Jump to content

Miss_star

Medlemmer
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar. Har heldigvis backup i icloud av alt. Jeg er litt mer "skeptisk" dersom jeg får igjen en erstaningsenhet så er det litt ubehagelig at min telefon er der ute med feks innlogget på nettsider, bilder og notater osv. Men disse blir da også slettet når jeg har valgt "slett iphone" i icloud, og godkjent at innhold slettes? Har ikke funnet gode kilder på nøyaktig hva som slettes.
 2. Jeg har knust min iPhone 8. Skjermen ble etterhvert helt svart, før jeg fikk nullstilt telefonen og skrudd av finn min iPhone. Den skal sendes inn på forsikring og denne skal jo da være av. Jeg har vært inne på icloud og får fjernslettet iphonen, men hva slettes da? Nullstilles den til fabrikk? Er bildene fremdeles innpå? Og viktigst av alt, vil Finn iPhone skru seg av?
 3. Da har jeg bestilt meg en Samsung s10, litt sent ute men jeg valgte iPhone 8 når denne kom ut. Den knuste ved et uhell og jeg ser mitt snitt til å bytte den ut. Har et par spørsmål: Dere som har Samsung s10 modellen, er dere fornøyd med batteriet? Alt er nok bedre enn de i underkant av 2000 jeg hadde. Har noen hørt noe mer om notification lys i oppdatering? Kjenne jeg ble noe skuffet når jeg leste det mangler. Fikk Galaxy buds med på kjøpet, får de i samme pakke som telefonen så får de heldigvis kjapt. Er dere fornøyd med dem? Gleder meg veldig til den kommer, nesten så jeg treger jeg ikke hentet den i butikk. Har en gammel Samsung s7 (min samboers) nå nå så har en ørliten smakebit på Samsung telefon igjen og den skuffer ikke så s10 blir sikker kanon.
 4. Kjøpte akkurat iPhone 8 plus, men det kommer ikke med Lightning kabel til 3,5 jackplug ? Er det slutt på at denne medfølger i esken ?
 5. Gboard var bedre, takk. Aldri likt swiftkey tastaturet. Android messenger er meldingsappen som er på telefonen😁
 6. Og noen som har tips til annen meldingsapp?
 7. Noen som har tips til tastatur som jeg kan laste ned ? Er det eventuelt mulig å bytte inne på telefon. Ikke helt fan av standard tastaturet.
 8. Venter på min og samboers i posten men har et spørsmål. Hvordan er hjemknappen er det mer enn sensor slik som feks iphone har, eller er det et god gammeldags knapp?
 9. Det ble den telefonen på oss begge selv om planen bare var til han. Har kjøpt glassbeskyttelse til oss også men kan kanskje bare bruke den som er på foreløpig da.
 10. Har allerede bestilt til oss jeg også, menkan se hva jeg gjør. Du har valgt å ikke fjerne den da?
 11. Den skal ikke kjøpes med grunn at den skal brukes til spilling så akkurat den biten har ikke så mye å si. Kamera er viktigere. Det blir den telefonen vil jeg tro etter å ha lest masse tester og erfaringer Takk for utfyllende svar. Ender nok på den telefonen, også til meg. Blir fristet når man sjekker opp for andre. Men et spm, ser på youtube filmer at Huawei allerede har plassert skjermbeskyttelse på. Fungerer denne greit eller bør den byttes med det samme?
 12. Samboer hsr vurdert å anskaffe seg denne, kan denne anbefales? Hsr lest trester opp og ned, men allti1d grdit med bruker erfaringer. Ser den ikke har en stor og aktiv tråd her men regner med noen har den for det 😀
 13. Jeg har en knust samsung som jeg sendte inn til reperasjon, kjøpte i mellomtiden en annen telefon. Samsung er kjøpt gjennom svitsj hos Telia, har jeg nå lov å selge den? Tenker å betale ned månedsvis et par mnd til før eg betaler ut svitsjavtalen. Skal ikke misholdigeavtalen på noen som helst måte, er bare om dette er lov?
 14. Når noen skal overta min apple watch 3 series, hvordan koble den fra og slette all data osv som er lagret?
×
×
 • Create New...