Gå til innhold

NVIDIA RTX 30XX - Levering, forsinkelse, fortvilelse og forhåpninger


OddZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Emilsen skrev (23 minutter siden):

Og der fikk jeg endelig sendingsbekreftelse fra Proshop på Gigabyte RTX 3080 Aorus Master som jeg bestilte for et år siden. Var faktisk årsjubileum i dag, tilfeldig? :p 

Da er spørsmålet om man skal beholde 3070ti eller 3080.

Selg det du tjener mest på🙂(3080)

Endret av Ephrus
Lenke til kommentar
Ephrus skrev (På 4.2.2022 den 9.28):

Det er sant multicom bryter stadig regler

Hva faen har egentlig skjedd med Multicom og Dustin? En gang i tiden var de kjent for god kundeservice, og nå se(r)&hør(er) jeg ikke annet enn negative kommentarer om dem i diverse fora og blant venner og kjente 🤔

Endret av Teodor1979
Lenke til kommentar
1 hour ago, Teodor1979 said:

Hva faen har egentlig skjedd med Multicom og Dustin? En gang i tiden var de kjent for god kundeservice, og nå se(r)&hør(er) jeg ikke annet enn negative kommentarer om dem i diverse fora og blant venner og kjente 🤔

Har de to noen sinne vært kjent for GOD kundeservide? Ikke det jeg kan huske. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
54 minutes ago, Teodor1979 said:

Nå er du sikkert ikke like gammel som meg ;)  Men mange hyggelige opplevelser med begge disse butikkene både på kjøp og returer i tidligere fase :)

Hah! Nicket ditt tilsier at jeg er seks år eldre enn deg, give or take. 😉 Og at du ikke hadde problemer med dem betyr at du hadde flaks, ikke at de hadde et godt rykte generelt. Absence of evidence is not evidence of absence, vettu. 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Multicom var min foretrukne webbutikk tilbake i 2007-ish. Da hadde de såvidt jeg kunne huske et bra rykte, og en god opplevd kundeservice. Nå oppleves de som helt bak mål, og unngår dem om det ikke er noe helt spesielt. Dustin har jeg ikke brukt noe særlig, så skal ikke uttale meg.

Ser forøvrig at 3060 Ti har kommet ned i 7300,- på ProShop nå, riktignok ukjent leveringsdato, men kjøpbart. Om det er en trend den siste mnd, så er det lavere priser synes jeg.

Lenke til kommentar
4 hours ago, kremt said:

Jeg var fornøyd med Netshop når de eksisterte. God service og priser, passende utvalg. Synd det blir bare færre og færre konkurrenter. Men HW er vel generelt billig i Norge, og med gode garantier.

Akkurat den var det bra forsvant. Det var mye dramatikk i nesten 20 år.

Quote

Dette er faktisk andre gang Netshop stenger dørene. Første gang var i 2013, da eierselskapet XL Distribusjon gikk konkurs. Da ble konkursboet oppkjøpt, og butikken kom tilbake etter noen uker.

Netshop ble opprinnelig startet i 2003, og var lenge en av landets største nettbutikker for data- og telefoniprodukter. Det er Kjedehuset som eier butikken i dag.

https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/g7yjaA/netshop-ble-lagt-ned-i-natt

Dårlig research og/eller foret med løgner.


image.thumb.png.88f52fba175b754a4e9d0692def7b801.png
Her er det fra 25. februar 1997 og jeg er temmelig sikker på at de holdt på i 96 også.  Microplex og et annet selskap ble med ned i dragsuget mot slutten.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...