Gå til innhold

ANMELDELSE: Far Cry Primal


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

SKEPTISK! Far Cry har ikke gjort noe innovativt siden eneren. Følger de forrige har bare vært kopi av hverandre bare med annen tema. Hvis man virkelig vil spille i en primal verden hvorfor bare ikke kjøpe ARK: Survival Evolved? Som er på Unreal Engine 4, kan bygge baser og alt sammen med massevis av andre spillere.

 

Det er jo faktisk bare historieløst og direkte feil. Og det kan jeg si, selv om jeg ikke liker spillene engang. Og grunnen til at man ikke kjøper Ark er fordi Ark er et særdeles dårlig spill.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Synes også Far Cry har blitt ganske stusselig etter eneren, så hopper nok over dette. Eneren hadde en veldig fin blanding mellom åpnere en relativt fastlagt kurs med interessante områder og oppgaver sammen med større og åpne områder med flere valgmuligheter. De senere spillene synes jeg er for preget av resirkulering og kjedelige oppgaver til at det blir noe kjøp. Var heller ikke så gira på å samle kvist :p

 

Ellers skulle jeg ønske anmeldere ikke brukte avsnitt på å beskrive handlingen den første tiden i spillet. Dette er absolutt ikke det verste eksempelet, men når jeg leser en anmeldelse ønsker jeg som oftest ikke å vite hvordan spillet starter, hva jeg gjør de første minuttene, at jeg ender opp alene osv. 

Lenke til kommentar

Kjøpte dette og angret igrunn etter 30 minutter. Makan til oppgulp fra urbane spillutviklere som aldri har ligget i telt altså.

 

Her er det så mye useriøst i både spillmekanikk og historiefortelling at det for en friluftsmann som meg, blir for det meste barnsligt, banalt, og lite troverdig.

 

Kanskje tåpelig av meg å forvente noe mer seriøst av tross alt Ubisoft, men jeg hadde nå engang et håp om at det skulle være litt realisme. De har tross alt solgt inn spillet på dette med steinalderen. Men jeg føler dette bare er en expansion pack til Far Cry 4, med et nytt konsept på nivå med moddere som jobber gratis på fritiden.

Lenke til kommentar

Noen som har spilt på pc? Må si spillet er pent, men litt overaskende mye konsollifisert.

Har ikke spilt serien siden bittelitt i Far Cry 2 (1 var best), men kan ikke huske at det var konsollifisert. Jeg har regnet denne serien som først og fremst en pc-serie. Men i Primal skal man ikke slite med mye micromanagement ihvertfall.

 

Spørsmål til levling. Hvordan virker det når man gir points til Seyla påvirker det main character eller er det fordi man evt. kan spille som henne senere i spillet?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg synes historien og spillet blir kjedelig og det er teit at det er så mye villdyr rett ved hverandre. tærningkast 1 av 6 jeg likte farcry 4 veldig godt... Dette farcray spillet er rett og slett søppel! men for all del veldig bra grafikk forstår ikke at dere har gitt det så bra omtale (betalt reklame?)

Lenke til kommentar

Etter å være rett over halvveis i spillet skjønner jeg det kritikerne sier sier om at at oppdragene er repetative. Kanskje spesielt radiant questene (Tilfeldige Wenja quester som oppstår nærme deg). Men det sagt er egentlig disse questene ikke noe verre eller bedre enn questene i 98 av 100 spill. Hovedhistorie-questene synes jeg er helt greie. Og jeg liker at de har greid å holde named karakterene nogenlunde innafor troverdige.

 

Far Cry 3 og 4 ble for "out there" for meg og det er sikkert endel derfor jeg liker Primal. Imotsetning til folk som har spilt 4'ern reagerer jeg ikke på at grafikken er nesten lik, eller at sabertooth tiger ligner på tiger i 4'ern.

 

Et spørsmål ang. npc dog. Som dere sikkert har  sett har friendly en grønn ruter (samme form som ruter i kortstokk) over hodet sitt. Utover i spillet dukker det opp karakterer med rød ruter over hodet. Disse er ikke fiendtlige som andre ncp'er med rødt symbol, men de kan "sladre" til andre fiendtlige om at noe foregår. De med rød ruter over hode blir ofte tatt til fange slik de med grønn ruter blir. Så spørsmålet mitt er det er noe jeg kan gjøre for å få de med rød blir friendly?

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Enig med folk som synes dette er søppel. Det har den velkjente spillmekanikken fra Farcry serien som gjør at man synes det er greit å spille, men atmosfære og stemning er 0,0%. Får ingen god følelse eller innlevelse av å spille dette slik som med resten av serien. Det hele føles distansert og fjernt. Definitivt den svakeste delen av serien så langt. :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...