Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet
20 hours ago, xRun said:

Da var airfryer-pizzaen innabords, jeg gikk for ekstra kjøtt med restene av provence-krydret lammestek skåret i smått, og ekstra ost over.

180 grader i 12 minutter, da tok jeg den for at den ikke skulle bli svidd. Kjørte pizzaen et minutt i mikroen først for å smelte osten litt slik at den hang bedre og ikke ble blåst vekk inni fryeren. Osten ble gylden og god, fin rundt kantene etc, varm og god inni, bra konsistens, men bunnen ble ikke sprø. Det ble vel ikke helt slik jeg forestilte meg.

Nå hadde jeg dette stående på sånn papirgreie i airfryeren, og jeg tenker dette bør kanskje stå på rist neste gang, sånn at det blir litt varm trekk under også og at bunnen kanskje da blir sprø.

Dette er rett ut av fryeren etter 12 minutter, før krydder etc.

image.thumb.jpeg.c4cbeeaa169dd21231ce6b06f6ed0e17.jpeg

Sorry hvis du allerede har svart på dette, men er dette hjemmelaget pizzabunn eller frossenpizza? 

  • Innsiktsfullt 1
Skrevet
Krig og fred skrev (34 minutter siden):

hjemmelaget pizzabunn eller frossenpizza? 

Grandiosa som bunn, ekstra fyll oppå.

  • Hjerte 1
Skrevet (endret)
Krig og fred skrev (6 minutter siden):

for trangt i kurven, @xRun

Nja, det var rikelig plass (6.2 liter fryer, kun en kvart grandis).
Jeg tenker manglende luftsirkulasjon under fordi den lå rett på papiret, som både skjermet bunnen helt for luftstrømmen og hindrer fuktighet å unnslippe derfra. Hadde antagelig blitt bedre på rist.

Endret av xRun
  • Hjerte 1
Skrevet
Duriello skrev (2 timer siden):

Ikke undervurder viktigheten av en perfekt deig. 👍

Paien så meget digg ut. 🤤🤤

Skal arbeide med deigen også 👍 Jeg har ikke så mye erfaring med pai, så én ting om gangen 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...