Gå til innhold

Jeg kan bevise at bønner funker


Anbefalte innlegg

Fleste ateister vil si at det ikke funker.

 

For å oppklare, ingen normale folk kan gjøre så store ting som de store profetene i det gamle testamentet. Og ved tanke på at Jesus har gjort alt for oss og fullbrakt nåde gaven som er nåden i troen, dermed overga den kraften til apostlene som prestene også fikk kraften til å gjøre.

 

For å si det slik, du kan ikke be for materielle ting og det skjer som jeg gjorde som liten når jeg ba til gud for å få en PS2, som høres litt smålig latterlig ut. Men uansett ateister vil tro at bønner ikke hjelper fordi ingenting skjer når man ber. Virkelig?

 

Når du ber til Gud om å se over folk eller noe alt annet når før man sover. Her er hvordan det funker, hjertet ditt blir varmt på innsiden, dette er beviset på at bønner funker. Islamsk bønn etter min mening har likens effekt som magi eller meditasjon, og det er at hodet ditt tingler litt som er enda en grunn for meg å ikke tro den religionen er sann. Kristendommen når du ber til herren så blir hjertet ditt varmt på innsiden, ateisme fyller deg ikke med slikt når du sover.

 

Så dette er beviset på at bønner funker. Gud er i senteret av ditt hjerte.

 

Vedder på at en haug med ateister når vil være uenig med konklusjonen, men dere krevde bevis trossalt :p. La meg høre deres meninger?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du stikker febertermometeret helt opp til hjertet så skulle det ikke forundre meg om kroppen reagerer på merkelige vis, for eksempel med økt kroppstemperatur. Bilde eller så skjedde det ikke. En selfie med termometeret på minst 38 grader duger som bevis på at du i hvert fall målte at det ble varmere enn kroppstemperatur. En selfie med termometeret i hjertet beviser at du faktisk har målt i hjertet.

 

Eller sagt på en annen måte, svevende metaforer fungerer ikke som bevis for noe som helst!

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Bønner funker på mange måter. Hvis man faktisk tror på en gud og ber om hjelp til å oppnå et eller annet, kan det gi økt fokus. Har man bedt, burde forholdene ligge til rette siden man har Gud på sin side, da er det bare å gjøre sitt beste i tillegg.

Placebo er en viktig del av alle behandlinger, og det er ingen grunn til å tro at ikke også bønn kan aktivere den.

Å be sammen kan sikkert være koselig.

Men at det sitter en magisk ånd noe sted og hører på, tro det den som vil.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tror du på at bønn er bra for deg, trenger du ikke bevise det. For meg hjelper bønn til å ha et klart sinn; ber jeg over en sak, kan jeg fokusere på andre ting jeg har foran meg etterpå. For meg hjelper det også på slikt som angst eller uro, men dette vil kanskje psykoanalytikere hevde beror på at jeg har en tro på Gud som et person-aktig referansepunkt, og som dermed fungerer pga en slags verbalisert bevisstgjøring, slik en har i psykoterapi.

Lenke til kommentar

nå er det sikkert forskjellige definisjoner på hva bønner er, og jeg vil si at det er jævlig individuelt. jeg ser på bønner som "tanker om", og ber dermed 24/7. om det fungerer? det antar jeg ettersom det blir noe samme prinsipp som å kjøpe seg en japp på statoil. man tenker det først og utfører handlingene etterpå. så om du ikke får økt lønn eller får forfremmelse i jobben med en gang, tenker du sikkert på hva jobben du har omfatter, hva som skal gjøres for å gjøre den best mulig, og jobber deg mot en forfremmelse eller noe annet mål på den måten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...