Jump to content

y tho

Medlemmer
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Reglene er det samme, uavhengig av hvor du er. Likevel er det noen regler som sier at, med mindre pasienten motsetter seg det, kan taushetsbelage opplsyninger gis til samarbeidene personell når det er nødvendig for å kunne gi forsvarlig helsehjelp (Helsepersonelloven, § 25). Det er dog slik at informasjon rundt din helsetilstand og sykdomsforhold som innhentes av helsepersonell i sin rolle ikke skal gjøres tilgjengelig for andre (Helsepersonelloven, § 21). Jeg forstår din tanke og det er et problem, pasienter ligger på samme rom uten at det er noe lydisolasjon mellom disse delene. Dette gjør jo at all informasjonen du deler blir hørt av andre som i sin helhet egentlig ikke skulle hatt denne informasjonen. Jeg tror at det kan ligge en slags antagelse hvor hvis du ikke motsier deg at de skal snakke høylytt om denne informasjonen tolkes det som en enighet. Helsepersonelloven - https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1999-07-02-64 Helsepersonelloven med kommentarer - https://www.helsedirektoratet.no/rundskriv/helsepersonelloven-med-kommentarer/taushetsplikt-og-opplysningsrett
 2. Jeg har nå prøvd iherdig å søke etter hva slags type batteri som passer min bil, jeg har en VW Golf Variant V 1.6 102hp 2008 som nå har hatt en del problemer med batteriet og jeg skal nå kjøpe nytt. I bilen står det et batteri som har 72 Ah, men dette er ikke det originale batteriet! Jeg har prøvd å søke på registreringsnummeret på Biltema og flere andre sider for å se på ulike batterier, men de fleste som blir anbefalt er ofte rundt 62 Ah og til og med til tider mindre. Er det slik at jeg kan gå for et 62 Ah batteri til denne bilen uten store problemer eller må jeg fortsette søket etter et 72 Ah som passer bilen min?
 3. Jeg vil anbefale å ta en titt på enten Shotcut, veldig enkelt redigeringsprogram, eller eventuell DaVinci Resolve, denne er en del mer avansert og kan fremså mer kronglete hvis du ikke har mye erfaring med videoredigering. Hvis du bare skal klippe og legge til musikk er Shotcut å anbefale.
×
×
 • Create New...