jeg ikke det var fortjent at Verstappen vant.
Men når han først vant så var han i det minste en verdig vinner.

Det er litt trist at en fører, i dette tilfellet Hamilton, for det har sikkert skjedd flere ganger, blir "straffet" for å lede løpet.
Folk sier at Mercedes kan takke seg selv for at de ikke pitet under VSC, men det folk glemmer er at da hadde Hamilton tapt sin posisjon og Verstappen hadde ikke pitet og Hamiliton hadde mest sannsynligvis allikevel tapt løpet.

Personlig tror jeg det hadde vært bedre om de fjernet muligheten til å ta pitstop under VSC eller SC. I så måte kan du i det minste redusere påvirkningen av en tilfeldighet som VSC eller SC noe.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165
mobile999 skrev (6 minutter siden):

 Ville Masi gjort det samme for Mercedes dersom Lewis byttet dekk under siste safety car og Max fikk track posision?

Ja.

Utifra hva vi har sett så langt hele sesongen, hvor ting har gått i mot og i favør av begge førerene. 

Betyr ikke at det er jævla dårlig dømt for det om, men vi har lite indikasjoner på at det var en avgjørelse som ble tatt i forbindelse med partiskhet for Red Bull.

Lenke til kommentar

Så de lot kun de bilene mellom Hamilton og Verstappen kjøre forbi for å unlappe? Haha, for et jævla shitshow. Alt for at løpet ikke skulle ende bak SC.
Enten så unlapper de alle eller ingen. Ikke bare de bilene en føler for å unlappe. Hva med Sainz? Han ble jo fratatt en mulighet til å slåss om plassene fordi bilene mellom han og Verstappen IKKE fikk unlappe.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165
Reeve skrev (31 minutter siden):

Hvorfor får du så vondt av at vi diskuterer 2021-sesongen i 2021-tråden?

Om det som skjedde for 3 dager siden er "en gammel hest", så lurer jeg på hvordan vi skal klassifisere at det forsatt diskuteres Rosberg og Hamilton i 2016, Schumacher og Hill i 94, Prost og Senna i 89, osv osv. 

Kontroverser blir sjeldent glemt, og vil alltid være et diskusjonstema i uoverskuelig framtid.
Om Hamilton aldri ender opp med å ta det 8. mesterskapet, så vil denne sesongen og hvordan den ble avgjort spesielt være et tema.

Endret av Slettet+3165
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...