Jump to content

gamer73

Medlemmer
 • Content Count

  4771
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)
 1. Jeg er veldig enig. Det er rett og slett utrolig hvordan dem klarer å hele tiden forbedre sin game-engine (den er vel riktignok intern og sikkert med det fomålet at den kan forbedres hele tiden) og hvordan dem gang på gang klarer å engasjere spillerne med solid story etc.
 2. Jeg vet ikke helt hvordan det er å være dataspillavhengig, men noen ganger tenker jeg at jeg gjerne skulle vært det hehe. Jeg har store problemer med å holde konsentrasjonen i noe som helst og resultatene er deretter hehe.
 3. Jeg er mest opptatt med å prøve å få spillet billigst mulig, da jeg uansett aldri hadde brukt en eneste krone på mikrotransaksjoner i et star wars skytespill. I et star wars mmo hadde det nok vært annerledes da man får et vist "eierskap" til toon'en sin.
 4. Jeg spiller aldri en "helt". Gjorde det ikke i 1'eren og vil ikke gjøre det i 2'eren. Jeg spiller kun som unknown trooper, så for meg så spiller alt dette styret ingen rolle. Men...jeg venter nok unasett til Black friday før jeg kjøper en key på et nettsted med superduperrabatt!
 5. Ironisk nok kan jeg bruke mer tid på wow nå med full familie enn jeg kunne i 2004, da gikk jo mesteparten av tiden med til å "deale" med damer. Mens nå kan jeg sannsynligvis få 2 timer wow tid hver dag. Eneste problemet er jo at alderen gjør at man har mindre energi da men hehe. Gleder meg massivt til en nyoppusset og kul opplevelse med Classic:)
 6. Dem bruker ikke tid på å gi oss en "carbon copy" av wow i 2004. Dem lager ikke classic for dem som vil tilbake til 2004 akkurat slik det var. Dem vil forsøke å gi oss alle en moderne versjon av hvordan wow engang var. Det VIL bli en godt oppusset versjon med bedre grafikk etc. Men...jeg tror dem vil prøve å beholde så mye som mulig av vanilla ruleset og vanskelighetsgrad.
 7. jeg tror dette kan bli gøy...MEN..jeg regner med at grafikken vil bli 2018 versjon og ikek 2004. For ved 2004 versjon tror jeg mange rett og slett ikke orker å prøve det engang. Jeg tror det blir 100% ny grafikk men "classic" regler og mekanismer etc. Jeg tror også det blir siste patch versjon før TBC patchen.
 8. Det blir å skulke jobb som vanlig når den launcher:)
 9. artig. Det er end game jeg lurer på om jeg vil like. Jeg vil i utgangspunktet ha et mmo skytespill. Lurer på om det er mulig å skippe HELE historiedelen. Jeg vet ikke om jeg orker å levle opp til nivå 20 i single player boring as fuck gameplay. Jeg fordrar ikke single player skytespill, det er rett og slett ALLTID elendig historiefortelling med sånt gameplay. Jeg vil "raide" med tilfeldige folk. Jeg har stor tro på at det blir gøy.
 10. La meg først kommentere det med FPS vs TPS. Jeg tror min innlevelse er bedre i TPS fordi jeg da får mer "informasjon" om hva som skjer rundt meg, samtidig som jeg ser hva som skjer med "toonen" min og hvordan han ser ut og beveger seg. Man kan jo si at man skulel fått mer "innlevelse" med å liksom se ut fra øynene til personen man spiller, men jeg vil hevde at dette fungerer ikke helt. Kanskje det er pga begrensningene i FOV og at så lenge man ikke er I Virtual reality så blir det som at personen man spiller ser verden gjennom svære dykkerbriller, og samtidig så ser man jo ikek helt dette selv da man sitter 40cm fra skjermen. Så med første person så blir det litt som å se på en person som ser på verden gjennom dykkerbrliier. Om dere skjønner hehe. Det blir for meg en "unaturlig vinkel", mens med 3person så blir det som om jeg spiller hovedpersonen i en film mer:) Eller når det kommer til "bullet spoungyness" så er jo hensikten selvsagt åpenbar, men jeg ser også at dem har KRAFTIG redusert rekyl på våpnene i destiny 2. Nor som er SVÆRT bra når man må skyte kontinuerlig mot fiender for å drepe dem. Det er kun spennende og gøy å simulere realistiske våpen NÅR dem du skyter mot dør realistisk fort. Jeg må si at jeg egentlig for lengst har vokst fra at det er gøy å spille gud og ene og alene skyte ned alle fiender i en story. For meg gir dette meg ingenting lenger...jeg har tross alt gjort dette i 25+ år. Det jeg er ute etter i et eventuelt destiny 2 er å kunne sammarbeide med ukjente andre spillere i å ta ut fiender i kamper. Dette likte jeg godt i the division også, men som sagt...the division slet med bulelt spoungy OG hadde dønn realistiske våpen som ble utrolig slitsomt og sært. Jeg er svært usikker på om destiny 2 kan gi meg det jeg er ute etter, men jeg kunne tenkt meg en gratis trail.
 11. Jeg er motsatt da jeg hater 3person spill Alle spill hvor jeg spiller en person skal være i 1person, unntatt spill som diablo ja smaken er nok delt her. Det kan ha å gjøre med at jeg har spilt første person shooters siden duke nukem..elelr det nazi spillet på 90-tallet. Så kom spill som APB, SW battlefront 2015, the division som viste meg hvor utrolig mye mer av "spill verden" man ser til enhver tid når man er i 3 person (kontra førsteperson). Dette har jo å gjøre med POV som er altfor smalt i førstepersonspill etter min smak. Jeg husker også hvor uendelig mye jeg digget det sære spillet som var det første 3person skytespilelt jeg prøvde....invasjon USA eller noe sånt. Utrolig gøy. Også er det noe med å se spillpersonen sin i sin kule drakt og våpen etc. Jeg spiller jo mest mmo's hvor man alltid ser sin "toon" også.
 12. At destiny har en historie, er en myte Det er bare space jibber jabber hele veien til banken. Glem alt du har blitt lovt, og all hypen. Det er en loot-shooter. Diablo i FPS form. Hvis du innser dette, vil du bli servert det beste av sitt slag; den absolutt mest veldreide loot-shooteren som er laget. hmm ja kanskje.. Jeg spilte masse The division når det kom ut og en god stund frem i tid. Jeg likte godt det spillet, som også var en looter shooter (men da 3person). Det jeg mislikte var bullet spoungy fiender kombinert med battlefield våpen rekyl. Det var en uendelig korreksjon for rekyl samtidig som fienede trengte 60+ kuler på å dø. Ble utrolig slitsomt i lengden. Hvordan er recoil og gunhandling I destiny 2? Or fiender....bullet spoungy?
 13. Personlig er jeg svært skeptisk til første person skytespill. Føler man liksom ikke klarer å leve seg inn like mye i historien da. Jeg liker best 3person skytespill.
 14. hmm jeg vet ikke jeg. Dem har enda ikke løst hvordan man lett kan bevege seg rundt i VR på en måte som føles naturlig, og samtidig tror ikke jeg at jeg hadde orket å spille dataspill om man faktisk SELV måtte "løpe rundt på brettet" med egne ben.
 15. jeg kommer til å digge dette spillet, men ikke pga space battles....dem komemr jeg til å AFK'e gjennom om man er tvunget til å fly på noen kart.
×
×
 • Create New...