Jump to content

Canario

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Har splitter ny gamingmus og gamingskjerm PCen ble ikke så glad for sistnevnte. Tror den rett og slett ikke er god nok for mitt bruk. Det er ikke noe i veien med grafikk eller sånt. Sliter periodevis med lag, og den blir varm. Specs veit jeg ingenting om, tror det er denne jeg har. https://www.power.no/data-og-tilbehoer/stasjonaer-pc/asus-rog-gr6-r007r-mini-pc/p-248248/
 2. Takk for svar. Det ble en Samsung, synes fortsatt det er litt svært, fikk ikke plass i den lille varebilen, var et helvete å bære opp trappa og å henge den opp var et kapittel for seg selv, men da har jeg ihvertfall tv på filmrommet til GOT, så da er jeg fornøyd 😂
 3. Takk for svar, skal se litt på de og Google litt. Høres veldig bra ut det dere foreslår, men jeg forstår jo ingenting av hva de diverse tingene vil si så må lese meg litt opp her tror jeg 😂 Jeg MÅ ikke kjøpe ny pc samme dag jeg får pengene, men har en tendens til å bruke de opp hvis jeg ikke gjør det. Men hvis den som kommer etter sommeren er verdt å vente på, så venter jeg jo.. Har jo en pc som fungerer. Den er litt over to år, kjører BF V bra, men den blir sur når jeg kjører discord i spillet, samt at den har noen nykker her og der. Den var ikke toppmodellen av gamingpc når jeg kjøpte den heller, så den er sikkert god for utskifting.
 4. Lurer på å kjøpe meg en ny pc til sommeren da jeg får en liten slump tilbake på skatten. Den vil bli brukt kun til spill. Hovedsakelig Battlefield, litt diablo 3 og muligens WOW, men det blir lite. Det er viktig for meg at den kan kjøre battlefield uten problemer, da jeg spiller det daglig, og innimellom hele helgen 😂 Å bygge selv er ikke aktuelt. Ikke over 20k, gjerne ikke mer enn 15. Gjerne en PC med mye lagringsplass, så jeg slipper å styre med mer plass. Jeg er veldig glad i å spille, men som jenter flest så er jeg veldig dårlig på data😂 Så jeg aner ikke hva som kreves av en PC for å spille det jeg vil, og av erfaring så veit ikke de på Power det heller. Så blir glad for alle innspill!
 5. Okei, bittelitt flaut, men det var musa som var problemet. Slo meg faktisk ikke, da den er 2 mnd gammel og har fungert helt fint. I tillegg så tullet dataen når jeg trykket esc eller skrev noe i Google og trykker enter. Men trengte musen til en annen pc, og samme skjedde der. Dro innom elkjøp som testet den, og fikk ny, nå er alt normalt. Men takk for hjelpen
 6. Tusen takk for svar. Da prøver jeg det enkle først. Vil helst slippe å måtte kjøpe Windows 10. Er ganske så grønn på PC greier.
 7. Jeg tror faktisk at det var Pavlov. Men ja, jeg er enig i det, som sagt skulle jeg gjerne hatt 65". Men så er vi to i dette huset, han er fast bestemt på 75", jeg spør derfor om det finnes noe som er bra nok til vårt bruk.
 8. Takk, men blir for dyr, og samboeren vil ha 75". Selv om jeg er uenig
 9. Ja, har kikka på den. Men er den bra? Vi går fra 55" og jeg er livredd kvaliteten blir dårlig når vi ikke har en bøtte med penger å bruke og TVen blir så vanvittig stor. Jeg skulle helst hatt 65"
 10. Takk, da skal jeg prøve det. Det fulgte ikke med Windows på den, jeg lastet ned Windows 10 når det var gratis en periode. Jeg fjerner ikke den? Eller tingene jeg har på PCen?
 11. Ene TVen gikk i stykker og TVen på filmrommet måtte ned i stua. Jeg nekter dog å se på Game of thrones her, så derfor må vi ha ny tv før 14. April Rommet har sorte vegger og tak hvis der har noe å si. Er det mulig å finne en bra 75" (evt 70") til under 20k? Helst 15k. Forsøkte å få hjelp på Power til tvkjøp, men de hadde bare én type, og kunne ikke hjelpe ut over den. Virker som om det er begrenset med typer å velge i mellom, og mange av TVene selges kun av en butikk.
 12. Sliter med at når jeg forsøker å trykke på ting så blir jeg kastet tilbake til der jeg var. PCen fungerer noenlunde normalt i forhold til bruk (spill), jeg får spillt men jeg kan f.eks ikke trykke esc i spillet for å sjekke innstillinger. Da får jeg opp menyen før jeg blir jeg kastet tilbake. Skulle gjerne lastet opp video av hva som skjer, men jeg får ikke til det.. For å prøve å forklare bedre: nå startet jeg PCen og nvidia vil oppdatere seg. Jeg åpner programmet, og får opp mine spill. For å få oppdatert må jeg trykke på fanen ved siden av som heter drivere. Jeg trykker på knappen, havner der i kanskje et sekund eller mindre, også blir jeg kastet tilbake til der jeg ser spillene mine.. Hvis jeg prøver å bruke Internett kan jeg skrive inn siden, trykke enter også blir jeg hivd tilbake.. PCen er ca to år gammel. Brukes kun til spill, eneste ut over spill som er lastet ned er Discord og Teamspeak.
 13. jeg spiller kun battelfield, og jeg vet ikke hva premier går ut på. Men samme det, tenker jeg bare gir meg og innser jeg er teit
 14. Jo, men de med orgin access premier får tilgang 5 dager før deluxe, dvs 8 dager før "alle andre". Mulig det bare er jeg som reagerer på det, men jeg bestilte deluxe for å spille så tidlig som mulig, og det er ikke "nok".
 15. Nei, snakker ikke om beta Bare synes det er litt dumt at vi som har bestilt deluxe må evt kjøpe orgin access for å få tilgang tidlig.
×
×
 • Create New...