Gå til innhold

PL - Manchester United vs Arsenal


Snikpellik

Anbefalte innlegg

lYH3D4X.png

 

Premier League, runde 7

30. september kl. 21:00

Dommer: Kevin Friend

 

HXMmMps.png?1

 

Uniteds sannsynlige ellever ut fra spilletid i det siste og det faktum at det ikke er så mange valgmulighter:

 

De Gea 

Wan-Bissaka - Lindelöf - Maguire - Young

McTominay - Matic

Lingard - Mata - James

Greenwood

 

Skadet: Pogba, Martial, Rashford, Shaw, Dalot, Jones, Fosu-Mensah, Bailly, Gomes. Pogba regnes som veldig usikker mens Shaw muligens kan være tilbake. I verste fall er hele ni mann ute, og da nesten alle de offensive spillerne. Pereira og Fred er alternativer på midtbanen. 

 

Arsenals sannsynlige ellever ut fra Gunners.no sin redaktør Ruud Irgens, men som alltid vanskelig å si med Emery som endrer formasjoner og ellevere ofte:

 

Leno

Maitland-Niles - Sokratis - Luiz - Kolasinac

Guendouzi - Torreira - Xhaka

Pepe - Aubameyang - Ceballos

 

Skadet: Lacazette, Smith-Rowe. Bellerin er såvidt tilbake, men spiller neppe fra start. Flere spillere er på vei tilbake fra skadeopphold, og noen unge spillere banker på døra samt at muligens Holding og Özil kan spille.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siste nå: Hverken Wan-Bissaka eller Shaw er observert i kamptroppen til United. Dalot er skadet. Hvis Wan-Bissaka er skadet gir det derfor mening at unggutten Brandon Williams er med som backup, sånn at Rojo tar venstrebacken og Young kan ta høyrebacken. Tuanzebe er også et alternativ der.

 

Fy faen...

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Siste nå: Hverken Wan-Bissaka eller Shaw er observert i kamptroppen til United. Dalot er skadet. Hvis Wan-Bissaka er skadet gir det derfor mening at unggutten Brandon Williams er med som backup, sånn at Rojo tar venstrebacken og Young kan ta høyrebacken. Tuanzebe er også et alternativ der.

 

Fy faen...

Spiller ingen rolle hva United stiller. Har dere helt glemt kampen der United stile med 5 midtstoppere og Park som eneste offensive alibi? Pisset på et vettskremt Arsenal

Lenke til kommentar

Det spiller så klart en veldig stor rolle når et lag i verste fall har fem klokkeklare førstevalg ute med skade, og erstatterne enten mangler spilletid eller erfaring på Premier League-nivå. Et lag som sliter med å score mål og kanskje den eneste spissen tilgjengelig er 17 år gammel som ikke har spilt en ligakamp fra start noensinne. 

 

At det har skjedd undere før trenger ikke bety at det skjer igjen i kveld.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Har lyst til å være positiv foran denne, men United på Old Trafford har vært sikkert tap på tross av alle piler som har pekt i motsatt retning. Det ser ikke ut til at normale omstendigheter spiller noen rolle når Arsenal spiller der. Vi må tilbake 13 år før vi finner en 3-poenger til Arsenal i PL på Old Trafford. United vinner denne, og et lite håp tennes om endring, før de driter seg ut igjen noen kamper etter.

 

Siste nå: Veldig overraskende nyhet i forhold til hva som ble sagt i går, men Rashford og Pogba er visst med i Uniteds tropp som sjekket inn på hotellet. 

 

https://www.united.no/nyhetsarkiv/pogba-og-rashford-er-i-troppen/

 

Selvsagt er de det. Matchvinnerne må med. 

Lenke til kommentar

Er jo vanlig at vi ikke vinner her selv om vi dominerer totalt. Men i dag er seier eneste godkjente. Ja vi vakler i forsvar, forhåpentligvis endrer det seg nå med tierney,chambers, bellerin og holding.

 

Men offensivt er vi jo flere galakser foran United om dagen, selv om dem hadde hatt skadefri tropp. Pogba er den eneste fra midtbanen og opp som hadde spilt fast hos oss.

Så forhåpentligvis utgjør det forskjellen. Vi slipper selvfølgelig inn ett mål på komisk vis mest sannsynlig, men vi burde ta dette.

Lenke til kommentar

Med alle spillerne friske ville jeg faktisk holdt en knapp på United i kveld. Før skadene så Martial og Rashford endelig ut til å ha en veldig fin link, og de scoret og assisterte hverandre i de første kampene. Vi har også vært solide defensivt, slipper faktisk til færrest sjanser i ligaen (målene mot har kommet etter personlige feil eller på frispark etc). Dessverre, med alle skadene offensivt, er det nå ingen samspill der fremme og enorme sjanser blir kastet bort selv om laget har skapt relativt mange sjanser.

 

Det er også ekstremt bekymringsfullt hvis Wan-Bissaka er skadet, som man kan argumentere for at har vært vår beste spiller hittil i sesongen. 

 

Vanskelig å se for seg hvordan kampen blir, eller i det hele tatt hvem som skal spille. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...