Gå til innhold

matteus

Medlemmer
  • Innlegg

    664
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

1 456 profilvisninger

matteus sine prestasjoner

741

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi hadde Globebusters, og nå har vi gud hjelpe meg fått Spacebusters også. De har det til felles at når de råker på noe de ikke skjønner, og det skjer ganske ofte, så kommer ei tåpelig knising for å understreke hvor dumt de synes dette er. Jeg skannet litt og så at de til og med bruker David Weiss (!!!) som sannhetsvitne på at når NASA eller hvem det nå er, skyter opp raketter så bruker de ballonger! Hvorfor det? Jo, når vi skyter opp raketter nyttårsaften så går de til værs i stor fart, mens rakettene til NASA bare løfter seg sakte først. For å snakke samme språk som Spacebusters: Hahahahahaha. Det er ikke videre saklig, men de ser fan meg ut som kloninger av Jeran Campanella og Bob Knodel, bare enda et hakk dummere. Om disse også tror jorda er flat fant jeg ikke ut av, men det henger jo sammen så det skulle ikke forundre meg.
  2. Jeg har brukt 10 minutter på å skanne gjennom videoen, og så vidt jeg kan se inneholder den bare påstander som er debunka gang på gang. Det er bare å bla tilbake i tråden, og det finnes massevis på nettet. Hvorfor leter du bare etter ting som bekrefter det du absolutt vil tro på? I denne videoen ligger til og med tøvet til avdøde Rob Skiba der han beviser at en fresnel-linse fungerer, samtidig som han påstår at verden fungerer på samme måte. Han var jo også ute med båt på Lake Michigan og så Chicago Skyline. Der var halvparten av skyskraperne under horisonten, men det var ikke viktig. Vi skulle ikke sett de skyskraperne hvis jorda var rund, og da må den jo være flat!! Vi har reist rundt på den sørlige halvkule i flere hundre år, og vi gjør det fremdeles. Vi vet hvor lang tid det tar fra A til B, og vi kjenner alle avstander, og vi finner veien. Tusenvis av mennesker kan bekrefte at det er midnattssol i Antarktis. For ikke å nevne Sydkorset. Du linket tidligere til en komplett idiot som gjorde et merkelig forsøk på å forklare Sydkorset. Jeg skjønner godt at dere skyr de emnene som pesten, men å enda en gang diskutere det gamle tullet som kommer fram i den videoen du postet denne gangen gidder i hvert fall ikke jeg.
  3. Paaske er ganske merkelig, som de fleste flatjordinger. Han snakker som om den eneste grunnen til at vi tror jorda er rund, er at vi har lært det på skolen. Vi som har diskutert med de flate i flere år har et mye mer gjennomtenkt forhold til det enn Paaske synes å tro. Han snakker også om flat jord for nybegynnere, men han virker jo som en nybegynner selv. Det er jo bare å se på de to eksemplene han drar fram i reklamevideoen. Begge de to er jo til de grader motbevist gang på gang. At han gjentar atter en gang det med at Amerika ser mye større ut på det ene bildet enn på det andre viser jo bare at han absolutt ikke har satt seg inn i temaet selv, men bare gjentar det de mest uvitende eller kanskje løgnaktig flatjordinger har kommet med for å narre de godtroende. Jeg tror jeg har hørt alt som finnes av flatjordargumenter, og det er ingenting som tyder på at Paaske har noe nytt å komme med. Ikke tror jeg ett sekund på at han har noe svar på de spørsmålene om avstander på den sørlige halvkule som jeg og andre stilt til det kjedsommelige. Jeg tar det forbeholdet at jeg ikke gidder å se på de videoene av foredrag som han har holdt, men jeg kikket såvidt innom, og der fikk han spørsmål om flytider, og det virket nesten som han ble overrasket. Etterpå la han ut en video der han kom med det gamle "gode" argumentet at flyene ikke går direkte men via Dubay eller noe lignende. Antakelig hadde han vært ute på ei flatjordside og funnet det, for det var ren gjentakelse av det andre kan sagt før. Jeg kommer ikke til å bidra til forbedre økonomien hans.
  4. Alt du skriver er gjentakelser av det som står på flatjordsider på nettet. Alt … uten unntak. Du har ikke et eneste argument selv. Her blir du bombardert med det ene beviset etter det andre fra alle hold, og hva svarer du? Jo, NASA lyver, vannet er alltid flatt, vi vet ikke hva solen er, alle foto fra rommet og Antarktis er fake og, det dummeste av alt, perspektiv. Før kunne du i følge flatjordguruene zoome inn hva som helst som var forsvunnet bak horisonten. Det ble litt for vanskelig å zoome inn solen, og derfor så de flate seg nødt til å finne opp flerspekivet. Og fremdeles klamrer du deg til dette tullet! Hvordan er det mulig å se bort fra fakta så til de grader? Skjønner du virkelig ikke at ingenting stemmer med virkeligheten og flatjordkartet, og du har ingen argument, men vurderer altså ikke tenke nytt likevel. Det verste er at alle bevis vi legger fram kan du kontrollere ved selvsyn. Men da må du glemme skjermen og flatjordvideoer en stund, og kanskje må du til og med reise litt. I hvert fall så lenge du holder på at solen forsvinner bak horisonten på grunn av perspektiv. Og du beskylder oss for å være hjernevasket!! Sukk!
  5. Så var det å skifte tema i full fart. Jeg vet du ikke kan svare på det jeg spør om, men får det ikke deg til å reflektere litt hvis du virkelig er interessert i sannheten? Du plukker enkelte tema, og hvis du ikke får svar som du godtar, så er jorda flat. Det du gjør er å glemme at alt henger sammen. Helheten ser du absolutt ikke på. Hvordan kan du tro det? Er det midnattssol i Antarktis og Sydkorset står rett i sør overalt, så er jorda rund. Jeg kunne plusset på mange flere bevis som til sammen viser at jorda er rund. Da er det bare tull å snakke om romskip og at det er mistenkelig at ingen har filmet fra raketter bare for å overbevise de flate.
  6. 97,8 ape dna er greit. Noen har sikkert enda flere. Apekattene tror sikkert at jorda er flat.
  7. Tja, du kan jo få en til som du helt sikkert har bestemt deg for å finne feil på. https://twistedsifter.com/videos/24-hours-of-sun-timelapse-antarctica-by-robert-schwarz/ Det kunne vært moro å få et svar fra deg på hvordan du tror solen oppfører seg i Antarktis og langt sør i Argentina. I følge flatjordkartet er solen borte store deler av døgnet i de områdene hele året rundt. Solen eksisterer, og vi vet i hvilken retning vi ser den i virkeligheten, og da betyr det ingenting at dere ikke vet hva solen er. Dere ser den dere også. Hvorfor er det forresten ingen flatjordere som lager en timelapse fra Ushuaia i desember? Hvis dere virkelig var interessert i å bevise at jorden er flat, er jo det en utmerket anledning å vise at sola virkelig er borte store deler av døgnet der. Så kunne dere jo spleise på en flytur til nærmeste kontinent for å vise at turen tar mye lenger tid enn det vi godtroende globeheads tror. Tipset får du gratis, og jeg har ingenting imot at du deler det med Jeranism eller Eric Dubay eller Christian Paaske for den del.
  8. Hvis jeg er en løpegutt, så løper jeg for 99% av jordens befolkning, og det lever jeg godt med. Du løper for amerikanske kjeltringer eller kunnskapsløse fjols, pluss et par yogainstruktører som ikke kan så mye mer enn å sveve i skyene. Lykke til.
  9. Det finnes mange andre videoer som du kan finne noe mistenkelig ved hvis du leter med lupe. Men du ser jo selv her at sola går helt rundt, selv om de åpenbart starter på nytt igjen når de kommer til slutten. Det store spørsmålet til deg er da hvordan dette er mulig på ei flat jord? Hvis det eneste flatjordkartet som finnes (og det eneste som er mulig å lage, bare prøv) så skulle sola vært borte omtrent halve dagen, selv på den lyseste tida, og på ei flat jord ville du aldri sett sola i sør, slik du åpenbart gjør her. Dette stemmer perfekt med hva de opplever som har vært i Antarktis, og det er mange tusen. Du tror vel ikke at de lyver eller er idioter alle sammen?
  10. Du fikk et greit svar av Espen. Det skjønte du tydeligvis ikke.
  11. Du må tilbake dit igjen, for det er det eneste du er interessert i, selv om vi har svart gang på gang. Er det noen vits å diskutere det temaet mer? Du påstår at alt er fake, og vi påstår det motsatte. Og det er det samme hva som blir vist fram av bilder og videoer, og om du fikk det du etterspør ville du sagt fake automatisk. Er det ikke på tide at du begynner å komme med flatjordforklaringer på de andre bevisene vi har kommet med, og de er ikke få. I det minste hadde du kunnet forklare hvorfor du ikke tror på f.eks. midnattssol i Antarktis. Du har sett en eller to videoer du synes er mistenkelige, og det er nok for deg, selv om den midnattssolen harmonerer perfekt med de andre bevisene vi har fra den sørlige halvkule. Hva er f.eks. feil med denne?
  12. Der var den gode på plass igjen, og han har ikke blitt bedre.
  13. Du trenger ikke ha det som en sterk side. Om nå Sydkorset er stjerner eller lyspunkter på en kuppel så står det rett i sør uansett, og det beviser at rett sør er mot ett punkt og ikke mot en sirkel. Det stemmer også perfekt med det vi vet om solens gang sør for ekvator. Skjønner du ikke hvor tullete det er å si at man ikke kan bestemme jordens fasong ved hjelp av stjernehimmelen, eller kuppelen eller hva det nå måtte være? Den påstanden har jeg sett fra FE-hold mange ganger. Er det ikke på tide å gravlegge den for godt?
  14. Jeg har sett ham i en annen video. Der kunne han triumferende berette om nødlandinger der flyet (etter hans mening) måtte ta en stor omvei i stedet for å nødlande på et sted som ligger mye nærmere det han mener er den korteste ruten fra A til B. Det eneste han demonstrerte da var at han (som de fleste andre FE-ere) ikke skjønner at den korteste vei på en klode er en såkalt storsirkel, og når man tar det i betraktning, nødlandet flyene på det mest logiske stedet - uten unntak! Opptil flere påpekte det, og noen motargumenter kom ikke, så vidt jeg har sett. Her forteller han at det går an å manipulere videoer, og jeg må vel si at jeg har fått større overraskelser i livet enn det. Men..... tilbake til jorden og realitetene. Det er nok ikke alle som har oppfattet det, men det er ikke fake videoer men rund vs. flat jord vi diskuterer i denne tråden. Har du jobbet med å finne ei forklaring på at Sydkorset ikke beveger seg, men står rett i sør uansett hvor du er? Eller at det i desember blir lengre og lengre dager jo lenger sør du kommer, og at det ikke stopper før du kommer til sydpolen. Kanskje du skulle spørre Eric Dubay? Alt som blir sagt av FE-ere kommer jo i siste instans fra ham. Eller f.eks. Jeranism eller David Weiss...... eller noen andre. Jeg lurer på når de svarene kommer.
×
×
  • Opprett ny...