leticia Skrevet 12. september Skrevet 12. september For å følge pannekakesporet litt videre... Hvordan oppskrift bruker dere? Min er: Per porsjon: 1 egg, 0,75 dl sukker (vispes nesten til eggedosis), deretter tar jeg i 1,75 dl hvetemel og 2,5 dl melk (enten lettmelk eller h - melk). 1
Maskinfører Skrevet 12. september Skrevet 12. september leticia skrev (7 timer siden): Det har jeg faktisk aldri prøvd 😃- men høres godt ut 👍 Ja det er godt 😀 må du prøve avkjøl pannekakene og legg vaniljeis på du kommer til å like det garantert 👍 1 1
Jarmo Skrevet 12. september Skrevet 12. september leticia skrev (14 minutter siden): For å følge pannekakesporet litt videre... Hvordan oppskrift bruker dere? Min er: Per porsjon: 1 egg, 0,75 dl sukker (vispes nesten til eggedosis), deretter tar jeg i 1,75 dl hvetemel og 2,5 dl melk (enten lettmelk eller h - melk). Brukes til moro, gøy, dessert så litt vaniljesukker også. Men vær forsiktig, litt for mye, no good. Krever litt trening med balansering. Brukes til som mat så da uten. Kan brukes som wraps, da uten sukker. Søk mer på google, mange gode tips. 1 1
leticia Skrevet 12. september Skrevet 12. september Salvesen. skrev (11 minutter siden): Feirer nytt hus med bakt potet! Gratulerer med nytt hus 2
Karltorbj Skrevet 12. september Skrevet 12. september leticia skrev (2 timer siden): For å følge pannekakesporet litt videre... Hvordan oppskrift bruker dere? Min er: Per porsjon: 1 egg, 0,75 dl sukker (vispes nesten til eggedosis), deretter tar jeg i 1,75 dl hvetemel og 2,5 dl melk (enten lettmelk eller h - melk). Jeg tar ogsaa smeltet smoer i roeren. 1
leticia Skrevet 12. september Skrevet 12. september Karltorbj skrev (5 minutter siden): Jeg tar ogsaa smeltet smoer i roeren. Okay Dette er en oppskrift som har gått i generasjoner hos oss 1 1
Simen1 Skrevet 12. september Skrevet 12. september (endret) Her lagde jeg hamburger med tilbehør. Blant annet mozarella-sticks og hjemmelagd pomes fristz fra bunnen. Veldig fornøyd! Hadde opprinnelig planlagt å lage Kebab for aller første gang, men måtte utsette det. Endret 12. september av Simen1 4
Karltorbj Skrevet 12. september Skrevet 12. september (endret) Paa You Tube, har det vaert ganske mange innslag, i det siste, der de bruker olivenolje, med en spiseskje mel i, naar de steker poteter. Dette blir bedre en frityrstekte sier de. Er det noen her, som har proevd det? Endret 12. september av Karltorbj 1
Duriello Skrevet 13. september Skrevet 13. september Börek med kjøtt/løkfyll. Servert med salat og en sweet chilli saus. Oppskrift som denne, minus frøgreiene. 1 4
Karltorbj Skrevet 13. september Skrevet 13. september Duriello skrev (29 minutter siden): Börek med kjøtt/løkfyll. Servert med salat og en sweet chilli saus. Oppskrift som denne, minus frøgreiene. Det der ser veldig godt ut. Her har det kommet en komlepakke i hus igjen, saa de neste dagene, blir det nok, noen blandinger igjen. Saann er det aa vaere enslig. Aapner man noe, saa maa det brukes. I dag ble det pytt i panne, poelser, poteter, spagettiskruer og komler, med bretangesaus. 1 2
Duriello Skrevet 13. september Skrevet 13. september (endret) Karltorbj skrev (11 minutter siden): Det der ser veldig godt ut. Her har det kommet en komlepakke i hus igjen, saa de neste dagene, blir det nok, noen blandinger igjen. Saann er det aa vaere enslig. Aapner man noe, saa maa det brukes. I dag ble det pytt i panne, poelser, poteter, spagettiskruer og komler, med bretangesaus. Det der så også meget godt ut. 👍 Hehe, ja matsvinn er en uting. 😂 Kos deg! 👍 Edit* Skal ha Klubb en av dagene, dog kun med duppe og bacon. 😁 Endret 13. september av Duriello 1
xRun Skrevet 13. september Skrevet 13. september Pizza. Bruker en kvart vanlig Grandiosa som bunn, legger på ekstra fyll bestående av et utvalg av kjøtt oppskåret i små biter, en tynn stripe pizzasaus langs kanten rundt motvirker svidde kanter/hjørner, topper med en god ost, steker til toppen begynner å få farge, ender opp med et pizzastykke som er ca. dobbelt så tykk som en grandis vanligvis er. Litt krydder før servering. Igjen er dette mer enn jeg spiser i ett måltid, så deler i to og tar resten i morgen. 2
Mannen med ljåen Skrevet 13. september Skrevet 13. september Rakk ikke å poste før midnatt men gårsdagens middag var en aldeles nydelig pizza. Med rømme og Idun ketchup som saus, stekt svinekjøttdeig, Jarlsberg og salami. Og nå er stua ferdig malt. 😴 2
Simen1 Skrevet 14. september Skrevet 14. september Jeg var opptatt med å spise og se film i går så jeg glemte helt å poste. Det ble kebab på lørdagskvelden. Kjøpt "lefse", men kjøttet var hjemmelaget med lammekjøttdeig og krydderblanding + massevis av tilbehør og hjemmelaget hvitløksdressing. Det var første gang jeg lager kebab og blir nok ikke siste. 1
Jarmo Skrevet 14. september Skrevet 14. september (endret) Fin grillaften med gode naboer, fin temperatur ute og under taket på veranda. Kjempekoselig. Rester i dag, god som gull. Endret 14. september av Jarmo 3
Vokteren Skrevet 14. september Skrevet 14. september Kyllinggryte med karri laget på saftig og mør nygrillet kylling og en god klatt med rømme på toppen. 2
Simen1 Skrevet 14. september Skrevet 14. september I dag blir det kjøttsuppe med pølsebiter, buljong, sellerirot, selleri, hvitløk, vårløk, potet og litt krydderier. I tillegg kommer det hvitløksbaguette fra Coop. Den andre som var tipset om i tråden står på handlelista. Må få brukt opp coop sine først. 2
Mannen med ljåen Skrevet 14. september Skrevet 14. september Babb med tortilla, rømme, salat og ost. 1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå