Jump to content

Miss_star

Medlemmer
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Akkuratt kjøpt meg samsung watch 4. Når jeg skrur den på (første gang) må jeg velge språk men når jeg skal velge land/område kommer ikke Norge opp. Er dette vanlig. Har dette noe å si for bruk klokken mtp gps, esim osv ?
 2. Blir nok magsafe, men litt usikker på hvordan den eventuelt lader gjennom deksel som ikke er Apple sitt ?
 3. Ja jeg får ta meg en tur dit etter jobb på mandag, før jeg henter telefonen. Takk for tips, burde muligens tenkt på dette men ble så opphengt i Appleadapter. 😁
 4. Jeg har en mac fra 2013/2014, jeg tror bare det er vanlig standard USB på denne. Jeg får dermed ikke koblet verken lightning delen eller delen med usb c uten noe form for mellom kobling. Men takk for info.
 5. Selv om dette er ultra hurtiglader får jeg bare vanlig lading? Kommer til å kjøpa, men den rekker ikke frem innen jeg får mobil.
 6. Hei. Jeg har bestilt en iPhone 12 som kommer på mandag, jeg kommer fra Android telefon så har dermed ikke iPhone ladeadapter. Jeg har derimot samsung, som man også bruker usb-c for å koble til selve adapteren. Kan jeg bruke denne elle kan det skade batteriet på noe måte?
 7. Jeg snoker litt på både s20, s20 FE og Note. Lurer derfor på hva bruker dere pennen til og brukes den ofte? Er den verdt ekstra prisen.
 8. Jeg snoker litt på Note og S20. Ikke helt bestemt meg. Bruker dere pennen ofte og eventuelt til hva? Aldri hatt Note før, men har litt lyst å teste modellen ut.
 9. Noen som har FE modellen og kan fortelle om det er "normalt" kamera på snap? Har en billig samsung mens jeg er på mobiljakt og der er kameratforan veldig zoom på inne på snapchat. Så vil unngå dettw.
×
×
 • Create New...