Gå til innhold

Torleif Strand

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 220 profilvisninger

Torleif Strand sine prestasjoner

30

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mange har mistet evner selv til å analysere bra nok hva som helst. Og veldig få kan oppsummere noe. Men jeg er faktisk konkret på noe. Når gravitasjonsfeltet utnyttes over flere dimensjoner og da blir det andre verdier og lover, så da kan det utnyttes som energi-kilde. Det finnes jo begreper som treghetsmasse, akselerasjon, energi-mengde, avstanden til sentrum og fall-kraft. Det kreves nøyaktighet. Enten jeg ser i mørket eller noen andre ser i mørket etter noe.
  2. Her er det lett å bygge på steder hvor det ikke er synlige og ikke på matjord eller skog. Jeg antar det er lett å investere i 200-300 milliarder kroner i solceller og da er kraftproduksjonen i Norge fordoblet! Det er jo bare småpenger i forhold til inntekten i oljepenger!!!
  3. Jeg syntes det er for mye våpen i verden. Jeg lurer på om det er en fordel med panteautomat for innsamling av våpen slik for å få bort ondskapen? Jeg forestiller meg en panteautomat med "FN"-logo på. Det er en mulighet? Det er viktig å være kreativ og finne løsninger på "problemet". Vet ikke om det allerede finnes en slik løsning.
  4. Papirbyer er likesom noe som blir virkelig i lenger frem i tid. De som lager kart blir liksom synske. 😵
  5. Hvorfor ikke bruke krystaller for å opprette en sikker kommunikasjon?
×
×
  • Opprett ny...