Gå til innhold

Jorden er flat


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Du snakker så mye piss Max. Blir lei meg. Du har kommet så langt at du drar bevis og argumenter ut fra r*vhullet ditt som ikke har et feste i virkeligheten.

Du har fått beviset ditt. Likevel benekter du alt som er sant og det finnes bevis for.

 

Egentlig bra du melder deg ut av diskusjonen for du er en person man ikke kan diskutere med.

Jeg skal gi meg ja. Har ikke fått bevis for noe verdensromturer.

Den fem timer roterende kloden hvor månen passerer med en liten bevegende sky nå, kan nå være redigert i ettertid. Hvordan?

Her er Jeranism sint fordi de har nå byttet ut live videoen hvor de filmet ene boosteren på begge kameraer er byttet på. Uten at det var kommentert i live videoen av kommentatorene at det var en feil. YouTube kanalen Smarter every day var så glad for å se hvor synkronisert de to boosterne var fordi de så så like ut. Men nå har de altså byttet om fordi det er så åpenbart de landet på samme PAD.

Og de har sikkert redigert på hvor jorden kunne ses og bilen svevde over, så var den plutselig inni beholderen et sekund så var den utenfor igjen med samme jordbilde utenfor.

 

Så er det en av dere som limer inn live linken og sier nei dette er noen som har tuklet med. Og så ser jeg på linken fra space x og der er det ingen jordbilde før den er ute av beholderen.

Men nå tror jeg det er spaceX som har redigert.

Og kan de gjøre dette så kan de sikkert bar la feilene være der og redigere den vekk ettersom de blir oppdaget.

Jeg har sett når iss viser stjerner på nattestid over den kurvede horisonten kurvisonten de viser.

Men jeg har sett video hvor desse stjerner som dukker opp over horisonten også vises gjennom jorden før de kommer opp til horisonten.

Nå kan vel dette redigeres ettersom det er oppdaget. Og dette skal jeg stole på?

 

 

Og du mener jeg skal stole på folk som påstår at sola blir mindre og mindre før den forsvinner bak horisonten, selv om jeg har sett det motsatte i mangfoldige år. Og som ikke greier å forklare hvordan det er mulig at sola i det hele tatt går ned bak horisonten når den i virkeligheten skal stå høyt på himmelen midt på natta.

Endret av matteus
Lenke til kommentar

"Det er slående at de fleste flat-eartherne er veldig åpne kristne "

 

Det blir på linje med spørsmålene om kreasjonisme og bibelsk tidsregning (bortsett fra at det i hundre år har vært taust fra kristne om flat jord). 

 

Hva hadde det med saken å gjøre? Tilogmed vatikanet har anerkjent og beklaget fra Galileo om at jorden er rund..... Det var i 1992... Men for all del...

 

Selv er jeg kritisk og åpen for å bli presentert nye beviser. På lik linje som den angivelige forfalskningen av månelandingen og flat-earth. Dessverre vinner fysikken over konspirasjonsteoriene i mitt hode. Samtidig fyller jeg det med det jeg kan observere selv. Jeg observerer tyngdekraften med mine egne øyne. Jeg har sett objekter (båter) forsvinne i horisonten. Jeg har sett at månen får en rund skygge på lik linje som at jeg har sett med egne øyne total solformørkelse. Jeg har snakket i telefonen med min kone på andre siden av kloden hvor tiden på døgnet og lyset er annet enn her. Jeg har observert at sola går opp et sted og ned en annen uten å endre størrelse og den forsvinner under horisonten. Her klarer ikke flat-earth å gi meg noen overbevisende eller bedre forklaring enn illuminati og eliten som prøver å dekke over. Eller tåpelige "bevis" som lett motbevises med enkel fysikkkunnskap. 

 

Fysikk og forskning gjør at jeg faktisk kan sitte på PC'en min og skrive dette og høre på musikken som spiller trådløst på SONOS-anlegget mitt. Hvor langt hadde vi kommet uten forskningen? Sorry... Forskning vinner i mitt hode... Men jeg forstår at religion er noe som overbeviser flere av de som ikke tror på forskning og fysikk.

 

Referanse:

http://www.nytimes.com/1992/10/31/world/after-350-years-vatican-says-galileo-was-right-it-moves.html

Endret av CaZpeR
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Takk til alle som har deltatt i tråden. Nå logger jeg meg ut. Men kommer vel til å lese i tråden i ny og ne. Jeg har til nå lest/skumlest alle innleggene her inne. Men vet ikke om jeg orker det mer. Det har vært lærerikt. Takk til Festus som har morsomme innlegg og går imot strømmen her inne. Men hvor skal dette gå. Det får gå som det går. Håper kanskje dere kan se med litt mer kritiske øyne mot romfartsorganisasjonene nå. Bare å følge med. Du vil sikkert se en feil eller femten.

Gud velsigne den som vil bli velsignet av Gud. Amen og takk for meg. Over og ut.

Velsignet av Gud? Vi er alle velsignet av Gud, for Gud er en del av oss og vi er en del av Gud. Det handler mer om å ta ansvar for eget liv i stedet for å legge det i hendene på en annen "kraft".

Lenke til kommentar

Jeg skjønner seriøst ikke hvordan denne tråden er blitt så stor. Er folk virkelig så fjerne at de tror jorda er flat??? Menneskeheten blir dummere og dummere for hvert år som går. 

 

Det handler nok i bunn og grunn om at enkelte mennesker føler seg skremt av den tekniske utviklingen på jorda i dag, og når de da mangler mental kapasitet til å forstå hva som skjer så blir det meste usannsynlig og irrelevant. Da lukker de seg inne i bobla si, tar på seg skylappene og skylder på Gud (ref. en ekstern kraft i deres verdensbilde) i hva det skal være for å unngå ubehageligheter som kan oppstå dersom de skulle utvide horisonten sin bittelitt.

Lenke til kommentar

"For alle vet at det ikke finnes to like biler... "

 

De tok med seg to Teslaer opp i verdensrommet som vi kunne se under direktesendingen? O hellige enfold...

Selvfølgelig gjorde de ikke det. Men din påstand var:

"bilen kan ikke være flere steder samtidig under en direktesending."

En merkelig påstand jeg ikke helt forstår hvorfor du gjorde et poeng ut av. Om de trengte flere hadde de brukt flere biler.

Lenke til kommentar

Men han i videoen snakker vitenskapelig om at direkte stråling fra solen gjør metall intenst varmt.

Her er en 1 times video av en som tester varme i vakuum.

https://youtu.be/XUNuYRti7CM

Kort sagt. Temperaturmåleren øker.

Selvfølgelig blir det varmere når det tilføres energi. Men vet vi hvor varmt det skal bli? Ser man på Starman-videoen roterer bilen. Lyst mørkt lyst mørkt osv.

 

De har tatt ut ventilen fra dekkene ja. Men det er ikke du som burde si noe om. Når Elon Musk snakker ut om hvordan det er en helt vanlig bil i rommet. Burde han ikke i det minste si. Vel, vi tok vekk ventilen i fare for at dekkene skulle eksplodere.

Jeg tror de gjorde det, men det ville ikke vært nødvendig. Pumper man en ekstra bar inn i et bildekk vil det ikke eksplodere. Det er den relative trykkøkningen dekket vil oppleve. Prøv det selv på bensinstasjonen. Pump dekket til 3,5 bar og se hva som skjer. Det som skjer er ... ingenting.

 

Vitenskapen om verdensrom kan ryke å reise.

Det tror jeg de fleste her inne har skjønt at du mener. Religion har en tendens til å gjøre det med folk.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Takk til alle som har deltatt i tråden. Nå logger jeg meg ut. Men kommer vel til å lese i tråden i ny og ne. Jeg har til nå lest/skumlest alle innleggene her inne. Men vet ikke om jeg orker det mer. Det har vært lærerikt.

Jeg er nysgjerrig på hva du føler at du har lært, siden du kaller det lærerikt.

 

Så vidt jeg kan se, har du IKKE lært:

 

* fysikk, astronomi eller annen vitenskap

* redelig debatt-teknikk hvor du faktisk svarer på argumentene til folk når de bruker tid på å gjennomgå videoene du poster.

 

Det jeg kan se, er at du holder blindt fast på troen din til tross for at det ikke stemmer med det du kan se ut av vinduet, men den blinde troen tror jeg ikke du har lært i løpet av denne tråden.

 

Så hva har du egentlig lært?

  • Liker 6
Lenke til kommentar

"Jeg har snakket i telefonen med min kone på andre siden av kloden hvor tiden på døgnet og lyset er annet enn her."


 


Benekter ikke at det er dag og natt, en måtte være særdeles dum for å benekte det. Men sola flytter seg så langt vekk at vi ikke kan se den om natta.  


 


"Fysikk og forskning gjør at jeg faktisk kan sitte på PC'en min og skrive dette og høre på musikken som spiller trådløst på SONOS-anlegget mitt. Hvor langt hadde vi kommet uten forskningen? Sorry... Forskning vinner i mitt hode... Men jeg forstår at religion er noe som overbeviser flere av de som ikke tror på forskning og fysikk."


 


I grunnen hadde menneskene ingenting slikt, men ifølge Enoks bok var det vokterne som fortalte slike hemmeligheter til menneskene. Altså onde engler. 


 


Du har altså ikke sett noe til at jorda kurver, men du velger å stole på vitenskapen fordi du har sett sola og månen. 

Lenke til kommentar

Du har altså ikke sett noe til at jorda kurver, men du velger å stole på vitenskapen fordi du har sett sola og månen.

Dette er nok et problem for mange som tror på flat jord. De tror at på en globe ville man sett en kurvet horisont. Men det vil man ikke, og jeg tror alle dere sliter med å billedliggjøre dette for dere selv.

Også, til syvende og sist, så tror jeg heller ikke dere vil at jorden skal være en globe (som en motsetning til å bare ville vite sannheten uansett hva den er) og jeg tror flesteparten av dere vil reagere slik maxRPM gjorde når bevisene blir for vanskelige for dere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

"Jeg har snakket i telefonen med min kone på andre siden av kloden hvor tiden på døgnet og lyset er annet enn her."

 

Benekter ikke at det er dag og natt, en måtte være særdeles dum for å benekte det. Men sola flytter seg så langt vekk at vi ikke kan se den om natta.  

 

"Fysikk og forskning gjør at jeg faktisk kan sitte på PC'en min og skrive dette og høre på musikken som spiller trådløst på SONOS-anlegget mitt. Hvor langt hadde vi kommet uten forskningen? Sorry... Forskning vinner i mitt hode... Men jeg forstår at religion er noe som overbeviser flere av de som ikke tror på forskning og fysikk."

 

I grunnen hadde menneskene ingenting slikt, men ifølge Enoks bok var det vokterne som fortalte slike hemmeligheter til menneskene. Altså onde engler. 

 

Du har altså ikke sett noe til at jorda kurver, men du velger å stole på vitenskapen fordi du har sett sola og månen. 

 

 

Ting som flytter seg lengre og lengre bort blir gradvis mindre og mindre. Det er velkjent og må også gjelde sola. Har du sett sola gradvis bli mindre og mindre med dine egne øyne? Hvis ikke, hva er det som gjør sola helt spesiell?

 

Jeg har sett at jorda kurver. Jeg har mange ganger sett båter forsvinne gradvis under horisonten, og jeg har sett at detaljer i landskapet dukker fram hvis jeg beveger meg for eksempel 100 høydemeter opp i terrenget. Jeg trenger ikke vitenskap eller Enoks bok, bare mine egne øyne. 

 

Har du observert noe av dette i virkeligheten?

Endret av matteus
Lenke til kommentar

  1. Hvorfor endrer ikke størrelsen på sola seg i løpet av dagen?

Hvorfor er vinkel-hastigheten på solen konstant?

Hvorfor står solen opp rett øst, går ned rett vest og er oppe i 12 timer ved vår og høstjevndøgn uansett hvor du er på jorda? (ikke på nord- og syd-polen)

Endret av TheFatMan
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Benekter ikke at det er dag og natt, en måtte være særdeles dum for å benekte det. Men sola flytter seg så langt vekk at vi ikke kan se den om natta.  

 

I grunnen hadde menneskene ingenting slikt, men ifølge Enoks bok var det vokterne som fortalte slike hemmeligheter til menneskene. Altså onde engler. 

 

Du har altså ikke sett noe til at jorda kurver, men du velger å stole på vitenskapen fordi du har sett sola og månen. 

 

 

Punkt 1: Hadde solen flyttet seg langt vekk så hadde den gradvis blitt mindre. Jeg har sett med mine egne øyne at solen har en konstant størrelse fra den står opp til den går ned. Den kommer opp fra en horisont og går ned i en annen. Hadde din forklaring vært korrekt så hadde solen gradvis blitt større for så å snu og bli mindre og mindre til det ble natt igjen. Dette er ikke det jeg ser. Forklaringen din stemmer ikke. Forklaringen med at jorden er rund og at den forsvinner på den andre siden av planeten er en mye mer logisk forklaring enn din. Har du noen gang sett en person som går fra deg fortsette å være i samme størrelse? I så fall ber jeg deg sjekke synet....

 

Punkt 2: Igjen er vi inne på religion. Fysikk og forskning er skapt av "onde engler". Sorry... Her er vi mentalt forskjellige. Jeg tror på forskning, fysikk, kjemi etc. etc. da jeg har tatt timer i dette og faktisk testet ut mange av fysikkens og kjemiens lover og regler og der vinner 2FY/3FY-bøkene og kjemien jeg hadde på høgskolen over Enoks forklaring på "onde engler".

 

Punkt 3: Jeg sa jeg har sett båter forsvinne over horisonten... Jeg husker godt fra barndommen da vi stod med kikkert og kikket på båtene som "sank" ned under horisonten. Hva er det som ikke går inn her? Jeg observerer det med egne øyne. Igjen vist her i fortfilm:

 

Men dette punktet virker som at det ikke når inn. Det er som at du bare blokkerer det ut. Det samme med at jeg har sett skyggen på månen og solformørkelse. Jeg har sett det med egne øyne. Jeg ser også at solen og månen er runde. Hvorfor skal jeg da betvile det jeg ser? Fordi jeg velger å stole på vitenskapen? Ja. Fordi din forklaring er "onde engler", forklaringer som ikke gir mening (da tenker jeg på at sola er lenger vekk) og fantasifigurer, mens vitenskapen gir en faktisk god og rasjonell forklaring på det jeg kan se med egne øyne.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

At båter forsvinner under horisonten er ikke et problem, det er slik i et korridorperspektiv at ting vil gå gradvis ut av syne ved horisonten. 

Men når jeg nevner korridorperspektiv her, tror de at jeg er syk eller sprø.

 

Det er et noe større problem hvis sola ikke minker i størrelse, og det ikke er nok sollys til å dekke de sydlige områdene av den flate jorda. 

 

Men det finnes likevel noen videoer som skal vise at sola blir mindre. (sun shrinks)

 

 

 

The sun shrinks as it moves farther away! Globe huggers have tried to tell me different but the evidence is there every single night!

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=f5R_HOJXMcY

Lenke til kommentar

Som jeg skulle sagt det selv:

 

x68bb.jpg

 

Guds hånd kan ha vært involvert. Djevledyrkere er ofte meget farlige, men de kan også feilvurdere ting. Håper at hele greia med bilen gjør at folk stiller flere spørsmål heretter. Og de har tabbet seg ut på flere punkter. 

Det som mange var så imponerte over, var at to objekter landet på likt på to ulike steder. Det viser seg nå at dette var innspilt på det samme landingsstedet (landing pad). Noe som jo er en stor tabbe. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=bHMBja9otqk

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...