Jump to content

y tho

Medlemmer
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Som Dr. Brodsky sa, DaVinci Resolve. De har en egen gratis versjon som er ekstremt god, men etter min mening krever mer kunnskap. Shotcut vil jeg kanskje si er en enklere versjon for ditt bruk hvor det kun er snakk om enkel sammensetting av klipp.
 2. y tho

  Identifisere ratt

  Funnet ut at det er et LES LESTON ratt, nå er det bare å prøve å finne en grei pris å selge for.
 3. y tho

  Identifisere ratt

  Er det noen som har muligheten til å indifisere dette vintage rattet? Mulig logoen tilhører dette spesifikke rattet også. Lurer også, hvis mulig å få en ca pris solgt?
 4. Takk for svar! Det som irriterer meg mest er at noen av appene, som sms, anrop, og mail får varsel i appikonet, mens snap, instagram, messenger ikke får det. Dette gikk jo automatisk på iphone. Håpløst når noen av varselene kommer et sted og noen et annet... Er en del mer innstillinger å sette seg inn i, derav hvorfor mange foretrekker Apple (fordi det bare funker). Er også egne instillinger spesifikt for notifikasjon på spesifikk applikasjon, du kan ta en titt der å se om du finner noe. Må ha dual sim, derfor android... Har sittet i fem dager for å finne ut av instillingene nå... Skjønner ingenting... Og nærmest umulig å finne relevant support... Håpløst! Noen ting er ting du bare ikke får gjort noe med, derfor ganske håpløst å se etter det i teorien. Du får håpe neste iPhone kommer med Dual-Sim så du slipper Android
 5. Takk for svar! Det som irriterer meg mest er at noen av appene, som sms, anrop, og mail får varsel i appikonet, mens snap, instagram, messenger ikke får det. Dette gikk jo automatisk på iphone. Håpløst når noen av varselene kommer et sted og noen et annet... Er en del mer innstillinger å sette seg inn i, derav hvorfor mange foretrekker Apple (fordi det bare funker). Er også egne instillinger spesifikt for notifikasjon på spesifikk applikasjon, du kan ta en titt der å se om du finner noe.
 6. Du kan laste ned en "Launcher" som vil la deg se hvilke apper det har vært notifikasjon på, men dette er ikke noe som er konkret integret i Android. Android har som regel hatt at du må dra ned for å se hvilken applikasjon det gjelder for så å gå inn på disse, disse kan du "swipe" bort eller la ligge til du har tid til å titte på de. Endre lyd på forskjellige apper gjør du via instillingene dine, lek litt rundt og prøv deg frem og se hva du finner. Ang. det Thor sa.. det han mener er at du ikke kan mase når det har gått en time, husk at folk har et liv og at folk ikke sitter på forumet 24/7, vi svarer hvis vi føler for det, får du ikke noe svar så kanskje du har formulert spørsmålet dårlig etc, men ikke driv å spam ned tråden din fordi du ikke har fått svar innen 1 time!
 7. Det funker fortsatt for meg også, når jeg trykker på en melding for jeg opp tidspunktet.
 8. Tror grunnen er fordi det ikke er mulig å laste ned i Norge, det er ikke mobilen din altså, men posisjonen din i verden
 9. Har det noe å si om man har en TV liggende mens den er under frakt?
 10. Så lenge bitraten senkes så vil det i teorien ikke ha noe å si. Men forskjellige codecs gjør ting på forskjellige måter og tar vare på kvalitet på forskjellige måter. Jeg personlig bruker bare H264, spiller av på alt og filene blir generelt små. H265 er fortsatt ganske nytt og er ikke like mye i bruk.
 11. Kan være Windows Media Player ikke støtter H265. Du kan jo prøve med H264 å se hvordan det vil gå?
 12. Jeg har brukt Handbrake en del til å kompresse filene så de blir mye mindre, vil si den er så å si lossless etter min mening og oppfattelse.
 13. Hvis jeg hadde vært deg vil jeg lagd en spørreundersøkelse og heller sendt en link, lettere en at alle skal kommentere og lettere for deg å samle data: Linker til noen: https://www.google.com/forms/about/ https://www.easyquest.com/no/lag-din-egen-sporreundersokelse/?gclid=CjwKCAjw9MrIBRArEiwA9434bSYESZzf-k9f3RlVAJUbPZHYXbEjXFsxj6hDji0H2An_M6MnFotu3RoCaU4QAvD_BwE
 14. Selv om testen sier Telia er best så føler jeg fortsatt det er flere med Telia som klager over dekning en Telenor.
×
×
 • Create New...