Gå til innhold

Naturen har allerede fiks ferdig implementert CO2-fangst, vannrensing og interkontinental navigasjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I ursuppen begynte det å rotere og da ble det sløyfe lik som i et dataprogram og inne på cellemembranveggen begynte det å programmere seg selv tilfeldigvis. Og det begynner å gi visse mønstre som lærer å igjenkjenne seg og forholder seg og da blir det mer riktig begynnende selvlærende. Og etterhvert begynte det å flytte til egne baser. Og mer avanserte maskiner da begynte å å bygges. Biologien har gått på den måten. Du finner liknende som Artificial Intelligence Markup Language. Du finner det innen dataprogrammering. Cellen lærer faktisk utfra miljøpåvirkning altså.

Lenke til kommentar

Vi står foran en teknisk/teknologisk og biologisk utvikling som  vil sette  århundres utvikling i skyggen.

Det eneste hindret er den partipolitiske/parlamenteristiske fordyrende galskapen, som er dinosaurisk.

 

Ellers :

Sjekk Pcib og deres revolusjon innen medisin:

https://tekinvestor.no/t/pci-og-fimaporfin-for-lekfolk-oppdatert-med-fimavacc/14702

 

 

Lenke til kommentar

Fotosyntese som flercellet, karbonbasert liv hviler på, og er en av de viktigste kjemiske prosesser i livet, består av minst 24 ulike og samvirkende systemer som fremgår langt mer kompliserte enn f.eks. ved høsting av energi fra sollys. Den involverer en serie av enormt store protein-komplekser, som alle jobber sammen på interavhengig vis. .......................................En stor del av disse kompleksene benyttes kun i fotosyntesen, og hvert kompleks i hele systemet er nødvendig, ellers blir ikke glukose produsert. Siden alle delene må ha vært på rett sted fra begynnelsen av, kan de ikke gradvis ha utviklet seg, siden ingen av systemene hver for seg utfører noe nyttig, men snarere heller fungerer skadelig. Hypotesen om ikke-reduserbart komplekse systemer, er altså ikke tilbakevist.

Lenke til kommentar

Hele grunnlaget for det som vi ser innenfor biologien ligger i de atomfysiske egenskapene ved grunnstoffene, og grunnstoffene består jo igjen av et visst antall elementære grunnstoffer som er satt i system. Og det er jo vanskelig å skjønne at det stopper der. Alt dette elementære og på samme tid så ufattelig komplekse har engang hatt sitt utspring i noe. Hva som ligger til grunn for at vårt kjente univers i hovedsak består av noen få kjente byggeklosser er utenfor vår, eller ihvertfall de fleste av oss sin, fatteevne, og jeg har ihvertfall ikke funnet noen nedskrevet om hvordan det kan ha skjedd. Den nærmeste forklaringen vi kommer, er en guddommelig skapelsesprosess, og det har vært gjengs oppfatning for å forklare det uforklarlige i vår eksistens. Menneskeheten "investerer" enorme ressurser i å finne teknologiske metoder for å utrydde oss selv og alt annet, som er et paradoks når vårt egentlige biologisk, levelige, univers er begrenset til en liten brøkdel av kloden vår, og som har en meget begrenset tykkelse. De biologiske cellene er et jordisk fenomen ulikt alt annet vi kjenner til ellers i universet, og forklaring på cellenes eksistens er noe som bør fenge interesse hos veldig mange, i likhet med mye av det andre som skjer og er gjort mulig i vårt biologiske univers.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...