Jump to content

Killer_DT

Medlemmer
 • Content Count

  2762
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Killer_DT

 1. hehe - da jeg var ungdom var det primært Laila Dåvøy som stod på barikadene mot video-vold. Jeg er 36. Hvem var det på dere andres alder?
 2. Takk for tipset, eg kjøper meg en slik. Grunnen til at jeg velger å legge 230V i stedet for å bruke PoE er at jeg ikke har troen på at kommunikasjonen klarer å holde seg stabil over de ca 110m som jeg trenger :-)
 3. Jo, har vurdert en slik. Men nå har eg forandret såpass mye på det eg bruker pi til at eg heller legger vanlig 230v i rør gjennom de ca 100m jeg trenger å strekke.
 4. Kjøp en poe hat Med PoE hatten så mister man tilgangen til masse pinner :-( Eg måtte inn og hobbylodde for å komme innunder HAT.
 5. Macrium er et godt forslag, som jeg selv nylig har brukt også. On topic: Nå som folk får feriepenger så er jeg som vanlig i gang med å bygge en maskin eller to til familie eller venner. Den jeg bygger nå er en gaming pc til ca 15000-20000kr. Skal ha en M.2 på 1TB og en 2TB SATA. For M.2 Har jeg sett på 970 EVO Plus 1TB, og Samsung 970 EVO 1TB. Det er 500kr forskjell i disse, men hva er forskjellen i praksis? Ser at SSD 660p 1TB ligger på 1100kr. Seff har denne en del lavere ytelse enn de to andre som er nevnt, Men for under halv pris, for en gamer, er denne intel-saken egentlig et godt kjøp?
 6. Hva du jobber som: Controls & Automation, Lead Project Engineer, oljeleveradørbransjen. 10 år i denne jobben. 15 års arbeidserfaring fulltid. Mer erfaring av relevant karakter på deltid. Hvor gammel du er: 37 Hva du tjener du: 680k grunnlønn, er ikke veldig mye overtid så slutt resultatet pleier å bli +30k. Utdanning: fagbrev elektronikk, bachelor ingeniør Data, Annet: +telefon og internett, Spesielt gode arbeidsforhold. Nylig fremmet til lead ingeniør, så merker at tidene snur seg. Trikset litt for å få det til, men måtte ikke presse usmakelig hardt for å få en bump.
 7. Bra at folk fortsatt snakker om denne ubåten. Hvis denne begynner å lekke kvikksølv er det bare å flytte bort fra Vestlandet for alle oss som liker å leke i havet (jeg dykker og fisker), og å spise fisk fra havet vårt.
 8. Jeg har lenge drevet "Romreiser AS" ut fra en øy uten for Bergen. Vi er flere aktører i markedet, da det er et overraskende stort marked der ute. Og ja, anførselstegnene er en del av navnet.
 9. Det er mye detaljer som er kjent nå, som de ikke gidder nevne. Det er kulere å komme med en sjokk overskrift om at AMD IKKE funker med dette greiene. Det står mye mer på anandtech.com
 10. Jeg savner fortsatt det gamle frames-forumet :-)
 11. Hva du jobber som: Prosjekt Ingeniør, leverandørsektor for olje og energi (vært dette i 8 år) Hvor gammel du er: 35 Hva du tjener du: 595k Hvor mye betaler du i skatt? ca 34% Utdanning: Fagbrev elektronikk og bachelor dataingeniør Annet: Betalt overtid, så har ca 80-100k i året oppå fastlønn. Betalt telefon. Den største fordelen jeg har er relativt frie rammer på arbeidstid. Til Mink1 over, jeg er også bare glad for at jeg forsatt har jobb etter de siste års turbulens.
 12. Er det egentlig noen headsett i denne kategorien som funker på windows via bluetooth egentlig? Irriterte meg grønn at Sony ikke har lyddrivere til pc. Har XM2.
 13. Min erfaring er at dette egentlig er motsatt. Ja jeg vet jeg bare er en person, men jeg har aldri sett en arbeidsgiver være så non-chalant med ulovlige deltidskontrakter i det private. Ingen i det private ville våget å foreslå for meg en deltids %-brøk på samme måte som de tillater seg det i det offentlige. Også på mobbing og andre temaer innenfor arbeidsmiljø, opplever jeg det langt mellom hvor seriøst dette håndteres i det offentlige og det private. (har jobbet i flere kommuneadm, fylkeskommune, helseforetak, og en rekke private bedrifter)
 14. Kjøpte meg både QY19 og QY25. Lydkvaliteten er litt lavere enn hva jeg hadde håpet på, men prisen tatt i betraktning er det sikkert ikke så ille. Deilig å slippe kabel til musikkenhet ute på trening i alle fall. Disse sitter godt under løping eller? Er på utkikk etter noen gode trådløse propper til bruk under løpetrening, og er litt nervøs for at batteriets vekt skal "riste" propper ut av ørene, etc.
 15. Har selv jobbet på og av i det offentlige IT (som elektroniker og som ingeniør)de siste 12-13 årene. Jeg blir kvalm av at dette drittet ALDRI får konsekvenser for de som tar disse helt forbanna Opplagt idiotiske avgjørelsene. Intill den dag der dette får konsekvenser for ledere i det offentlige, inkl politisk ledelse, som kommer det Norske folk til å betale mye penger for sub-par tjenester som vi betaler utenlandske aktører for... Får vi det vi fortjener som de sauene vi er?
 16. Jeg tipper du får mer respons om du henvender deg til et ekkokammer av riktig kaliber. Er selv medlem av ekkokammeret "vi som ønsker elbilen dit pepper'n gror" på facebook :-) (liker å riste litt i buret av og til;-) )
 17. Støtter dette; Tesla har overraskende bra nettverk med ladere for bilferiefolka i Danmark og Tyskland. Så som regel en ladehastighet på 92-95kw/t. Men det ble litt mye ufrivilig mcdonalds da.... Bare en gang ble vi positivt overrasket over stedet de hadde plassert ladestasjonen. Bak et Elvismuseum som var en replika av huset hans :-)
 18. Jeg lurer litt på om den 7-eren er fra en som ikke tilbringer så ufattelig mye tid i sjangeren, som mange gjør når de først er i gang. Spiller selv mye Stellaris, og jeg er drittlei av 32bit spillmotoret som begynner å klage når man kommer mid-game.
 19. Men jeg skjønner bekymringen hans, det er ikke HELT innafor... On topic: Akkurat nå har jeg hvetebrødsdagene mine med mine 2 nye MX300 som jeg har i raid0. Raid0 er akkurat som et ekteskap; jævli bra i begynnelsen, men det går fort jææævli shitt når det først begynner å gå shit.
 20. Takk for kjempebra svar. Jeg sender en epost til produsenten og spør om jeg kan kjøpe en del av tingene du viser bilde av. Synd det ikke går an å få en 2011 adapter. Da kunne eg kjøpt meg noe brukt x79 utstyr til den nye serveren min. Har gitt opp å ha kontroll på alle disse småtingene etter vel 25 år som ultranerd. Det er bare for mange skruer og faenskap å ta vare på heh ;-)
 21. Hei, jeg har hatt denne liggende en stund og ser nå på å sette i sammen en server. Men jeg har rotet bort alle delene til denne kjøleren og har bare selve kjøleren og den X-formede armen som låser kjøleren fast i HK med 4 skruer. Er det noen som vet om det er mulig å kjøpe monteringskit til denne kjøleren nå etter alle disse årene? Synd å hive den fordi jeg mangler noe smått, all hjelp settes pris på;-)
 22. Jeg har lignende, dog ikke like dype, avvisningstraumer fra skamfine emo chicks. Fikk din emo også dårlig samvittighet for at hun e utro mot typen sin, rett før du skulle føre lemmet ditt inn i henne?
 23. Jeg reagerte på hvor mange brukere og maskiner det er snakk om her for en kommune/by på størrelse med Stockholm. Får ikke tallene til å stemme, kanskje de er feil? Grunnen til dette er at jeg selv har jobbet med IT infrastruktur i Norges nest største kommune(folketallsmessig), og de hadde flere brukere og flere maskiner.
 24. La oss se hvor mange offentlig ansatte "pengesluk" dette får konsekvenser for.......
 25. ....... burde blitt gjort av et stort departement/org..... Det bør for konkurransens skyld være 3-4 systemer som kommunene kan velge mellom. Gjerne systemer laget av de flinkeste kommunene selv, bare ikke alle skal lage noe eget. Kanskje Bergen kun har skreddersydd til seg selv og at det de har ikke er generelt nok til å brukes i andre kommuner, eller at de bare ikke har markedsført sitt produkt godt nok? Akkurat kommentaren min om BK, har ikke direkte noe med dette systemet/behovet som beskrives i artikkelen. Det var en mer generell (og subjektiv) observasjon om at når jeg jobbet i BK IT, ble jeg positivt overrasket over kapasitetene de innehar.
×
×
 • Create New...