Jump to content

Boss-Znakemaster

Medlemmer
 • Content Count

  1059
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

403 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Super Mario Maker er ett type spill for dem som vil lage baner eller dem som bare har lyst å spille baner. Tar ikke lang tid å få laget noe morsomt i Mario Maker. Ser for meg at for å få laget noe nevneverdig i Dreams må du legge inn en god del timer arbeid for å få programmert alt riktig. For de som har en kunstnerisk side ved seg så er nokk dette absolutt ett spill verd å plukke opp. Vil nokk selv kanskje vente til PS5 kommer ut slik at jeg kan slippe å spille det for det meste i 30fps. For de som bare har lyst å spille å ikke skape så kanskje det kan være verd å vente en liten stund ekstra for at enda bedre spill laget av communitiet er blidd ferdig.
 2. Disney kunne godt ha blidd enige med Capcom så fådd ut SNES Aladdin spillet på Nintendo Switch. Vet godt at mange liker Sega versjonen bedre, trenger ikke å få det poengtert ut. Det spillet er allerede på Switch, liker personlig SNES versjonen bedre.
 3. Satser på at det kommer ett nytt Resistance spill til PS5. Gjerne en reboot.
 4. Hele Max Payne serien er utrolig rå, men de første 2 spillene er uten tvil de beste da de ble laget av Remedy og 3 av Rockstar. Har runnet Max Payne 2 utallige mange ganger og har også lekt meg med å lage mods til det. Både Max Payne 1 og 2 har mange gode mods som forlenger spilletiden til dem. En av mine favoritt mods til Max Payne 2 er Mona The Assassin. Det tar rundt 20-30 minutter å runne. Kan også annbefale 7th serpent genesis. Har selv sluppet ut mods til Max Payne 1 og 2 for å gjøre det lettere for folk med epilepsi å kunne få oppleve de spillene.
 5. Mer variasjon ville vært fantastisk i Assassin's Creed series, men hva med å la være å implementere ett valuta og xp system som er designet rundt at de helst ser at man kjøper booster pakker for at man skal få xp og penger 50% raskere for å kunne få en optimal opplevelse. Hva med å istedet lage en optimal opplevelse til å begynne med? Hvorfor ikke også gjøre det veldig enkelt for forbrukerne med å ha bare en standard edition ( base game ) og gold edition ( base game + story dlc ). Standard, Deluxe, Gold og Ultimate editions av AC spillene er strengt tatt veldig unødvendig.
 6. Håper at innen Cyberpunk kommer ut så har Nvidia rukket å komme ut med en ny serie med skjermkort sånn at jeg kan spille det med Raytracing.
 7. Vi har ikke mange spill til felles. Gleder meg til Watch Dogs Legion. Ellers gleder jeg meg til Cyberpunk 2077, DOOM: Eternal, Resident Evil 3 remake, The Last of Us Part 2, Dying Light 2 og Breath of the Wild 2.
 8. Da Forza Motorsport sist kom i 2017 så kommer det garantert ett nytt spill i serien til lansering av denne konsollen, samme med Halo. Men disse spillene blir ikke eksklusiv til Series X og kan da også spilles på Xbox One/ Xbox One X.
 9. Alle tre Uncharted spillene i samlingen er kanonbra. Er selv mest overasket over hvor bra jobb Bluepoint gjorde med Uncharted 1 for å få figurene til å se mer ut som de gjorde i de andre spillene og i tillegg legge inn mer detaljer.
 10. Boss-Znakemaster

  Gta 5

  Kan du poste screenshot av kodelåsen?
 11. Slipp gjerne ut Half Life: Alyx som ett eksklusivt VR spill i 2020, men vær så snill å kom med en simplifisert versjon av spillet i 2021 som kan spilles på vanlige skjermer, i tillegg til Half Life 3.
 12. Håper det blir mulig å spille dette uten VR. Klarer ikke å spille mer enn 5 minutt VR av gangen før jeg blir skikkelig svimmel.
 13. Lik null. Rockstar eier vel Max Payne, og jeg tviler sterkt på at de gidder å lage et til. Hadde Remedy fått rettighetene så hadde det kanskje blitt en firer. Remedy fikk ordnet seg rettighetene til Alan Wake serien for ikke lenge siden. Var Microsoft som tidligere var eier av den ip'n. Hadde vært utrolig digg om Remedy hadde fådd kjøpt tilbake Max Payne også. Ønsker absolutt ikke en Max Payne 4 fra Rockstar om det igjen blir ett covershooter lik GTA5 bare uten bilkjøring. Om Remedy kunne kommet med nytt Max Payne og nytt Alan Wake spill til PC og neste generasjons konsoller hadde det vært helt magisk.
 14. Max Payne 1 er ett av mine all-time favorittspill. Var det som fikk meg inn i pc spilling igjen i 2001. Har laget mod til både Max Payne 1 og 2 for å gjøre det lettere for spillere som meg selv med epilepsi å kunne nyte dem: https://www.moddb.com/mods/epilepsy-accessibility-mod
 15. Når Jedi Fallen Order kommer ut og noen kan 100% bekrefte at jeg kan kjøpe det på Steam og ikke behøve å bruke Origin i tillegg så skal jeg kjøpe det. Edit: Står på Jedi Fallen Order sin steam side: Incorporates 3rd-party DRM: EA on-line activation and Origin client software installation and background use required. Blir da ikke å kjøpe det på steam. Ser ikke vitsen å eie det der når Origin likevel må kjøre i bakgrunnen.
×
×
 • Create New...