Gå til innhold

Diskusjon rundt Battlefield 1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Så hva syns du om spillet?"
"Vel, jeg kjører det på 78% med en GC780-X2, men dersom jeg rerouter det gjennom en 560HD-XVID så forbedres FPS med 12.23%. Men det er med dx10..."

"Ehh... jeg mente gameplay..."

"Bwah?"

 

Omtrent sånn høres denne tråden ut for meg :p

 

Har nettopp prøvd de første War Stories og syns det ser fantastisk ut. Jeg var veldig spent på hvordan et WW1-spill ville fungere, siden mangelen på ulike våpen og sånt gjør at mye innsats må legges i atmosfæren. Hittil syns jeg derfinitivt at de har truffet blink så det suser. Det er mørkt, gjørmete, skittent og føles ekte og ikke "jålet" opp. Det har vært et problem jeg har hatt med skytespill nå, hvor omtrent alt skal være satt i fremtiden med det ene futuristiske våpnet etter det andre. Spillet får en helt annen dynamikk når du bare har "the bare necessitites" i stedet for ørten ulike våpen, superdrakter med masse greier, osv. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Aner ikke. Plutselig forsvinner lyden bare. Det kan skje midt i en omgang, uten forvarsel. Har heldigvis skjedd bare en gang til nå, men det er en velkjent bug som har eksistert i BF serien i mange år. Så det er trolig relatert til frostbite motoren på et vis.

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Har bare opplevd en bug til nå, og det er at Battlepacks jeg har fått ikke går an å åpne, og så forsvinner de bare. Ganske irriterende, men har kun skjedd to ganger.

 

Er stor fan av Operations, veldig kult modus! Det aller beste i forhold til BF4 er at det er lettere med godt lagspill nå og det er på sitt beste i Operations. Heldigvis har medic-klassen blitt prioritert med veldig gode våpen, så her kan man faktisk bli reviva. 

Lenke til kommentar

Sliter litt med at vi plutselig blir disconected og at det tidvis lagger. Veldig rykk og napp, og ikke Internett som er problemet. Håper det bedrer seg etterhvert, for utrolig kjedelig å dø hele tiden fordi du ikke ser fiendene pga lag..

 

Men fy søren, jeg elsker gass! :D hatet den til å begynne med, men nå får jeg ikke nok av å bruke den!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...