Gå til innhold

Hva faen er det med Spotify?! Drittfolk


Urealistisk

Anbefalte innlegg

Bjerknez skrev (2 timer siden):

Dette må være en et av de dummeste påstandene jeg har lest på lenge. 

Det kreves altså ikke disiplin, ansvar og kunnskap og leve av samt lage musikk som noen vil høre på? Ikke meningen å disse yrkesgrupper her, men alt man trenger for å bli bussjåfør er førerkort for buss og ja på en jobbsøknad. Jeg kan også slenge opp en mur samt mure litt. Veldig mange kan og gjør faktisk dette selv. 

Man blander mørtel og vann og murer.

Hahahaha ^^ Sånn skriver bare noen med utrolig lite livserfaring.

Du får prøve å prosjektere og mure opp et hus da vet du :) Så skjønner du hvor idiotisk det du skriver er.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Taurean skrev (2 minutter siden):

Har ikke sagt vi skal fjerne underholdning. Men det beste er gratis. Youtube er gratis og det meste som er morsomt der er det spontane som lastes opp av folk som ikke har penger som hensikt. Vi betaler for internett, ja, men mye underholdning må vi betale i tillegg.

Men ja. Folk får bare leve i uvisshet. Dere får prøve å jobbe ute i 10-20 minus hver vinter i noen år som byggarbeider eller noe annet nyttig. Da kanskje dere får opp øya litt for hvordan lønn burde være fordelt.

Alt jeg sier er at det burde ikke være mulig å tjene så mye penger på underholdning som noen gjør. Det er et hån mot ærlige arbeidsfolk.

Youtube hadde ikke eksistert hvis ikke de tjente på det. Da hadde du ikke fått sett de morsomme gratisvideoene.... Har du tenkt på det? 
Youtube har 10.000 ansatte, det er ikke slik at disse 10.000 burde jobbe gratis, siden de lager en underholdningskanal? 

Hvorfor skal det ikke være mulig? Hvis man lager noe som alle er villig til å betale for det, så er det vel ikke et hån? Det virker som du mener det eneste som betyr noe er hardt eller risikofylt arbeid, men verden består av så mye mer enn det. Hvis det var det eneste folk skulle drive med, og vi ikke skulle brukt penger på underholdning, så snakker vi vel mer om en slavetilværelse. 
 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Baranladion skrev (31 minutter siden):

Vi har da alltid måtte betale for musikk? i Dyre dommer også. En cdplate kostet nær 200 kr før, alternativene var som sagt å høre på radio, der man ikke kunne velge sanger. Man måtte ta det man fikk. 

Nå kan du betale under 200 kr i mnd, og lytte til så mye musikk du bare måtte ønske, hvilke sanger når som helst og så mye forskjellig du måtte ønske. 

Hvis du vil ha gratis musikk, sett på radioen, hva er problemet? 

Ikke før nå. Hvorfor kom de ikke på det før nå? 

Lenke til kommentar
Taurean skrev (33 minutter siden):

Hahahaha ^^ Sånn skriver bare noen med utrolig lite livserfaring.

Du får prøve å prosjektere og mure opp et hus da vet du :) Så skjønner du hvor idiotisk det du skriver er.

En murer prosjekterer ikke dette. Dette har man egne folk til og dette krever trolig høyere utdannelse. Selve murerjobben derimot er ganske enkel. Men mye fysisk jobb selvsagt. 

Jeg tror nok jeg hadde klart dette langt bedre enn å slå gjennom som artist, for å si det pent. Jeg synger i dusjen og selv det høres ikke særlig bra ut.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Urealistisk skrev (19 minutter siden):

Ja men det er ikke før nå! Det var fint til uka. Jeg er redd dette skjer alt annet og. Vi kan snart ikke gjøre noen ting. 

Det har vært sånn en stund, ihvertfall siden før sommeren hvis jeg husker riktig. Det holdt vel ikke med reklameinntekter fra snuttene da`? Hvis tjenesten skal være gratis, hvordan skal de tjene penger? Og hvis de ikke tjener penger, hvorfor skal de lage tjenesten? 

VIlle du jobbet frivllig som kokk for emg, siden jeg ønsker meg gratis mat? 

Igjen, hva er problemet? Sett på radioen, det er gratis! 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kan jo skjønne at det er irriterende hvis funksjoner i en tjeneste man benytter forsvinner, men man har jo langt mindre man skal ha sagt når det er en gratistjeneste det er snakk om. Da må man nesten bare akseptere at leverandøren står fritt til å endre produktet - det er en konsekvens av at det er gratis. Betaler man for tjenesten, kan man stille strengere krav til at produktets funksjoner forblir uendret eller hvert fall ikke reduseres.

Så kan man sikkert synes det er noe tull at folk får betalt for musikk, men det er nå sånn denne verdene er da, at så lenge folk er villige til å betale for noe, så kan man ta seg betalt for det. Verden hadde nok vært et fattigere sted hvis man kun la opp til at det som var nyttig var noe man kunne ta seg betalt for.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
:utakt skrev (9 minutter siden):

Du syter jo over at du ikke får bruke Spotify som -du- vil uten å betale for det. Ta deg sammen, menneske. 😂

Man kunne det frem til nå! Ikke helt som jeg ville men alt degraderes så jævlig! Irriterer meg når folk får slike ideer, kunne de ikke bare vært så stressa at de måtte tenke på andre ting liksom

Lenke til kommentar
Kris skrev (1 minutt siden):

Spotify på mobil har hatt disse begrensningene i årevis. Spotify hadde en feil i sommer som gjorde at du sannsynligvis har fått Premium-funksjoner du egentlig ikke skulle hatt.

 

https://www.androidauthority.com/free-spotify-premium-features-glitch-1140219/

Ok. Og så er jeg lei den jævla stemmen på hun «se på denne videoen» faen kan hun holde kjeft? Er ikke folk redd at folk skal gå dritt lei stemmen deres? 

Lenke til kommentar

Men jeg overlever med å betale Spotify. Det jeg er redd for er at absolutt alt skal koste snart. Ingenting som blir på en måte kos, fordi det blir så mye irritasjon som kommer. Selge selge. Se på alle reklamene. Jeg er så lei! Reklamer skal kastet i trynet vårt, og vi blir vel snart bøtelagt dersom vi ikke ser på de og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...