Gå til innhold

The Division - lfg


VeX

Anbefalte innlegg

Hei,

Dette føles som en form for kontaktannonse, og til syvende og sist er det kanskje nettopp det...

 

Jeg er en godt voksen gamer (32 år) med kone og to barn - som trenger noen å spille The Division med når det kommer ut. Jeg har testet betaen i helga, og ser at dette er et spill jeg kommer til å svi av en del timer på.

Jeg har tidligere spilt masse Destiny på PS4, men etter at jeg fikk elitekontrolleren til xbox one, har det ikke vært noen vei tilbake.

 

Jeg har en veldig skjev vennefordeling mellom de to konsollene, noe som gjør at jeg ikke har så mange å spille sammen med på xbox'en. i Destiny, kom jeg inn i en gjeng med godt voksne folk, noe jeg satte pris på.

 

Om noen skulle ha lyst til å teame opp med meg når the Division kommer ut i Mars, så er det bare å legge meg til, så tar vi det derfra. Jeg har ingen ambisjoner om å spille hver eneste kveld, men tar noen timer nå og da når kona er ute på jobb eller med venner. Det beste for meg, er om det da alltid hadde vært noen som var online og klar til å loote litt i dead zone ;)

 

gamertag: Watnegutten

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Flere i samme situasjon som meg altså. 30 år gammel mann med samboer og noe begrenset tid til spilling. Gikk fra Xbox til Playstation denne konsollgenerasjonen, men fikk akutt Halo-abstinenser for noen uker siden, så jeg kjøpte meg en brukt box. Det er ingen vei tilbake når jeg først er tilbake til xbox-stikka og live, så i dag kjøpte jeg The Division til boxen. 

 

Trenger noen å spille med, og adder dere fra tråden her. Legg meg gjerne til. GT: ARTO85

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...