Gå til innhold

Hvordan har du driti deg ut med Kong Alkohol?


DrDoogie

Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke om dette var min feil, eller andres.

 

Jeg var i hvertfall på en fest (ikke så stor fest, 10-15 stk). Jeg hadde ikke drukket så alt for mye, men jeg hadde ikke spist særlig mye, og var litt trøtt, så jeg sovnet.

 

Når jeg våknet opp ca. 4 timer senere hadde jeg blitt sugd av to jenter mens en kompis så på. De skulle visst prøve å vekke meg, men jeg er kjent for å sove ganske tungt...

 

Uansett, jentene var ikke stygge, så syntes ikke det var så dumt å bli sugd, men jeg kunne tenke meg å få valget til å si nei ;)

 

Det som er litt rart er at hvis dette hadde vært omvendt, at to gutter hadde slikket eller gjort andre ting med en sovende jente, så kunne det blitt hysterier rundt det, og voldtektsanklager etc. :p  Og jenter vil ha likestilling? Det innebærer likestilling i sengen også...

9223025[/snapback]

 

Congratulations! You have officially been raped

 

De verste tabbene med Kong Alkohol er sikkert gjort under blackout perioder. Når venner er litt vage om hva som egentlig skjedde dagen før :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var forresten en annen gang også.

Deler opp historien i deler, det jeg husker selv og det jeg har blitt fortalt som skjedde.

Long story i know, men en liten historie er bare fint :love:

 

Del 1: Det jeg husker

Jeg hadde akkurat kommet hjem fra en 2-ukers tur i Spania, og fetteren min som var ett år yngre skulle være med oss ut å drikke for første gang.

 

Jeg var jo helt frelst på Sprit + Cola/RedBull etetr å ha vært i Spania, så når det var klart at alle skulle drikke sammen en dag kort etter jeg kom hjem, spleisa jeg og en kamerat på en 75cl Bacardi Superior som vi skulle dele utover kvelden.

 

Vi satt å hørte på musikk og snakka sammen alle mann, og jeg tok den ene 4/1 drinken etter den andre (4 deler sprit, 1 del Cola).

Kompisen min derimot likte ikke Bacrdien og sa at jeg kunne få hele, det var etter han bare hadde tatt 2-3 slurker.

 

Så etter ca 20-30 minutter er halve flaska borte og det er ikke mer Cola igjen, synet er som en kikkert feil vei og båten vugger.

Da sier jeg at nå får jeg se å spare resten.

Men kameraten min som var med meg til Spania utbrøt da noe vi hadde lært der nede, om at man ikke kan sette fra seg en flaske på en nydelig kveld som denne.

 

...jeg var jo helt enig selvfølglelig og reise meg opp, strakk flaska opp til taket og sa høyt det samme han sa til meg (på Spansk, så jeg husker ikke lengre)

Og dermed var resten av den 75cl flaska med god Bacardi Superior borte på ca 45 minutter tilsammen, fra begynnelse til slutt...

 

Jeg var så stolt over meg selv idet jeg holdt tilbake alle ansiktsutrykkene som kommer etter mye sprit som går nedover i systemet, og prøver å virke så barsk jeg bare klarer.

... det er så mye som jeg kan huske.

 

 

Del 2: -Det jeg ble fortalt

Mens jeg sto der og holdt tilbake ansiktsutrykkene, satt alle å så på hvordan beina mine begynte å gi etter, og jeg deisa ned i bakken sommen annen idiot.

 

Etter 15 min bestemmer 2 stk seg for å få liv i meg igjen, så de begynner å slappe meg og holder meg nede. (jeg hadde en tendens til å slå -hardt, hvis det var noe jeg ikke likte før i tiden)

De får ikke liv i meg og broren til han kameraten som har festen kommer opp (han er 28) og han tror ikke på at jeg drakk hele flaska, han sa bare at han trodde jeg faket.

 

Kjæresten hans trodde på kompisene mine, og satt seg over meg som om hun skulle ri meg, og begynte og humpe opp og ned. Jeg reagerer ikke i det hele tatt.

 

De bestemmer seg for å ta meg med ut i hagen for å gi meg litt frisk luft. Dessverre, for meg, så betydde det en ganske lang trapp med en 90graders sving i midten før vi kom ned i første etasje.

 

En kamerat av meg tar meg på skulderen, og begynner å bære meg nedover... men ikke lenge.

*dunk dunk dunk dunk dunk* sier det mens jeg detter bevisstløs nedover alle trappetrinnene, inn i veggen og videre ned ned 90ghraders svingen... fremdeles reagerte jeg ikke, men lå bare i bånn av trappa som en søppelsekk.

 

De drar meg etter 5 minutter ut i hagen, og lar meg ligge, men da de ser at naboene hadde stått og sett på meg en stund så drar de meg bak huset, hvor de drar ned buksa mi, stapper inn hageslangen og spyler ned hele meg med iskaldt vann.

Ingen reaksjon.

 

De lar meg ligge ute i en time før de henter meg igjen.

Kompisen min skulle bære meg opp trappa igjen... han kom til siste trappetrinn.

 

*dunk dunk dunk dunk dunk* sier det mens jeg detter bevisstløs nedover alle trappetrinnene, inn i veggen og videre ned ned 90ghraders svingen...

Og der ble jeg liggende en stund. til før han endelig bærte meg opp til lillebroren sitt rom og slengte meg ned i senga.

 

 

Del 3: Det jeg husker, dagen derpå

Jeg våkner, ser rett opp i taket, kjenner at jeg er gjennomvåt og tror dermed at jeg hadde pissa på meg. Hodet mitt snurrer fremdeles som en jævla snurrebass.

 

Jeg skulle reise meg opp, men kommer bare halvveis når jeg kjenner at det gjør noe helt forjævelig vondt i høyre skulder idet jeg skulle lene meg opp fra senga, og kollapser ned igjen i smerte.

 

Etter 5 minutter manner jeg meg opp, putter ett sammenrullet Donaldblad i munnen og biter for harde livet mens jeg drar høyrearmen min opp og inn i lomma på genseren min. Der lå den godt, uten å gjøre vondt.

 

Når jeg omsider klarer å reise meg opp, ser jeg meg rolig rundt og tenker: Hvor i faens lille nisseland er jeg nå?

Jeg bruker ca 4 minutter på å finne fram til en dør som egentlig hadde vært rett foran meg hele tiden, åpner den rolig og forsiktig. Og ser at jeg fremdeles er hos kompisen min.

 

Jeg finner fram til rommet hans, hvor jeg også finner 4-5 av de andre vennene mine som hadde blitt igjen for å sjekke åssen det gikk med meg.

Han ene ga meg brillene mine, som jeg ikke hadde merket var borte engang, og begynner å le som bare faen, det samme gjør resten.

 

Etter ca en time sier jeg til fetteren min at det er på tide å komme oss hjem, klokka var da 2-3 dagen derpå og jeg var fremdeles rimelig roar.

 

Etter en times gåing sammen med fetteren min på en tur som egentlig burde ta maks 15 minutter er jeg hjemme, og møter mora mi i døra.

Hun lurer jo selvfølgelig på hva som har skjedd med armen min, jeg sier jeg falt ned en trapp, noe som egentlig er sant nok, men alikevel en løgn.

 

Hun sier at hun er glad jeg ikke drakk i tilleg ihvertfall da, selv om jeg kan se bakoversveisen etter Spritånden og bremsesporene til sigarettlukten min i panna hennes.

 

 

Vel oppe på rommet mitt sammen med fetteren min tenker jeg bare "faen heller, jeg tar en røyk her inne, jeg kan ikke få det jævligere nå uansett".

Jeg tenner opp røyken, lener meg laaaangt tilbake i sofaen, tar ett laaangt trekk av røyken, blåser langsomt ut igjen, skrur på Tv'en og sukker langsomt idet fetteren min spør meg: "Såå.. er det sånn det er her hver helg?"

 

Jeg svarte "Jepp, men vi har trappet ned litt i de siste månedene da" (noe som var en løgn, men utrykket i ansiktet hans etter det svaret var verdt det)

 

 

------

 

Den dag i dag vet jeg fremdeles ikke helt hva som skjedde, ettersom alle sier forskjellige ting, og denne historien er uten 70% av detaljene, ettersom jeg kunne ha skrevet en hel roman om alt som skjedde. Men det gidder jeg faen ikke.

 

Men en ting er jeg takknemmelig for, og det er at broren til kameraten min ringte til moren min å sa at jeg hadde sovnet mens jeg så på film, så jeg sov over der.

Ellres hadde hun kommet dit for å hente meg (Nazi mor). Og da hadde jeg nok fremdeles ikke sett sola den dag i dag.

Takk Olav!

 

Alt dette skjedde en varm sommerdag når jeg var 16 (tror jeg, jeg husker ikke helt), en dag hvor fetteren min var med ut for første gang.

 

Long story i know, men en liten historie er bare fint :love:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har egentlig holdt kontrollen rimelig greit med Kong Alkohol stort sett, men skal nevnes at jeg ikke har holdt på så lenge heller. Er fortsatt bare 16 år, så har vel mye fyll foran meg. :p

 

Uansett. Var på fest hos en kamerat, ikke så mange - bare rundt 7-8 stykker. To av dem hadde jeg aldri sett før, mens resten er gode venner. Jeg og en annen kompis drakk oss helt filibombombom, men forskjellen var at jeg klarte å spy ned hele huset til stakkaren. Jeg pleier ikke å spy, men kan si så mye som at både frokost, middag og det som var av blankt kom opp både i senga hans, senga til søstra hans, den ene veggen på badet og stuegulvet. Rimelig flaut, spesielt siden de to jeg ikke kjente så godt da hjalp meg. Husker dog ikke så mye av det selv. :blush:

 

Holdt også på å drite meg ut for litt siden, på Hovefestivalen. Jeg jobba der, og teltvenninna mi og jeg hadde rukket å bli i rimelig godt humør. På vei ned fra konsert og til campen fikk hun for seg å velte en dass. Heldigvis var det ingen inni, men vi stod der og sjanglet og klarte av en eller annen merkelig grunn ikke å gå derfra. Så kom en vakt, men vi slapp unna. Heldigvis. Hadde vært ganske driti ut om vi ble taua inn og fått bråk, spesielt på grunn av at jeg var vakt der selv (dog ikke den natta). :)

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Da har jeg endlig noe å dele med resten her;)

 

Det skulle egentlig være en stille kveld på stranda, men etter nesten en helflaske med wiskey pluss at jeg hadde vært tørrlagt i 2mnd før det ble det litt for morsomt.

Det første som slo meg var de lave greinene på treet. Og da måtte jeg selvfølgelig klatre til topps. Gøy var det, iallefall siden jeg ikke datt ned.

Og siden jeg hadde badetøy med fant jeg det for godt å hoppe i vannet. Tok vel en svømmetur på 50-100m kanonfull. heller ikke smart. Men jeg druknet ikke.

Ikke før jeg skulle hjem gikk det galt, da klarte jeg å tråkke over på flatmark. Men pga alkoholen gjorde det ikke vondt;) Men siden jeg ikke klarte å gå ble jeg kjørt hjem av en kompis. På veien i bilen mumlet jeg noe om at vi måtte stoppe, uten selv å vite hvorfor. Men da døren åpnet seg tømte jeg meg utover gata. Tror kompisen min priset seg lykkelig der.

 

Da jeg våknet neste dag, måtte jeg til legevakta med foten. Bedøvelsen var jo gått bort:) Jeg hadde masse skrapemerker fra treklatringa oppover armene. samt at det var parasitter i vannet så jeg hadde myggestikklignende prikker over hele kroppen som klødde noe for jævelig.

 

Håper virkelig at slikt bare skjer en gang.

Lenke til kommentar
Hørte også at det var noen russ som hadde gått opp på taket av bussen deres. De sovnet der og ble glemt. De våknet opp når bussen kjørte på E18

9026286[/snapback]

 

Stemmer det, skjedde med bussen Avalanche. Såvidt jeg skjønte det så fikk de ikke rulla natt til 17 på grunn av det :no:

 

 

 

Men mens vi er inne på russefyll så kan jeg jo nevne noe av det som jeg opplevde, når jeg og tre andre skulle drikke en kasse øl i en telefonkiosk uten og pisse så kasta han ene opp på all ølen min, men jeg fullførte likevel og drakk opp den nedspydde ølen :w00t:

 

 

Jeg bada også naken foran tre-fire russebusser, men det synes jeg mest var gøy, selv dagen derpå :D

 

 

En gang i vinter så hadde jeg ikke råd til taxi hjem, ikke gikk det ann og fatt i det uansett, så jeg endte med og gå i 3-4 timer for og komme hjem, mens jeg veksle på og synge Jokke-låter og løpe for det gikk så treigt gå :D

 

En annen gang i vinter drev jeg og krøp under en benk på Sandvika stasjon for jeg hadde mistet alle myntene mine under, og jeg prøvde og finne dem, akkurat det var ikke så ille, men det at det kom cirka 20 stykker fra et julebord eller noe som sto og stirra på meg :blush:

 

Har sikkert gjort mye annet dumt også, men det man ikke husker, bryr man seg ikke om :whistle:

Lenke til kommentar

Jaja, nå har jeg ledd av alle andre i flære timer, så da er det vel min tur, ikke så mye spesielt da, men er nå noe.

 

For 1 år siden ca. Skulle jeg og en kompiss på en festival (skudenes-festivalen for de som lurer) Jeg og han begynner og drikker i 6 tiden om kvelden, og drakk en halvliter hver med hjemmebrent, gikk til ett forspill og drakk fort og en go del mær. Jeg ble siiinsykt dritas der... Jeg kom meg ikke lengre enn til bussholdeplassen, der jeg lå å spydde i en halltime, mens jeg sa til de andre at jeg tar neste buss, så da gikk de og jeg lå der å spydde og sov til en bil kom og ringte til taxi for meg, da sa jeg at jeg ville hjem. 500kr gikk der. Når jeg kom hjemm skulle jeg ta meg ett bad av alle ting, så fikk jeg ikke varmtvannet på så det var iskaldt (aner ikke den dag i dag hvorfor jeg ikke fikk varmt vann på) men plosj oppi med meg, lå der i 5 min, til jeg spydde oppi badekaret med meg oppi, så tok jeg den ene foten først ut, og så den andre og bang! Voknet opp naken på baderomsgolvet med kul i bak hodet. Heldigvis var det ingen hjemme da.

 

En annen gang var jeg på fest og hadde med meg en flaske riesling hvitvin og en halliter med hjemmebrendt. Det var vel ca, 7stk på den festen. Jeg ble temmelig fort full pga. lite mat, så spør jeg kompiss og vert om en pose, han løper og finner en pose, fattet sikkert hintet, og jeg stapper hodet oppi der, å begynner å spy som juling. Etter første salve begynte jeg på å si "Erik, jeg spyr vel ikke pÅ GLOLWLVEEE!?!" mens jeg spøy. Det satt 4 andre jenter der som så vidt hadde begynt med store og forskrekket øyne.

 

En annen gang var jeg nokså full, og flagret over stoler og benker, to måtte slepe meg ut for at jeg skulle få litt frisk luft, så sa jeg "jeg klarer fint å gå selv!" okei sa de og slapp meg, bang i bakken og spydde liggende med tryne knødd ned i asfalten. Etterpå var jeg bedre og festet videre, og etter en liten stund endte jeg opp med å kline med ei jente som jeg likte godt på den tiden, så etter litt kyssing osv. sa jeg "Smakte spy du.." hun ble veeeeldigt fornermet.

 

Skjedd ikke så alt for mye, men kommer nok sikkert mer. Untatt litt slossing osv. men er ikke så mye å skrive om.

Endret av Hjernen
Lenke til kommentar

Har stått og skytt opp alle rakettene våre (vi var 3) fra under taket på en Statoil stasjon. Da politiet kom så sa vi at det var 3 unge menn av asiatisk opprinnelse som gjorde det, og at de løp ---> den veien. (vi pekte motsatt av der vi skulle)

Politiet forsvant nedover i bilen sin og vi kom oss til nachspeil fort som faen.

Lenke til kommentar
Det kjipeste er når man messer til ting når du har dame på kroken!  Tilgir meg selv aldri  :wallbash:  :wallbash:

9239078[/snapback]

hva skjer om man ikke messer til ting når man har en dame på kroken? att man sovner oppå henne?

9239101[/snapback]

 

Haha, ja enten det eller begynner å spy og ødelegger det som kunne ha blitt noe... Faen jeg hater det...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...