Jump to content

listen

Medlemmer
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan aldri tenke meg at det har noe å si. Jeg er ganske sikker på at CDON/Coolshop får jo pengene sine av Klarna (coolshop brukte ihvertfall Klarna) med en gang selv om du velger faktura som betalingsmetode. Deretter er det Klarna sitt problem om du ikke betaler. Om ikke Klarna får pengene sine, så selger de kravet videre til et inkassoselskap. Om ikke inkassoselskapet får pengene sine, så får du staten på nakken, og det ender opp med lønnstrekk. Så strengt tatt er det ditt problem til slutt 😬😂
 2. La inn en bestilling på Demon’s Souls og Ori WotW (Switch) til samlet sum 820 inkl frakt etter jeg ble varslet via Prisjakt i går kveld. Denne har faktisk blitt sendt i dag. Jeg så heldigvis ikke at hele spilldelen av Proshop var helt feilpriset før etterpå, så gikk ikke helt mental på bestillingen, som sikkert var grunnen til at den gikk igjennom.
 3. Glad to help! Hadde på varlsing for en kompis som har vært på jakt siden November, uten mulighet for å bestille i arbeidstid
 4. Coolshop https://no.coolshop.com/produkt/playstation-5-console-825gb-ssd-nordic-sony-playstation-5-dualsense-controller-white/237K65/
 5. Har hatt «vanlige» headphones i form av Beyerdynamic DT770 Pro, den første Beats by Dr.Dre og Sony MDR-1000X. DT770 er still going strong på 12.(ish) året. Beats klokkene er gått i oppløsning for lengst. Skulle jo helst ha testet de i forkant, men tok en råsjans på å bestille dem etter å ha lest endel erfaringer/tester her og der. Tror nok jeg blir fornøyd med lyden, håper bare jeg slipper dropouts som jeg ser noen er plaget med. Men har ganske fri sikt til PS5’en, så tror det ordner seg. Har litt større hodet enn snittet da, så håper de er comfy. Virker også som Audeze er på hogget og har løpende oppdatereringer av firmwaren. Så kan de faktisk brukes til jobb også. Det blir jo endel videomøter for tiden, og disse kan nok funke til både kommunikasjon og litt musikk mellom slagene. Om de leverer like bra som DT770 Pro på lyd, så skal jeg si meg fornøyde.
 6. Jeg måtte vike for presset i dag. Audeze Penrose er i bestilling. Rasjonaliseringen var at jeg bor i en lytt leilighet, og har ikke mulighet for noe stort anlegg. Pluss at jeg sparte jo ca. 3k av å ikke kjøpe PS5 fra scalpers, så sånn sett var det jo nesten gratis, men likevel forsvant det 3k fra kontoen gitt.... 😂 Har til nå brukt Beyerdynamic DT770 Pro 80ohm koblet direkte via kontrolleren. Dette har i grunnen fungert veldig bra, men hadde vært digg med trådløse hodetelefoner med innbygged mic (DT770 har i tillegg 3m kabel...). At jeg kan merge inn musikk/podcast/samtale fra mobilen er jo også et pluss.
 7. Om de gjør en god jobb med Remastered versjonen, og det er en god grunn til å lage den - så for all del, ta betalt (innenfor rimelighetens grenser). Men for spill fra forrige generasjon så holder det med en 60fps patch for min del, slik som God of War, Days Gone og Ghost of Tsushima fikk.
 8. Håper det, men er redd for Sony tar en ny «Spiderman Remastered variant» og bundler en remastered versjon av HzD med Forbidden West Ultimate Super Awesome Edition.
 9. Finn.no er nok (dessverre) det sikreste valget du har om du må ha konsollen kjapt. Du kan jo sjekke tråden om Distill her på forumet, det kan gi den en liten fordel i kampen. Kort forfalt så er det er en chrome-extension som sjekker endringer på websider ved gitte tidsintervaller, og sender deg varsel ved endring, slik du vet når det dukker opp nye PS5 for salg. Lykke til og god bedring.
 10. Det er bra med fokus på det ja. Kudos til de nettbutikkene som prøver å komme med løsninger som gagner kundene. Slike produkter får de jo solgt uansett. Men for å få virkelig sving på det, så burde jo skatteetaten tatt en titt på disse LH-folka. Ref screenshots fra PS5 og joggesko som de kjøper, så bør de jo tjene ganske greit på dette. Lurer på om de faktisk betaler skatt og har dette som en business? Jeg liker det jo ikke, men de kan i det minste betale inn til fellesskapet på lik linje med andre. Et skattevesen som ikke får inn det de har krav på har nok mer å slå i bordet med enn en nettbutikk. On topic: Basert på svaret som kom fra nettbutikkene så bør det vel dryppe litt PS5'er fremover også da, om ikke alle salgene blir sendt ut.
 11. Jeg var i samme situasjon som deg. Om du kjøper Ultimate Edition så følger det med download code på Spider-Man Remastered, dette gjorde jeg og det funket veldig bra. Om du kjøper den vanlige utgaven, så får du visstnok muligheten til å kjøpe Spider-Man Remastered via PS store for noen hundrelapper. Er visst ikke mulig å kun kjøpe Spider-Man Remastered for seg selv uten at man eier Miles Morales. Det var slik jeg forstod det i hvert fall. Merkelig opplegg i grunnen...
 12. Synes jeg gjorde et scoop i går. Fant en PSVITA, inkludert 6 spill og 2 minnekort, med OLED skjerm til 600,- på finn.no Så plukket med meg den, og har bestilt en SD2VITA konverter. Tenker å prøve å jailbreake denne og legge inn CFW, noen som har erfaringer med emulering på PSVITA?
 13. Du har tilgang til spillene så lenge du er PS+ medlem, som det ble nevnt her. I tillegg får du som PS5 eier tilgang til PS+ collection, som er mye av det beste som var til PS4. Som jo bør være ganske perfekt for deg som har skippet en generasjon.
 14. Prøvde å svinge meg rundt NYC i Spider-Man remastered i 30fps, etter jeg hadde hatt endel timer i PerformanceRT mode med 60fps. Det varte ikke lenge for å si det sånn. Marginalt bedre fidelity på grafikken, men totalopplevelsen senkes pga generell flyt i bildet. Har egentlig ikke vært så opptatt av 30/60 FPS før, visste nok ikke bedre.
×
×
 • Create New...