Gå til innhold

Vinner Leicester City premier league nå?


zeebra

Anbefalte innlegg

Neste runde er kinkig med Leicester borte mot Arsenal og avgjørende for Manchester City hjemme mot Tottenham. Leicester gjorde det utrolige og slo Manchester City på bortebane, 1-3.

 

Kan de gjøre det samme mot Arsenal?

 

Ellers ser Leicester sitt kampprogramm overkommelig ut, med borte mot Watford og Crystal Palace som de som ser mest vriene ut, foruten den siste store testen borte mot Man Utd 3 siste runde og borte mot Chelsea siste runde. Men da har kanskje Leicester allerede avgjort kampen om gullet? Iallefall om de vinner borte mot Arsenal ser det da ut som et sannsynlig scenario.

 

Det hadde vært morro.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet ikke. Det bare føles feil, ser på de som et 'bunnlag' fortsatt. Mulig det er jeg som er teit her ;)

 

Må faktisk si at jeg ikke lenger ser på Leicester som et "bunnlag". Føler nå om dagen at hver kamp de går inn i, kan de realistisk sett vinne. Det er flere spillere i den troppen som presterer på det nivået de virkelig har, men også spillere som overpresterer.  Sammen danner de et velfungerende lag. Men skjønner folk som fortsatt ser på de med skepsis.

Endret av OhEasy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Leicester surfer på en bølge som mange, meg selv inkludert har ventet på at skal dø ut. Imponerende at de fortsatt gjør det så bra som de gjør. Dog tror jeg nok at de også skal merke presset om de fortsatt er med ut i mars. Nå er det jo heller ikke slik at det er lag uten penger som vinner, for den nye avtalen sikret jo også lag som Leicester økonomiske muskler, og det har nok hatt endel å si for suksessen de nå gjør.

 

Skal noen andre enn Arsenal vinne ligaen håper jeg det blir Leicester. Mest fordi de andre lagene der oppe er et verre alternativ. Tror likevel City har mest erfaring til å takle presset mot våren og står igjen som ligamester tilslutt.

Endret av archongamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...