Jump to content
akelbo

Sony kutter i PlayStation Plus-tilbudet til neste år

Recommended Posts

Anbefaler alle som ikke har spillt Bloodborne om å gi det en sjans. Et av tidenes beste spill.

Et godt tips, ikke gi opp. Og lær deg Viceral attack og bruk den for alt den er verdt. Det er alfa og omega.

Når du dreper din første boss, fyllt med adreanalin og endorfiner, da er du hektet

Share this post


Link to post
Annonse

Og ifølge Polygon (møkka side foresten) så har ikke Sony noen planer om å øke antall PS4 spill ifra 2 når denne forandringen skjer. Noe jeg synes høres rart ut med tanke på hva du får med Xbox Live Gold abonnementet. Så det tror jeg ikke helt på. Skal bli interessant å se til neste år. 

Share this post


Link to post

Hadde kunne godtatt 2 spill hver måned til PS4 om man faktisk fikk beholde disse spillene selv om man valgte å ikke beholde PS+ lenger.

 

Har alle 3 systemene fortsatt og syns det er kjekt å få spill til alle 3. Har nå hadde PS+ siden sommeren 2013 og har fådd en fin samling spill til PS4, PS3 og PS Vita.

 

Blir å savne mest å få nye spill til PS Vita, men om dem fortsetter å ha gode tilbud på spillene til vita så er det ikke så farlig. Vil mer eie spillene enn å få de midlertidig uansett. Kjøper derfor ofte hardcopy av spill om prisen er riktig.

Share this post


Link to post

Vi får vente og se. Tenker at om ikke de gir flere ps4 spill, så blir det kanskje bedre spill..De siste mndene har jo vært gode sånn sett - deus ex i januar, rime i feb og nå r&c og bloodborne i mars...

Share this post


Link to post

Hadde PlayStation plus i to måneder i 2013 når GTA 5 var nytt. Har også kjøpt en måned nå når Rime var ute fordi jeg ville prøve det, og Bloodborne blir også testet.

 

Når det er sagt, PlayStation plus er ikke verdt det i forhold til andre tjenester der ute og jeg kommer ikke til å fornye abonnementet etter denne måneden. Kanskje burde PlayStation trå til litt i konkurranse med f.eks Game Pass, men samtidig er kanskje dette også et tegn på at spill selger såpass godt på PlayStation at å gi de bort er et stort tapsprosjekt? At Bloodborne kommer nå er jo logisk, mtp Dark Souls Remastered. Er jo essensielt reklame for det spillet.

Share this post


Link to post

Så de skrudde nettopp opp prisen, og nå skal de kutte 2/3 av tilbudet? Det skal være ganske heftige PS4-spill i vente før dette blir verdt pengene i min bok. Jeg skal ikke betale 500 kr i året for å få Knack 4 år etter utgivelsesdato hvertfall.

Share this post


Link to post

213168913.300x169.jpg

Dropper gratis PlayStation 3- og PlayStation Vita-spill for abonnenter.

 

Sony kutter i PlayStation Plus-tilbudet til neste år

 

 

 

Foruten å fjerne to tredjedeler av gratisspillene vil tjenesten fortsette akkurat som før. Alle PlayStation 3- og PlayStation Vita-spillene du har fått via PlayStation Plus før mars neste år vil forbli i spillbiblioteket ditt så lenge du fortsetter å abonnere. 

 

 

Hva om du tar pause fra abonnmentet, la oss si 2 år for eksempelets skyld. Også begynner du å abonnere igjen. De gamle nedlastede spill, ligger da fremdeles på din Playstation Plus-konto?

Share this post


Link to post

Har ikke Psn pluss og ser ingen grunn til å bruke penger på tjenesten.

Min Ps4 pro slås knapt på en gang i månenden av mangel på kvalitets spill på systemet.

Share this post


Link to post

Var subbet på PS+ et år og aldri mer. De månedlige spillene var alltid dårligere enn de man fikk via GwG og det er heller ingen grunn til å betale for online multiplayer tilgang da Sony ikke har noen eksklusive MP spill som er verdt å spille og multiplattform spillene med MP er bedre på PC eller Xbox. At Sony nylig økte prisen og nå i tillegg tar bort to tredjedeler av spillene er jo bare helt sprøtt.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...