Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vurderer å kjøpe en switch for å spille mario kart med venner på turer, da spesielt flyturer.

 

Er det noen andre spill som 2 player fungerer fint på på flyet?

Flyturen er på i overkant 5 timer, så kommer det jo venting diverse steder.

Hvordan er batteritiden på switch med dette spillet? Jeg leser noe på nettet om 3 timer med 30% brightness. Er det i det hele tatt spillbart med den lysstyrken og vil den tappes fortere når man er 2 spillere?

Batteritiden kommer sterkt ann på hva man spiller. Et krevende spill som Mario Kart vil ikke holde mer enn tre, fire timer, og godt mulig mindre. Spill som krever lite kan være i seks, syv timer eller mer, med vanlig lysstyrke.

 

Angående 2-player spill anbefaler jeg Snipperclips. Det er meget bra hvis man er to, og krever lite av batteriet. Tror det bare er på eShop.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

'L.A. Noire' Nintendo Switch Remaster: Rumors say there may be an update of the Rockstar game

 

https://mic.com/articles/180617/la-noire-nintendo-switch-remaster-rumors-say-there-may-be-an-update-of-the-rockstar-game#.DFI56d45i

 

Ryktet stemte. Kommer ut på Switch, PS4 og One 14. november.

 

L.A. Noire for the Nintendo Switch features the complete original game and all additional downloadable content, with specific enhancements including a Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls, HD rumble and new wide and over-the-shoulder camera angles, plus contextual touch screen controls for portable detective work.

 

http://ir.take2games.com/phoenix.zhtml?c=86428&p=irol-newsArticle&ID=2299157&highlight=

Lenke til kommentar

Hei! Jeg måtte sende inn min Switch til reparasjon i august, og den ble borte i posten på vei tilbake til Platekompaniet så de sendte meg en helt ny konsoll. På den nye konsollen har jeg ikke mulighet til å laste ned spillene mine fra eShop, fordi den forrige konsollen er registrert som den aktive på min konto, og man kan bare deregistrere kontoen fra konsollen den er registrert til.

 

Er det noen her som har opplevd det samme? Jeg sendte en mail til Bergsala i dag, håper de kan fikse det. Hvis ikke anbefaler jeg alle som må sende inn Switchen sin å deregistrere den først!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8OkEXm

Etterhvert som Switchen blir varmere og batteriet blir svakere, svekkes frameraten? Eller er den steady helt ned til 15%? Min Macbook blir hvertfall super slow etterhvert som batteriet draines

Endret av Slettet-8OkEXm
Lenke til kommentar

En mulig *New" Switch er en av grunnene til at jeg fortsatt venter med kjøp. Pleier alltid angre på å være tidlig ute med konsollkjøp da det nesten alltid kommer en mye mer attraktiv slim/redesign-versjon av konsollene som er bedre i tillegg til at jeg har sinnsyk backlog med spill til alle plattformer allerede så det er ikke noe stress å skaffe en enda. Bristepunktet mitt er uansett Metroid Prime 4 så har det ikke kommet noen rykter om en ny Switch innen det har release så blir det kjøp på dagen :p

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...