Jump to content

ZoomZoom McMoen

Medlemmer
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About ZoomZoom McMoen

 • Birthday 07/18/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har opplevd det et par ganger faktisk. Har en S10+ jeg også med Ice... Har vel egentlig ikke gjort så mye med det egentlig...
 2. Til baksiden har jeg veldig god erfaring med slickwraps. Har det på min S10+ nå, og den er helt perfekt i passformen og sitter som støpt. De har rett som det er 70% sale, og da kommer det på ca 16-17 dollar med frakt mener jeg å huske. Masse forskjellige mønstre, og kan til og med lage egne design med bilder du har.
 3. For min del fordi jeg hadde en rabattkode hos komplett på 10%... Og det er greie penger å spare...
 4. Nei, står bare på ordren at "Bestilt, bekreftet inn på lager 7 mars 2019, 1 stk." Og jeg bestilte tidlig, så fort de fikk de ut på nettsiden sin... S10+ 128GB hvit.
 5. En sånn: https://consumer.huawei.com/en/accessories/portable-speaker/ Fikk tilbake min telefon i går kveld, med en sånn ved siden. Ikke testet den enda, men syntes det var hyggelig.
 6. Finnes allerede en gruppe på facebook for kona... https://www.facebook.com/groups/449110172112333/
 7. Den hurtiglader selvsagt på alle 50 kw hurtigladere rundt om i landet også da...
 8. Bestilte fra cleanroom.no på onsdag. Måtte spørre på fredag hvor sporingen var, siden det stod på siden at den skulle sendes neste arbeidsdag. Fikk svar kl 20.30 på fredag kveld av en hyggelig medarbeider. Fikk sporing fra DHL på lørdag. Pakke levert i dag. Veldig fornøyd med både service og leveringstid fra cleanroom.no!
 9. Noen som merker at skjermen flimrer når man scroller i facebook eller nettsider i Chrome av og til? Merker dette innimellom, og spesielt på nedre halvdel av skjermen... Hvis jeg bruker den nye yr.no appen, hvor bakgrunnen er i konstant bevegelse, så flimrer det også her...
 10. Har bestilt hos Power, og de sa til meg på chat at de regnet med å sende ut fra lager på fredag...
 11. Nei, det Altibox skal fikse er (ganske sikkert) at når hjemmesentralen står i bridge mode, så skal dekoderne kunne ha full funksjon når de er koblet i en av de andre portene på hjemmesentralen (altså slik det er i dag med gammel TV-løsning og bridge mode). Det forstod jeg det som også... Mulig jeg formulerte meg litt dårlig... Har i dag kjørt dekoderen trådløst mot hjemmesentralen. Jeg har en router stående i tv-benken som er koblet med kabel til hjemmesentralen og endel annet utstyr. Denne er satt opp med VPN og diverse annet, slik at jeg må kjøre hjemmesentralen i bridge mode. Jeg har ikke mulighet til å trekke en kabel til fra hjemmesentralen til tv-benken, derfor hadde vært veldig kjekt om Huawei Q22 kunne vært koblet direkte i routeren. Routeren er en Netgear Nighthawk R8500 AC5300 X8.
 12. Noen som vet om det vil være mulig å koble dekoderen Huawei Q22 rett i egen router når de får fikset det sånn at hjemmesentralen kan settes i bridge-modus?
 13. ZoomZoom McMoen

  DJI Mavic

  For de som ikke visste det... Det går faktisk an å bruke en iPad mini i de vanlige klemmene på kontrolleren. Man må ta bort den lille kabelen på siden og bruke usb-porten på undersiden av kontrolleren. ☺
×
×
 • Create New...