Jump to content

Urealistisk

Medlemmer
 • Content Count

  262
 • Joined

Community Reputation

85 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja hva er det for noe?? Forbanna irriterende. Mange kan sende meg melding og spør hva frskt blir. Så bruker jeg av tiden min til å sjekke det, men det virker som at de får helt halen mellom beina og stikker i det de skal betale. De gidder ikke engang avkrefte! Det står bare «sett». Fattige drittfolk. Har nylig funnet noe jeg har veldig lydt på, men nå er det selger som plutselig ikke svarer. Helt utrolig merkelig..
 2. Altså jeg vil ikke ha harde, slik som de første som kom da de ikke er så behagelige. Jeg har aldri hatt problemer med at de med silikon på er glatte da.
 3. Takk. Men jeg synes lyden på de vanlige airpods er grei. Men vil tro pro er bedre da de går inn i ørene. Men hva vet du Happy Plugs? Det er ingen vits å kjøpe apple sine om disse er like bra..
 4. Apple AirPods pro? Eller happy Plugs? Eller noen billigere, sånn 200+ som du finne på CDON. De ser helt maken ut til AirPods pro. Jeg er mest opptatt at lyden skal være god. Og at de henger fast i øret. Grunnen til kjøpet er at det er så forbanna kaldt ute og de forbanna ledning pluggene fryser bare..
 5. Gjeldsbasert ja, fordi mennesker prøver å imponere og være noen de ikke er. Jeg gidder ikke engang å låne penger til fancy bil, ny leilighet osv... for alle vet at det er gjeld, som hos alle andre..
 6. jepp, menneskefaenskap. egoistiske vesener. Hater ikke alt og alle altså, men jo flere vi blir jo mindre goder blir det på hver enkelt. Alle skal jo pokker meg bli så jævla mye bedre enn hva de er! Eller, det hadde vært greit om også flere kunne innse at de egner seg best til å gjøre noe nødvendig, og ikke prøve å bli influensere slik som så mange tror de skal. Blir helt kvalm når jeg ser uburkelige wannabees på instagram som filtrerer bildet så de ikke blir gjenkjennelige i virkeligheten også. Men dette med å heve levestandarden, hva skal vi med livet egentlig? Vi drives av motivasjon. Å gå for oppskriften jeg ga lenger opp kan være oppskriften på depresjon. Det var slik jeg gikk dit. For jeg begynte å leve etter denne "gjør minst mulig ut av deg selv for å redde miljøet" og jeg ofret meg. Nå har jeg begynt å bli gladere etter jeg begynte å unne meg litt nytt isåfall. Nå skrev jeg ikke for at dette skulle handle om meg, men jeg sier bare hva som kan skje dersom vi skal redde kloden fort. Jeg tror det er for deprimerende til at vi vi vil handle. En annen brutal sak er at det er dumt å redde de fattigste. Hvilket liv lever de når de er reddet fra sykdomen da? Jeg hater å se smerte, men realiteten er slik at det vil nok alltid være urettferdighet i verden. Uten den hadde vi kanskje heller ikke satt pris på det gode i livet. Jeg bør feire hver bidige dag jeg, for jeg har en kropp som fungerer, jeg har tak over hodet, en familie som bryr seg, men likevel streber jeg etter det jeg ikke har.... Skal jeg bare sette meg ned her og være glad? Enda en brutal greie er at vi blir eldre. Det er ikke det at vi får så mange barn som er problemet, men vi blir så veldig mye eldre. Det brutale er at som eldre er vi totalt ubrukelige. Det eneste man som eldre gjør er å skape arbeidsplasser (omsorgsarbeidere), dette er dessverre de mest sikre jobbene å satse på.
 7. Nettopp, men dette vil ingen høre. Men hva når vi blir passe antall mennesker på kloden da? Hvem det nå enn er som bestemmer det, blir livet perfekt og alt fordelt riktig da? det vil vel alltid være noen ting går seg utover. La oss si vi har de fattigste og de rikeste og alle i mellom. Hvis alle de fattigste plutselig dør, da er det jo de i mellom som blir de fattigste... Man trenger forskjellene. Vi kan nok klare å gjøre mye allerede fra nå, men det er for få som ønsker å gjøre det selv og overlater det til alle andre. Men det vil kreve å forandre livsplanene sine. - ikke få barn, men hvem er det av oss som skal påta oss det ansvaret? - Ikke bruke en halv dorull når vi er på do (ja noen driter i hvor mye sitter og drar av) - Spise kortreist mat - Bruke produkter som er kortreist, men ingrediensene må også være kortreist. - Aldri mer kjøpe klær. - Gi alle barneklær til sine egne barn eller barn i familien, eller til andre om du ikke selv har det i familien (men dette vil nok mange ikke fordi noen synes det er ekkelt å ta imot fra andre og noen føler det er nedverdigende at deres barn skal ha brukt) - Bo mer hjemme der man vokser opp om det er plass. Har man stort hus så kan man fint flytte i kjellerleiligheten eller bare bo hjemme. Unødvendig med all denne bygginga over alt. Men dette heller vil ikke folk, da det i Norge er lavstatus å bo hjemme som vosen. - Nettstuder. Så slipper vi å flytte langt unna for å studere. Så får arbeidsgivere gi jobb ettersom hvor langt unna søkeren bor. Men dette høres veldig kjedelig ut. Man blir liksom dømt til å bare være der man er født. ikke vits å ønske seg et eventyr nei. - Ikke kjøpe sminke igjen, noen gang. Da blir det slutt på produksjonen også. Men dette vil føre til at mange kvinner nok tar selvmord. - Heller ikke la andre skjønnhetsprodukter eksistere. Da parfyme, fillers, tannbleking osv. - Legge ned de fleste kjøpesentere. - Bruke mobiltelefonen mye lenger enn de fleste bruker. Bruke den til den absolut ikke duger, men da kan den repareres med deler fra samme type så har du den samme i mange år likevel. men dette er heller ikke noe folk vil, for en ny telefon er visst et stort høydepunkt i livet. - Slutte med alt av show. Det krever jo kostymer. I tillegg reiser mange for å komme til showene. - Slutte å reise. Men dette er valg som nok vil by på psykiske problemer
 8. ok. ikke om du slutter å bruke det heller? jeg brukte dette der du fyller på selv en gang i tiden, og der fikk man gebyr om man ikke brukte kortet ila et år. jeg sa opp det da, for det var så tungvindt å sette inn penger og rekne ut akkurat hvor mye man brukte hele tiden for det ble jo alltid stående 1 kr til overs eller sånn fordi det aldri helt gikk opp, og plutselig hadde du 0,75 kr for lite bare irriterende. dessuten tok det pokker meg 3 dager før pengene var på kortet.
 9. Ja, jeg skulle vært flinkere til dette. Jeg har alltid satt fornuft og logikk foran lyster og følelser, endte ikke opp hverken vellykket eller lykket av det.
 10. "Gjør hva du vil så lenge du ikke skader andre" . Kanskje kjedelig og klisje, men sant. Noen har større grunn til å leve etter den enn andre. Jeg liker selv ikke janteloven sånn egentlig, men skal ærlige innrømme at jeg noen ganger er tilhenger av den. Det er plagsomt med folk som ikke har noe spesielt å være stolt over, men som likevel kommer seg frem i livet og tror de er så mye bedre enn alle andre. Mens jeg sitter på siden og lurer på hva som er så spesielt med vedkommende. Ex on the beach deltakerne.. men nå er jo det en kjedelig type kjendis da.
 11. Drømmer kommer fra underbevisstheten. Jeg har drømt om folk jeg ikke har ofret en tanke på mange år. Jeg har drømt at en jeg gikk i klasse med på grunnskolen pkutselig døde, jeg har drømt at en som var med og mobbet meg reddet meg fra en krokodille (mens vi gikk i klasse), og jeg har blitt forelsket av drømmer. Hatt sex med kompiser gjennom 3 år i drømmene og våknet forelsket og forelskelsen varte i 3 år.. så, nei, vi skaper dem ikke. De kan være ting vi ønsker, en kombinasjon av flere ting vi tenker på. Det er også vanlig å drømme ting man er redd for skal skje. Mamma har drømt mye at hun mistet barna sine i ulykker eller kidnappinger. Jeg har drømt at crushet har fått dame. Jeg har drømt at jeg kunne fly..
 12. Som en annen bruker her inne skrev til meg, du tar kontakt egentlig bare for din egen skyld. Så nei. Jeg hadde ikke tatt kontakt var jeg deg. Kanskje du til og med overvurderer deg. Kanskje han ikke er så skadet av mobbinga di som du tror. Du avslører at du tror du har skadet en person for livet og du avslører at du fremdeles er egoistisk og setter deg selv først. Du tenker ikke på han. Du tenker på egne følelser rundt å be om unnskyldning. Det er kanskje litt ubevisst for vi tror vi bryr oss om andre mens vi egentlig bare er ego. Det er like teit som folk som sier «jeg brenner for å hjelpe andre». De tenker ikke på andre. De bare blir så tilfreds av følelsen av å hjelpe.
 13. Ok så hvorfor fortjente jeg å bli mobbet? Skal man straffes fordi man er litt stille? Og hvordan vite om man bør ta seg sammen eller bare tenke bedre som seg selv? Hvordan forklarer dere at jeg faktisk kommer meg flere trinn opp for så å måtte gå tilbake dit jeg kom fra? Det kjennes på en måte som en straff for noe. Problemet mitt er at jeg alltid har sett frem til å bli noe annet enn den jeg er. Jeg legger alt i fremtiden men så var fremtiden over på en blunk. Og jeg klarer ikke slå meg til ro med det jeg sitter igjen med. Jeg innser liksom ikke at livet er over på mange måter. Det var så deilig å føle at man ble bedre enn mobberne, men så er det liksom noe ved meg som likevel sender meg ned igjen på deres nivå..
 14. Jeg forstod ikke. Hvem er gatekeeperne? Hva er det de gjør?
 15. Denne klarer jeg ikke være enig i. Så du mener at slaver fortjener å være slaver?!
×
×
 • Create New...