Jump to content

Boss-Znakemaster

Medlemmer
 • Content Count

  1101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

419 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fantastiske nyheter. Bank i bordet for at dette betyr at vi får flere oppussede versjoner av Tony hawk spill. 3rn i serien er min favoritt.
 2. Jeg satser virkelig på det. Har fortsatt ikke kommet en Metal Gear Solid 4 remaster, men om det ble annonsert så ville jeg bestilt en PS5 tvert.
 3. PS5 er verd å lage da PS4 rett å slett ikke har maskinkraft nokk til å drive spill sine egne eksklusive spill i 60fps engang. God of War 2018 selv på en PS4 Pro kjører i rundt 45fps i gjennomsnittet. Når PS5 da har skjermkort som er over dobbelt så kraftig som PS4 Pro og 5 ganger så kraftig skjermkort som originale PS4 så sier det seg selv at det er verd å komme med en ny maskin. CPUn i PS4/Pro er altfor treg etter dagens standard. Dobbelkjerne som kjører i 1.6/2.13GHz avhengig av om det er standard eller pro modell og med 8 tråder. CPUn i PS5 har en AMD CPU som kjører variabel rate opptil 3.5 GHz med 8 kjerner og 16 tråder. I tillegg vil alle PS5 spill være designet for å kjøre på en lynrask NVME SSD og ikke på dagens siruptrege standard Hard disker som følger med i PS4. Alt i alt, PS4 er en 7 år gammel maskin, er bare tull at det skal gå lengre tid enn det før det kommer en fullverdig oppfølger til en konsoll. Alt i PS4 er utdatert, både original og pro modellen, er på tide med en ny maskin som virkelig imponerer som ikke er holdt tilbake av svakt skjermkort, svak cpu og treg hard disk. Er uansett solgt såppas mange PS4 enheter at det vil fortsatt komme mange spill til PS4 i flere år framover. Anngående spillene til Sony så tviler jeg på at de er så dårlige at de holder på å gå konkurs. Spider-Man: Miles Morales er ett lanseringsspill til PS5 som nokk kommer til å bli veldig populært. Ratchet and Clank: Rift Apart ser også ut til at det kan bli en hit. Horizon Forbidden West ser utrolig lekkert ut. Ingen av de spillene har zombier i seg som jeg vet om. Du har selvfølgelig The Last of Us part 2 som kom ut i år hvis det er det du hinter til, men tviler på at sony tapte penger på det spillet selv om folk var noe kritisk til historien. Kan bare snakke for meg og selv så liker jeg veldig godt zombie skyte spill. Gleder meg til Black Ops: Cold War og det er egentlig bare på grunn av at det har en zombies mode.
 4. Gleder meg til Tony Hawk's Pro Skater 1+2 og Mafia Remastered. Spelunky 2 virker også artig.
 5. Forståelig. Det er en bra skrekkopplevelse. Føles veldig heslig første gangene man går gjennom det. Dog personlig av de siste tre RE spillene så syns jeg uten tvil at RE2 remake er det beste. Liker at du kan skippe cutscenes i RE2 remake og syns gameplayet er litt artigere i tredjeperson. Gleder meg likevel kjempemye til Village ( RE8 ).
 6. Blir å teste det da iallefall. Har aldri spilt noen Total War spill før.
 7. Trur det er mere enn korona som var grunnen til utsettelsen her ja. Den gameplay videoen som ble vist av spillet var smooth, men grafikkdetaljene virket til tider litt upolert.
 8. For meg så var dette utvilsomt høydepunktet fra gårkveldens State of play. Spelunky 2 så også litt gøy ut.
 9. Gleder meg mest egentlig til å se hvordan zombies modusen blir i dette spillet. Irriterte meg litt at man hadde muligheten å kunne kjøpe Blackout og Multiplayer delen til Black Ops 4 til 40$ og da kunne spare 20$ om man ikke var interessert i zombies modusen, men for de som ikke var interessert i multiplayer kunne ikke bare kjøpe bare zombies delen for 20-30$. Siden Cold War vil ha en kampanjedel så ønsker jeg muligheten å kjøpe Zombies delen + kampanjedelen ilag for 40$ om blackout delen denne gangen blir free to play slik som Warzone. Er ikke interessert i å spille standard multiplayer i Call of Duty lenger.
 10. GTA5 på PS5 er en remaster ikke en remake. En remake er ett spill som er laget på nytt igjen fra bunnen av, slik som f.eks Black Mesa er en fullstendig remake av Half Life 1. Uncharted 1-3 og The Last of Us 1 på PS4 er remasters. Regner med Microsoft sitt Xbox event i august vil kanskje gi noe informasjon. Personlig så siden jeg ikke har planer om å kjøpe ny konsoll ved lansering så gleder jeg meg mest til å se Digital Foundry sine sammenligninger av de nåværende konsoller XB1 og PS4 kontra XSX og PS5.
 11. Mafia Trilogy kommer ikke i august ( iallefall ikke Mafia 1 remake ), det ble utsatt til 25 September. Har enda ikke spilt Horizon Zero Dawn, gleder meg til å spille det første gangen på pc. Microsoft flight simulator blir også tøft å prøve. Gleder meg faktisk mest til demo av Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remake. Er spent å se om det spillet klarer å levere på like bra feeling som de gamle Tony Hawk spillene.
 12. Stusset da jeg så våpnet i videoen til Infinite, både på originale streamen og på 4K videoen. Syns den ser fryktelig matt ut iforhold til våpnet i Halo 5.
 13. Håper å se ett nytt Forza spill. Har hørt rykter at det nye Forza spillet skal være en hybrid mellom Motorsport og Horizon serien. Det ville vært utrolig kult. Ettersom jeg allerede har game pass så er jeg veldig spent hva microsoft annonserer. I tillegg så ville jeg likt å sedd Microsoft sitt bakoverkompatibilitets-team komme ut med flere titler til Xbox One og til Series X. Å ha muligheten å spille flere Xbox 360 og originale Xbox spill i 4K med bedre framerate er alltids nice.
×
×
 • Create New...