Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Det finnes noen for alle. Eller gjør det egentlig det?


Anbefalte innlegg

Man skal være så morsom, utadvent og stråle av høy selvtillit. Man skal være sporty, ha en veltrent kropp, og helst ha ski til alle årstider. Man skal ha sykkel, og man skal være full av energi til å holde på med alle mulige fritidsaktiviteter. Man skal være kjempeglad i å reise, bade og å sole seg på en strand. Man skal være glad i å være ute i båt og fiske. Man må synes det at barn og babyer er noe av det skjønneste og kjekkeste som eksisterer på jord. Og hund må man også selvsagt ha.
Man skal være glad i film, serier og musikk, og være kjempeglad i å gå på kino. Og man må ikke glemme at facebookprofilen skal være oppdatert med livlige bilder av seg selv som lever "det perfekte liv" og som elsker å holde på med alle aktivitetene nevnt over.

Men det er ikke meg. Jeg er heller en som bryr meg om ting som er rent praktisk viktig. Ellers er mer stille, introvert, og har lav selvtillit. Kroppen kunne nok hatt godt av litt trening. Og "skidag"? Det er et annet ord for "fridag". Sykkel har jeg ikke hatt siden jeg var barn, og det er lite overskudd til å holde på med noe som helst etter jobb. Alt som har med sol og saltvann å gjøre, skyr jeg som pesten. Ungeskrik har jeg faktisk ikke tålmodighet til, og ikke har jeg planer om å skaffe meg noe bikkje heller. Film og serier bryr jeg meg pent lite om, og facebook er noe verden helst kunne vært foruten. Det ene profilbildet jeg har er egentlig et bilde mer enn jeg helst ville ha hatt.

Og så sies det at det finnes noen for alle der ute. Men gjør det da egentlig det? Det virker som at det ikke finnes noe grunnlag for felles interesser å bygge noe forhold på, og da lurer jeg på hva jeg har, som eventuelt ingen andre har. Jeg får noe spesiell oppmerksomhet på fester o.l., og ikke får jeg noe spesielt med matcher på Tinder. Jeg føler på en måte at jeg ikke har noe å stille med. Forventningsnivået ligger mye høyere enn det jeg føler jeg kan etterkomme.

Jeg sier ikke at jeg ikke har noen positive egenskaper. Som sagt så bryr jeg meg om det som er praktisk viktig. Jeg anser meg selv som ganske fornuftig, selvstendig, og jeg har en ok utdanning og stabil jobb. Jeg eier min egen plass å bo, og holder meg med min egen mat. Jeg klarer meg sånn sett utmerket godt. Men, so what? Dette ser ikke ut til å være noe som noen bryr seg om. Og om det så er det, er det da dette forholdet skal basere seg på?

Jeg vet ikke, men for min del ser det ikke så veldig lyst ut. Jeg er en ensom ulv som har mistet troen på at det finnes en eneste jente der ute som vil tenke at jeg er den ene rette for henne.

Noen andre som har følt det sånn?



Anonymous poster hash: ee649...93a
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du ikke er positiv og ser muligheter så er det vanskelig. Enten du tror det går eller ikke, får du riktig.

 

Hva andre mener er "likegyldig", man blir ikke lykkelig av å imponere andre. Gjør/velg det som betyr noe for deg.

 

Hvis du ser at kroppen ikke er i den beste form, gjør noe med det. Det har du til gode for på flere måter. Ikke for å imponere andre, men man føler seg bedre og får mer overskudd når kropp og helse blir ivaretatt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9

Dessverre er det slik i 2017 at medier og fagfolk omtaler sex og kjærlighet på en slik måte at man får inntrykket av at det er en selvfølgelighet, og at det er tilgjengelig for alle. Det er ikke sånn. Mange blir stående hele livet utenfor. Synd, men sant.

Lenke til kommentar

Spørsmålet du kan stille til deg selv er jo, vil du finne deg noen? Alle er ikke ute etter å finne seg noen og trives alene. Noen trives med andre, men hvis du da skulle ønske å finne noen så må du finne ut hvorfor. Selvtilitt er noe mange sliter med, ofte kan dette ha med kroppen, at man føler man er annerledes osv. Men alt kan jobbes med.. Føler du at kroppen er noe som setter deg tilbake? Gjør noe med det, endre noe. Det vil alltid være noen for noen, men det kan være vanskelig å finne en som vil passe.

Lenke til kommentar

(...)Noen andre som har følt det sånn?

 

Anonymous poster hash: ee649...93a

 

Sikkert er par millioner på verdensbasis, det er ikke første gang jeg har hørt noen si ting i samme løypa som deg.

 

I forhold til første avsnitt du skrev er det viktig å få perspektiv. Det er like mange latsabber som er lykkelige som de sporty, det er bare at de sporty absolutt må snakke om det. Mange koser seg like mye hjemme med hverandre som når de reiser ut, men de som reiser føler at de må snakke om det. Det er like mange lykkelige barnløse som det er foreldre, det er bare at foreldre alltid snakker om barna sine. Mange folk er lykkelige uten å se på TV, men det er bare farmen entusiastene du hører fra. Det er fullt mulig å ha det perfekte liv uten å en gang ha en konto på Facebook, men de hører du ikke om når du bare sitter på facebook.

 

Den dårlige nyheten er at det er veldig usannsynlig at den rette personen for deg finnes der ute, den gode nyheten er at mange veldig usannsynlige hendelser skjer hvert sekund. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes det er treffende at TS ramser opp alle tingene han ikke liker, og ikke er interessert i.

En kan ikke nekte for at lidenskap og interesser er attraktivt. Det er noe av det som gjør en person mest levende, nesten uansett om det er ekstremsport på fjellet, eller det å lese bøker i godstolen. Hva ER hobbyene og interessene dine, TS? Hvilke opplevelser ønsker du å dele med den jenta du skulle funnet deg?

Endret av afterall
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Trenger du sex TS? Du vil ikke ha barn og hvis du klarer deg fint uten sex så kan du bare prøve å finne en mann du kan være samboer med. Finnes, etter hva jeg vet, mange menn som er slik du beskriver og kunne tenke seg å bo med deg.

 

Det er vel først og fremst en kjæreste jeg er ute etter. Det jeg savner er det å ha noen å være glad i, en jeg kan bry meg om, og det å vite at jeg også har noen som bryr seg om meg. En det går an å snakke med om det meste, dele hemmeligheter med, oppleve nye ting med osv. En det går an å ha et bra og tett samliv med. Det er vel heller ikke til å legge skjul på at kos, sex og intimitet også er et savn. Det å få inn en roomie/kompis er nok dessverre ikke det jeg er ute etter, selv om jeg sikkert hadde latt en kompis i nød få leie et rom for en periode om de hadde spurt.

 

 

 

Synes det er treffende at TS ramser opp alle tingene han ikke liker, og ikke er interessert i.

En kan ikke nekte for at lidenskap og interesser er attraktivt. Det er noe av det som gjør en person mest levende, nesten uansett om det er ekstremsport på fjellet, eller det å lese bøker i godstolen. Hva ER hobbyene og interessene dine, TS? Hvilke opplevelser ønsker du å dele med den jenta du skulle funnet deg?

 

Jeg høres nok litt negativ ut, ja. Men dette er tatt ut fra det jeg synes går igjen overalt når jeg ser hva jenter er på utkikk etter. De er glad i dyr, barn, reise, fiske, og ser etter noen med matchende interesser som er veldig sprudlende og spontane, og som tar livet dag for dag som om alt skulle være en lek. Men jeg ser ikke helt at jeg er der, og mine positive egenskaper er det heller ingen som ser etter. Det å kunne tenke langsiktig, fornuftig, sørge for å ha et økonomisk grunnlag som skaper trygghet for fremtiden, tak over hodet og mat på bordet. Det å kunne tenke nøye gjennom konsekvenser, og ikke gjøre dumme ting på impuls.

 

Jeg er mer et datamenneske som liker å lese og lære. Jeg spiller også litt spill, men er ikke noe dedikert "gamer". Jeg kunne med fordel ha kuttet det ut for andre aktiviteter. Det kan godt være at interessene hadde endret seg om jeg hadde hatt noen å oppleve nye ting med, men har per nå ingenting å "vise til".

 

Jeg vet heller ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg kunne gjerne ha tenkt meg å melde meg inn i en form for aktivitet hvor man kan treffe nye mennesker og kanskje også finne en partner. Jeg har vurdert å begynne med trening sammen med noen kompiser, men har ikke kommet så langt. Men det er vel et steg jeg sikkert kan begynne å ta.

Anonymous poster hash: ee649...93a

 

Anonymous poster hash: ee649...93a

Lenke til kommentar

Det høres ikke ut som om du selv vet hva du liker eller hva du vil i noen særlig grad. Kanskje du skal finne utav dette først? Muligens finner du ei på veien dit også.

 

Reis. Masse.

Ta mer utdanning (og benytt deg av de sosiale arenaene der).

Kom deg på treningssenter jevnlig, ut på løpetur, eller i skog og mark.

Eventuelt meld deg inn i løpeklubb eller turgruppe etterhvert.

Lær deg nye ting: squash, tennis, friluftsliv, et nytt språk, hva som helst.

 

GJØR noe for å finne nye impulser.

Endret av afterall
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det første du kan begynne med er jo å slutte å snakke om jenter som en homogen masse. "De er ute etter…", "de leter etter…", "de vil ikke ha meg…". Hvis det er holdningen du har i utgangspunktet blir det jo oppgaven til alle jenter du møter å bevise for deg at akkurat de er annerledes. Det er en drøy byrde å legge på noen du aldri har møtt og som du ikke vet en døyt om.

 

Det er som BadCat over her sier, hvis du overbeviser deg selv om at noe er tilfellet, så blir det sånn.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg er ikke lik deg, men heller ikke lik de du skisser i innlegget. Jeg bryr meg ikke lenger om å være sånn eller sånn.. Jeg er meg.

 

De som har møtt meg har likt meg sånn, i likhet med at jeg liker de for at de er sånn eller slik...Man trenger overhodet ikke å være en sånn som du skisser i innlegget. Synes selv at regler og ting ofte blir veldig klamt

 

1. Du skal smile på alle bilder: (why? de fleste jeg kjenner som smiler mest og som ofte får frem latteren min, er ikke smilende på alle bilder eller smiler på Facebook. Det er fint å smile, de som smiler ekte på bilder; flott! Men det betyr jo ikke at ALLE må gjøre det, og det igjen betyr virkelig ikke at man ikke smiler mye og ler mye!

 

2. Du skal ha en kul profil på Facebook, Instagram eller Twitter: Hvorfor? Jeg kjenner mange som har en fin profil på disse sidene og støtter dem i å ha det. Men alle jeg kjenner har ikke aktiv FB eller råkul Instagram, de er jo et levende bevis på at det ikke gjør dem til mindre begavede eller interessante mennesker, for de kan være like kule som de som har aktivitet der. 

 

 Nå nevnte jeg bare noen små ting, vet at jeg kunne skrevet mange flere punkter om hva jeg synes er klamt og teite regler eller "inntrykk" som man liksom skal ha. Det henger ikke sammen med realiteten.

 

Bare vær deg selv ts.



Anonymous poster hash: a9d8e...5b7
Lenke til kommentar

Her var det mange gode svar fra menn, føler nesten ikke jeg har noe å bidra med fra et kvinnelig synspunkt.  :wee: 

Først kan vi jo se litt på dette med å være positiv. Hva er egentlig å være positiv? Jeg ser på positiv som:

-Man ser etter løsninger, ikke problemer.
-Man leter etter positive sider i partneren, livet og forholdet, ikke negative.
-Man legger seg ikke ned og dør ved første motgang eller om partner trenger hjelp
-Man er nysgjerrig på å prøve nye ting. (som igjen kanskje kan bli det beste man har prøvd?)
 

Kjenner du deg igjen? I så fall er du mer positiv enn du tror. Det siste punktet mangler det litt på fordi du lister ikke opp noen interesser du har bortsett fra å få dame og barn. Men livet er jo mye mer enn det, hva skal du ellers fylle dagene med når barna har kommet over bleiestadiet? Hva skal du ta med barna på av aktiviteter? Skal dere bare sitte og se i veggen mens du "tar vare på dem"? Hvis du ikke vil vise dine kjære noe, lære dem noe, og ta dem med på fine opplevelser vet jeg ikke hvor godt du egentlig tar vare på dem.
Det er ikke bare damer som trenger en positiv mann, dine barn vil også trenge en positiv pappa som kan introdusere dem til verden! 
 

Jeg synes du må tenke på hva du vil ha ut av livet. Vi kan potensielt leve ganske lenge og det er viktig å ha noe å gjøre! :)

(edit: leste nettopp at du kunne tenke deg å begynne på noe aktivitet. Se der - da er du jo snart i gang! :) Dette går rette veien.)

Sprudlende er ikke nødvendigvis så viktig. Er det egentlig så mange sprudlende gutter? De er attraktive uten å være sprudlende også. :) Det er lov å være seriøs og nedfor iblant, det viser jo bare at man har følelser og kritisk sans.


Anyway her er det noen forslag til ting du kan prøve om du er helt tom for ideer, dette er ikke med tanke på å gjøre deg mer attraktiv men med tanke på at du burde oppleve litt nye impulser:
https://ung.dntoslo.no/aktiviteter/839567/
http://www.lapoint.no/surfcamp/portugal/
https://ung.dntoslo.no/aktiviteter/837225/

Studere er også en idé om det er mulig og ønskelig.

Endret av Kablam
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...