Jump to content

Torleif Strand

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

Recent Profile Visitors

897 profile views
 1. Reglene er svært håpløse siden det stadig kommer nye tekniske løsninger. Reglene er som sirup og barnslige.
 2. Det er ikke noe nytt, men jeg har sett det for flere år siden. Det var en spesielt hjelm som leser tanker og oversetter til kommandoer. Det var også til salg på komplett.no et pannebånd-utstyr som kan lese enkle kommandoer.
 3. Ganske fin fly å se på. Spennende å se i innsiden. Tenk om i 50 år i fremtiden kunne eldre og barn som ikke er født se hvordan den ser ut og da kunne den være en perfekt å se den hel. Ganske verdifullt.
 4. Jeg mistenker at lysstoff-rør dreper virus lettere enn led og glødepærer, det fordi det er ultrafiolett i lysstoffrørene. Siden det er en glemt egenskap som går bort, og bør erstattes med ultrafiolett-led som dreper virus. Saft med sukker og kullsyrevann hjelper veldig. Og det kjennes veldig lett på kroppen. Og det er godt å lukte på antibac når er rene etter antibac. Bra for lungene.
 5. Sukk. Det med ordet Kristus kan også leses som ordet funksjon. Også det med ordet kropp kan også leses som ordet orgasme. 1 Kor 12,27 "Dere er Kristi kropp" En bedre oversettelse blir det da "Dere er funksjonelle organisme." Bingo.
 6. Alt som bruker arealer i Norge bør skattes av. Det gjelder særlig næringer som bruker arealer. Det er bedre å begynne med lav skatt og øke etterhvert. Bedre med skatteplaner for flere år fremover.
 7. Ja. Det er mulig å få bort arvelige sykdommer hvis det er slik jeg tenker.
 8. Det har jeg ikke. Får meldinger i direkte i Instagram idag også.
 9. Overskriften er litt merkelig. Det blir rart når det er nitrogen i luften fra før. Men det egentlige poenget kommer tydelig i artikkelen, noe som overskriften ikke viser. Overskriftene må alltid korrekturleses.
 10. Ikke jeg. Jeg har en datamaskin fra 1984 et sted i stua.
 11. Jeg også. Jeg må vel kjøre for å treffe noen på nyttårsaften.
×
×
 • Create New...