Gå til innhold

MrCuddles

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 532 profilvisninger

MrCuddles sine prestasjoner

125

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det gjelder ikkje *litt* eingong, tvert i mot. Eg kjøpte den 1000 kr dyrere PS5-versjonen med diskleser, men har fortsatt spart penger på å kunne kjøpe billigere spel fysisk enn digitalt. Oftast ein hundrelapp eller to billigare fysisk ved release minst. Kjøper Hogwarts Legacy i dag til 500kr fysisk på Obs, mens det koster 749 for samme standardversjon på Playstation Store.
  2. Fallout 3 er eit fantastisk spel med heilt forferdeleg grafikk (som også såg fæl ut i 2008). Det er ikkje ofte eg skrik etter remakes, men den hadde eg faktisk hoppa på! Mods hjelper naturlegvis, men dette spelet hadde fortent "the full treatment".
  3. Ja, det er då endeleg godt dei tar seg tid til å heidre visjonen til Tolkien! Hadde han vore i live i dag, kan du vere brennsikker på at han hadde overnatta ute i kø for å vere den første i rekka til midnight release av Gollum-spelet!!!
  4. Stort sett enig. Har vanskelig for å tru at Game Pass er bærekraftig i lengden med noverande prisnivå når dei lanserer så mange storprosjekter på dag 1, men det vil tida visa. Heilt enig i at Sony kan og bør satse mykje hardare på klassikarane sine. (Det burde forsåvidt også Nintendo, men dei har begynt å kome seg litt)
  5. Tja. Om spel som SpiderMan og God of War, Uncharted etc ikkje allerede har lokket deg over på konsollen tidligere, så vil du få prøvd dei no på PC, og kanskje få smaken for spillene, som fortsatt vil komme ut som eksklusiver på PS i form av nye titler. Blir kanskje vanskeligere å holde seg unna Playstation framover. Kven veit... Akkurat.
×
×
  • Opprett ny...