Gå til innhold

iPhone 7-tråden


PongPing

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet hvor greie DHL er med levering? Frykter jeg er på jobb litt utenfor Oslo (Rødtvet) når de skal levere, bor midt i sentrum..

Rødtvet er da i Oslo. Min erfaring er at de ringer før de kommer, og at du da kan be de komme til jobben din. Evt kan du ringe dem på forhånd i morgen tidlig for å avtale.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ifølge kundeservicen til Telenor sin nettbutikk så ligger telefonen min ferdig pakket på pall og klar til henting av posten hos de. Krysser fingre for at de får plukket den opp i kveld og sendt videre!

 

Kan stemme! I fjor fikk jeg denne "Sendingen er innlevert til terminal og videresendt 08.10.2015 17:38" 

 

Satser på at samme melding dukker opp ASAP

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med å skaffe iPhone på lanseringsdagen? Har alltid bestilt via Telenor og fått rett etter lansering. Men siden Telenor nå bare selger "SWAP24" på nett så er jeg avhengig av å kjøpe ifra forhandler så jeg kan binde opp Telenor Frihet 20GB.

 

Var raskt innom Elkjøp Nittedal når de åpnet på fredag for å reservere, men Elkjøp tar ikke reservasjoner i butikk så der er det "første mann til mølla" som gjelder.

 

Jobber ikke du på Spaceworld?  :ninja: Kan vel kjøpe der, da? Ellers vet du vel uansett hvordan ståa pleier å være ved iPhone-lanseringer. Med mindre jeg virkelig blander brukere her nå.. 

Lenke til kommentar

En kompis kjøpte seg iPhone 7. Må si jeg ble skuffet når jeg så den. Synes Apple ligger bakpå når det kommer til det estetiske. Nå ligner iPhone på en hvilken som helst annen smart telefon, og den eneste som skiller seg litt ut i positiv grad er Samsung S6/S7 Edge.

 

Jeg trodde Apple skulle komme med dødsstøtet denne gangen og virkelig kline til med noe nytt på designfronten som feks. skjerm som gikk rund hele eller helt ut på siden av telefonen etc.

 

Men egentlig så bryr jeg meg jo ikke, siden jeg nå har blitt Android frelst.

Jeg er ikke overrasket at det ikke kom noe kjempe oppdatering. Den kommer nok heller neste år på 10 års jubileumet.

 

Jeg forøvring lovet meg selv å hoppe over denne, men kjenner det kribler. Gikk over til android i mai, men treger en smule ? Men i utgangspunktet venter jeg til neste år ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...