Jump to content

Miss_star

Medlemmer
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Miss_star

 1. Jeg snoker litt på både s20, s20 FE og Note. Lurer derfor på hva bruker dere pennen til og brukes den ofte? Er den verdt ekstra prisen.
 2. Jeg snoker litt på Note og S20. Ikke helt bestemt meg. Bruker dere pennen ofte og eventuelt til hva? Aldri hatt Note før, men har litt lyst å teste modellen ut.
 3. Noen som har FE modellen og kan fortelle om det er "normalt" kamera på snap? Har en billig samsung mens jeg er på mobiljakt og der er kameratforan veldig zoom på inne på snapchat. Så vil unngå dettw.
 4. Takk for svar. Har heldigvis backup i icloud av alt. Jeg er litt mer "skeptisk" dersom jeg får igjen en erstaningsenhet så er det litt ubehagelig at min telefon er der ute med feks innlogget på nettsider, bilder og notater osv. Men disse blir da også slettet når jeg har valgt "slett iphone" i icloud, og godkjent at innhold slettes? Har ikke funnet gode kilder på nøyaktig hva som slettes.
 5. Jeg har knust min iPhone 8. Skjermen ble etterhvert helt svart, før jeg fikk nullstilt telefonen og skrudd av finn min iPhone. Den skal sendes inn på forsikring og denne skal jo da være av. Jeg har vært inne på icloud og får fjernslettet iphonen, men hva slettes da? Nullstilles den til fabrikk? Er bildene fremdeles innpå? Og viktigst av alt, vil Finn iPhone skru seg av?
 6. Da har jeg bestilt meg en Samsung s10, litt sent ute men jeg valgte iPhone 8 når denne kom ut. Den knuste ved et uhell og jeg ser mitt snitt til å bytte den ut. Har et par spørsmål: Dere som har Samsung s10 modellen, er dere fornøyd med batteriet? Alt er nok bedre enn de i underkant av 2000 jeg hadde. Har noen hørt noe mer om notification lys i oppdatering? Kjenne jeg ble noe skuffet når jeg leste det mangler. Fikk Galaxy buds med på kjøpet, får de i samme pakke som telefonen så får de heldigvis kjapt. Er dere fornøyd med dem? Gleder meg veldig til den kommer, nesten så jeg treger jeg ikke hentet den i butikk. Har en gammel Samsung s7 (min samboers) nå nå så har en ørliten smakebit på Samsung telefon igjen og den skuffer ikke så s10 blir sikker kanon.
 7. Kjøpte akkurat iPhone 8 plus, men det kommer ikke med Lightning kabel til 3,5 jackplug ? Er det slutt på at denne medfølger i esken ?
 8. Gboard var bedre, takk. Aldri likt swiftkey tastaturet. Android messenger er meldingsappen som er på telefonen?
 9. Og noen som har tips til annen meldingsapp?
 10. Noen som har tips til tastatur som jeg kan laste ned ? Er det eventuelt mulig å bytte inne på telefon. Ikke helt fan av standard tastaturet.
 11. Venter på min og samboers i posten men har et spørsmål. Hvordan er hjemknappen er det mer enn sensor slik som feks iphone har, eller er det et god gammeldags knapp?
 12. Det ble den telefonen på oss begge selv om planen bare var til han. Har kjøpt glassbeskyttelse til oss også men kan kanskje bare bruke den som er på foreløpig da.
 13. Har allerede bestilt til oss jeg også, menkan se hva jeg gjør. Du har valgt å ikke fjerne den da?
 14. Den skal ikke kjøpes med grunn at den skal brukes til spilling så akkurat den biten har ikke så mye å si. Kamera er viktigere. Det blir den telefonen vil jeg tro etter å ha lest masse tester og erfaringer Takk for utfyllende svar. Ender nok på den telefonen, også til meg. Blir fristet når man sjekker opp for andre. Men et spm, ser på youtube filmer at Huawei allerede har plassert skjermbeskyttelse på. Fungerer denne greit eller bør den byttes med det samme?
 15. Samboer hsr vurdert å anskaffe seg denne, kan denne anbefales? Hsr lest trester opp og ned, men allti1d grdit med bruker erfaringer. Ser den ikke har en stor og aktiv tråd her men regner med noen har den for det ?
 16. Jeg har en knust samsung som jeg sendte inn til reperasjon, kjøpte i mellomtiden en annen telefon. Samsung er kjøpt gjennom svitsj hos Telia, har jeg nå lov å selge den? Tenker å betale ned månedsvis et par mnd til før eg betaler ut svitsjavtalen. Skal ikke misholdigeavtalen på noen som helst måte, er bare om dette er lov?
 17. Når noen skal overta min apple watch 3 series, hvordan koble den fra og slette all data osv som er lagret?
 18. Hvordan er det med batteritiden på disse klokkene?
 19. Den trenger absolutt ikke se ut som apple watch, men ha noen av de samme funksjonene tilgjengelig. Den skal primært brukes til kombinasjon mellom treningsklokke og smartklokke. Det er selvsagt en ulempe om det er slik de må lades så ofte som annenhver dag, men det er vell vanlig for de fleste smartklokkene tenker jeg. Mulig Garmin er en god nok klokke, har idag fitbit charge 2 som aktivitets/treningsklokke men ønsker å kunne styre musikk osv. Skal selvsagt lese meg mer opp men siden jeg ikke har erfaring med det er det greit å høre å få litt tips av andre som har erfaring med klokkene.
 20. Har sett det kommer mange ulike når jeg googler, men aldri prøvd å sette meg inn i den type klokker. Har bare hatt fitbit og polar treningsklokke/aktivitetsklokker, men kunne tenker meg en som gjør noe mer Siden jeg har null peiling er det jo greit med litt konkrete tips så jeg ikke ender med en dårlig klokke!
 21. Noen som har tips til smart watch til android telefoner? Vurderte en stund å kjøpe iPhone grunnet apple watch, men er mest fornøyd med samsung telefonen jeg har nå enn jeg noen gang har vært av iPhone så tenker det blir dumt. Hvilken klokke kan minne om apple Watch som kan brukes med android?
 22. Hjelp, jeg knuste min s8. Har hatt den siden den kom ut, den har begynt å tulle noe. Så mitt spørsmål er i grunn om de pleier å fikse mobilene, eller om de gjør som iPhone og sender erstaningsenheter? Tenker jeg må vurdere om det er verdt å fikse den eller ei siden den har tullet. Har forsikring heldigvis så trenger ikke betale alt selv.
 23. Jeg er egentlig veldig kresne på telefoner, som sagt holdt jeg ut Sony xperia i 2 mnd før jeg fikk fnatt pga appene osv, men alltid likt Samsung. Men brukt min samboers Samsung s7 Snapchat flere ganger men reagerer ikke på den i forhold til min iPhone 7, til og med når jeg holdt de ved siden av hverandre idag. Men mulig jeg ikke er så kresen som jeg tror ?
 24. Legger ikkje merke til om eg får snap fra android eller iphone venner. Ut fra hvordan du skriver burde eg jo merket dette ? eller ? Tar eg noen raske søk så finner eg svar på alt eg ønsker, så det er ikkje så lurt å bare søke rundt om. Testet snappen på min iPhone 7 og Samsung s7 snap nå, er litt forskjell på fargene på bildene men mens iPhone viser for mørke farger så viser Samsung lysere. Ingen av dem viste nøyaktig slik fargen faktisk er, men er ikke noe graverende dårligere noen av dem syns jeg (sikkert litt forskjellig av hvilken type telefon). Tok bilde av hunden min og alle detaljene viser klart på begge, samt bilde lengre borte. Det var farge forskjellen, men siden verken iPhone eller Samsung viste nøyaktig en lysere og en mørkere så kan Samsung sine se friskere ut mens iPhone mer reelle ut. Eneste Samsung sitt selfiekamera var dårlige enn iPhone sitt, der viser ikke detaljer like godt. Det la jeg fort merke til. Men ulikehetene på disse telefonene er ikke så store at Snapchat burde være det som veier (for meg i hvert fall).
×
×
 • Create New...